icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

lia
14. feb 2010

jeejjj dudulienka,Tamarka je kraaasnnnunkaaaaaaaaaaaaa 😵 😵 😵

lia
14. feb 2010

VELIKANSKA GRATULACIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 😵 😵 😵 😵 😵

wighy
14. feb 2010

veru veru ked s na to pozriete velmi malo "celebrit" rodilo klasicky vasinou tam vzdy nieco"bolo" aby rodili cisarakom

jul
14. feb 2010

CO PORABATE?
mne maly drochme a ked sa zobudi,tak ideme von...alebo na nakup,ece uvidim,mozno pojdem zajtra s R

jeziiiis mne sa nic nechce.....klasika 🙄

jul
14. feb 2010

Duduššš a uz ste boli aj vonku kocikovat?

ved napis niecoco porabate s malickou ☹

jul
14. feb 2010

wiiiiiig ake si nakoniec spravila masko?

jul
14. feb 2010

ja som dnes robila tu rybaciu natierku a bola hnusnaaaaaaaaa 😝

ale malemu chutila 😅

dudu
14. feb 2010

asi mame tu zltacku silnejsiu ☹ ☹ , zozltly jej bielka dnes a to nemala ☹ ☹ , nevadi to? 😕 😔

wighy
14. feb 2010

jul ja som robila dnes cesnakovu natierku a to masko je superne aspon stava z neh ohehehehe

kare som osolila,okorenila a obalila v muke, na masle som oprazila cibulu a cesnak a vybrala,dala olej a maso som osmahla, vratila cibulu a cesnak pridala oregano, dala rtrochu vyvaru, biele vinko a nakoniec trochu slahackovej smotany a ktomu boli len varene zemiaky

wighy
14. feb 2010

dudu nie, davaj ju vela na slniecko, napriklad k oknu nech na nu svieti

ajka23
autor
14. feb 2010

inac, lius, stale cakam na nejake nove fotos... 😠 😀 😀

ajka23
autor
14. feb 2010

ja som na koniec obedovala Mc Donalda a som spokojna... 😉 😀 😀 😀
vonku je paradne, aspon u nas, som sa pekne presla s emou, nie je zima a to slniecko, hned mi je lepsie... 😎 😎 😎

wighy
14. feb 2010

ajka mnaaaaaam mekaca som nejedla uz poriadne davno nema mi kto doniest 😖

wighy
14. feb 2010

dudu ale ked myslis zavolaj lekarke ona ti povie co robit 😉

dudu
14. feb 2010

baby nevadi ze som mala malu na balkone asi tri hodky? dufam, ze som jej neuskodila, ze nebude chora 😕 😕 😕 , mama ma nastrasila, ze ona je este malinka na to aby bola vonku, ja som si to vobec neuvedomila.......... 😒 ☹

ajka23
autor
14. feb 2010

dudus, mne sa zda, ze ides na to otuzovanie zhurta, ale ja nemam babo, tak neviem... 😒

dudu
14. feb 2010

booooze dufam, ze neochorie ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ 😢 😢

ajka23
autor
14. feb 2010

dudus, nasi ked otuzovali neterky myslim, tak po nejakej hodine a kazdy den dlhsie intervaly robili, ale hadam jej nic nebude, ked si ju dobre poobliekala... 😉

dudu
14. feb 2010

som to ale mater, vobec nerozmyslam...

teraz ked si tak spatne uvedomujem , sak ja som to vedela, ze male babo nema byt tak dlho vonku, ale nechala som sa ovladnut slnieckom a na chladny vzduch som zabudla, ved 10 stupnov neni az taka zima, ci? 😕 ☹

ajka23
autor
14. feb 2010

dudus, hlavne nepanikar... 😉
nebola az taka zima, ale aj tak, trochu chladnejsie ako v brusku, nie? 😒 neboj, bude v poriadku... 😉

ani si sa nepochvalila, ako prebiehal porod, ci si to uz niekde pisala? 😕 😕 😕 kojis, mas mliecko? 😕

dudu
14. feb 2010

nie nikde som to nepisala, este som nemala cas 😅

porod celkom fajn, akurat mi staaaasne vadilo, ze som sa nemohla 6 hodin pohnut, a do rana som nesmela ani hlavu dvihnut a lezala som na chrbte. Doteraz ma ten chrbat boli ako slak..., inac v utorok rano ma postavili a odvtedy som normalne citila ze kazdu hodku som na tom lepsie, to ma teda tesilo 😉

wighy
14. feb 2010

dudu klud uz je to jedno, na balkone bolo urcite teplucko ako u nas ale terza ju podla mna uz na tak dlho nedavaj von, my sme zacali chodit von az po 2 tyzdnoch a vzdy postune som to predlzovala 😉

dudu
14. feb 2010

dokedy mam byt v strehu ze by mohla ochoriet? den - dva?

ajka23
autor
14. feb 2010

dudus, ty stresmenka... 😀 😀 😀

wighy
14. feb 2010

dudu prrestan nemysli na take veci ,nemusis byt v strhu ked ochorie tak to zbadas ale neboj Tamarka neochorie 😵

dudu
14. feb 2010

aji , ano kojim a som strasne rada, lebo nemam s tym ziadny problem, ani ma to neboli ani nemam prsia naliate ani nic, len sa Tamina nacocne a taha 😉 😉 😀

dudu
14. feb 2010

wighy , neochorie? 😕

tusim toto som potrebovala pocut 😉

dudu
14. feb 2010

aji nesmej sa, sak co som to za mater..., ked ju hned na zdravi ohrozujem a to nema ani tyzden..., SOM KRAVA

dudu
14. feb 2010

tamina uz zgravci

wighy
14. feb 2010

dudus ,neboj urcite bude Tami ok 😵 to je super ze sa v pohode kojite 😉