icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

wighy
14. feb 2010

ja ich asi urobim tento tyzdne tie co som sem hodila link v trube, som zvedava ci budu take dobre 😉

boze od takych dobrot mi skuci v zaludku 😝 😝 😝 boooze pare som nejedla ani nepamatam

lia
14. feb 2010

ja taketo veci vobec nerobim,nema preto vztah

wighy
14. feb 2010

😀 😀 😀 ze pare 😀 😀 😀 😀

lia
14. feb 2010

sak kukam co pleties 😀

jul
14. feb 2010

jeeeej dobrí suuuuu,sa tu rehlim jak pes 😀

jul
14. feb 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 ze pare

jul
14. feb 2010

liuššššš,ja to ani neviem robit 😅

jul
14. feb 2010

ten Karol z panelaku je dobry

lia
14. feb 2010

svetovi suuuu 😀 😀 😀

wighy
14. feb 2010

ani ja ale mam pekaren ktora vsetko vymiesi 😉 predtym som nerobila nixc kysnute lebo sa mi nedarilo, teraz nie je probleeeem 🙂

lia
14. feb 2010

ani ja julišššš 😅
ja mam tri strudle v mrazaku,vyborna vecicka-polotovary 😀 ,este zvladam tiramisu 😀

lia
14. feb 2010

sikulka wigh 🙂

jul
14. feb 2010

liuššš a s malinkou ste uz zohrate? uz ste si nasli svoj system?

jul
14. feb 2010

liušššš ja len bublaninu a tiez vacsinou kupim mrazenu strudlu 😅

lia
14. feb 2010

asi hej julišššš,neje este ale kazdy den v tu istu hodinu.to si myslela??

jul
14. feb 2010

no ze ci uz vies co potrebuje,ci ste si uz zvykli na seba ,ci uz tak neplacka a tak

wighy
14. feb 2010

lia tak to ani moja nejedla kazdy den v tu istu hodinu ved to s aani neda ale ked su tam pravidelne veci plus minus polhodina ,mate svoj rytmus, kupanie, chodenie von, spinkanie, hranie sa 😉

wighy
14. feb 2010

a co muz ti pomaha s malou??

lia
14. feb 2010

nahodou,mne chuti 😀
placka kvoli tym kolikom,ale uz nie tak casto,uz som si myslela,ze to odislo a vcera na navsteve preplakala celu navstevu 😖 .mnooo,snazim sa jej porozumiet 😅 😀 .ale nechce mi doma spavat 😖
najradsej je u nasich,ti jej robia opicky cely den,ani si na nas nespomenie 😅
no tento tyzden som kupala vselijak,nejak mi to nevychadzalo dobre nejak 😖

jul
14. feb 2010

ked bol rišino taky maly,ja som vtedy este nepozerala na hodiny,ze co sa ide robit,lebo on jedol,spal hocikedy....to az neskor

lia
14. feb 2010

hej,pomaha,hlavne v noci mi strasne pomoze,ze mi urobi mlieko,lebo Lejka strasne silno place a ja som z toho potom na nervy,strasne sa to ozyva v noci,cez den mi to nevadi a vtedy nie je taka hladna,ona prespi do piatej,tak je asi vyhladovana,ale akurat mi povedal,ze nemoze uz vstavat v noci,lebo je potom strasne unaveny,ze sa budeme striedat,jeden den mi spravi,druhy nie a tak a ze cez vikend jeden den ju bude on krmit v noci,juuujjjj,to si vychutnam 😀

lia
14. feb 2010

nechce prebalovat,lebo ho napina 😀

jul
14. feb 2010

liuššš,to si pamatam,ako aj R bol hotovy z toho plakania v noci,potom bol cely den jak matoha,tak sme sa s malym prestahovali do obyvacky

jul
14. feb 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sranda

wighy
14. feb 2010

lius no to je parada ze ti takto pomaha 😵 😵 treba si nanst nejaky zlepsovak nech je mliecko rychlo hotove, ale pamatam sa aj ja ako som trpela ked v noci revala ze pobudi vsetkych susedou aj ked mi to mohlo byt fungl jedno cloveka to aj tak trapi

ani moj neprebaloval tiez ho napinalo 😝 😝 😝 cintlavky jedny a to si hovoria chlapi 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lia
14. feb 2010

my spime u nej v detskej a on sa potom stahuje do spalne.neskor ju tam uz necham samu,uz je tam zvyknuta,nebudem ju tahat do spalne.

lia
14. feb 2010

ona aj budi suseda,vzdy ho pocujem,ze je hore 😅

lia
14. feb 2010

no idem si lahnut ,pre dnes mam uz dost,dobru noc 😵

wighy
14. feb 2010

dobru lia 😵

idem aj ja do hajiiiiiii dobruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 🙂

pipka
14. feb 2010

cafet, ja zase len v kratkosti...V uz spi, tak som tu na tajnasa 😅

vcera mal uz nervy, ze som z jeho pc na koniku...neviem co mu to tak vadi... 😠 😅