Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
dudus presne tak ako ajka pise 😉 😅
ja som to tiez hned zratala,ze kolko bolo hodin a odkedy ti tam spinka...ale ved ked bola poriadne zababusena jak snehuliak a nefucalo na nu,tak sa jej nemoze nic stat....ved keby jej bola zimka,tak by zacla plakat nie?
duduššš,ved ju pozoruj ci nema kaslik a soplik...ked nie,tak bude v pohode 😉
bude to maly otuzilec 😅
😀
ahojteee
kto sa snes vecer ku mne prida??v telke nic tak budem zase na pc hnit 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja som prepla na stv
ten maly uz odkedy je ulozeny a furt pocujem,ze trieska do postielky naschval 🙄
pipka ma teraz niekde abstaky 😀
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig ty co kukas v telke?
ja prepinam hore dole a nikde nic nejdeeeeeeeeee
no veru pipi tam musi byt teraz v soku bez kona 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja pozeram euroviziu
a dotlacila som ten kelovy privarok,sak co ho vyhodim? 😅
ahojte,
mnammm kelovy privarok 😝
za chvilu ide particka 🙂 konecne si to asi kuknem z postele 🙂
zajtra asi pojdem na masaz,boli ma tak chrbtica,ze mi to vyraza do nohy-strasna bolest 😖
😀 😀 😀 😀 😀
mne zase skrvka v zaludku ale vcera aj dnes sa drzim len na vahe to nie je vidiet ale co by som chcela za dva dni 😀 😀 😀 😀
bola si dnes nakupovat???
lia auuuuu, ja som to mala z unavy, pretazenia a kojenia ,tak som vtedy zacala trochu dvicit a upravilo sa to ale na masaz by som isla aj jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😉
ako malinka???
aj jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cem masaaaaaaazzzz 😠 😀
ja chcem ist tiez,len musim zistit kde tu je maser,mna nehorazne boli chrbat 😝
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej particka jje dneees
tieto sklzy v programoch su dost otravne 🙄 🙄 🙄 🙄
musim,vyrazalo mi to minuly tyzden k srdcu a musim zacat cvicit,lebo takto ked to pojde,sa nezmestim do dveri do leta 😠
lahka pomoc wighy,juliššš 😀
Lejka je zlatunka,strasne rastie,az mi je do placu,vcera sme boli u znamych .oni maju chlapca mesacneho a ten bol taky majinky oproti Lejle 😅
liuska no veru veru tie deturence rychlo odrastu ☹
uz je particka 🙂
no ved rastu nam liuššš ako z vody ☹
skoda ☹
ja mam teraz 59,1....teda teraz urcite nie co som dnes vsetko pozrala,tak mam urcite 70 🙄
wiiiig,nebola som dnes v tescu,lebo sme boli vonku asi pol hodku a svokor nas zlanaril na šišky,tak sme islik nemu a asi 2 hodiny sme tam lapeli
ja sa radsej nevazim,ale zacnem cvicit,vobec sa mi nechce,neznasam tie zaciatky,ale musim,nechcem takto vyzerat,fuj,ble 😝
mnam sisky,nam urobila mama gastanove pyre so slahackou 😝
jul same dobroty mnaaam aj ja chcem aby mi niekto nieco uvaril, alebo doniesol 😉 a co ten svokro ma tak casto sisky???
ja neviem,2x mali v robote,tak mi doniesol a dnes robila babka,tak plny tanier som zedla,ale to boli take malicke sisky ako zvyknu byvat a neboli vobec mastne
ale boli fajneeeeeeeee,inac ja to moc nemusim,ale zjedla som 😅

dudus, si dobra mamina, len sa musite trosku zosuladit, neboj... 😉