icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

dudu
16. feb 2010

mala je zase hore, ako ju mam uspat? na rukach som skusala ja tak sa po nejakom case zobudi a cumakuje a potom zacne plakat... 😒

wighy
16. feb 2010

uff dudus co s a brokolice tyka juuuj ta poriadne naduva,snad Tamarku nebude boliet brusko 😉

zajtra je bathorycka sa tesim 🙂

uspat to je tazke na kazde dieta plati ine, skus ju hladkat po brusku, alebo len byt pri nej alebo ju troska ponosit,ja sa pamatam ze moja lekvarka povedala ze prvych 6 tyzdnov je vsetko dovolene 😉 😀 alebo jej daj dudel

dudu
16. feb 2010

dudel som jej dala a nechce ho 😒 , napina ju

dudu
16. feb 2010

ja ju ale nechcem rozmaznavat hned od zaciatku, uz aj tak je na rukach castejsie nez by mala byt , sak T ju furt navlacuje 😀 😀 😀 😀 😀 😀

wighy
16. feb 2010

no super tak ason nebudes mat taky problem ako ja teraz ze lauru neviem oducit od dudla 😔 😔 😔 😔

dudu
16. feb 2010

ta brokolicova bola ale pomixovana a dala som tam aj veela rasce...a bola bez mlieka len tak so zemiacikmi...,

dudu
16. feb 2010

tak jej nechaj dudel len na noc, ci aj to uz nechces?

dudu
16. feb 2010

idem ja spinkat
paaaaa

jul
16. feb 2010

cafet

mne maly samozrejme ece nespi...jaaaa uz neviem co s nim,ani v noci ani poobede nechce spavat ☹

jul
16. feb 2010

cita si tu vedla mna knizku a sem tam sa hra s kockami a vykrikuje tu svoju hatlaninu 🙄

wighy
16. feb 2010

dudu nevadi ked ju teraz navlacuje ved ma len par dni, chudatko musi si na vsetko zvyknut,uz nie je v brusku

to je jjedno ze bola pomixovana, ak si dala do polievky aj stopky ci ako to nazvat tak nafukuje ale je mozne ze malej to nic neurobi,ved uvidis 😉

ja mlaej davam dudel iba na spanok, bbez neho nezaspi a ked ma zly den tak aj cez den si ho najde ona ma skener na tie dudle hruuuza strasna zavislacka ☹ ☹ ☹ ☹

jul
16. feb 2010

to aj maly furt dudluje,cez den si to uz ani neuvedomuje ked ho nema nastastie,ale ked saide spat,tak musi byt dudel aj flaska v ruke

jul
16. feb 2010

ten Noga akeho blbca tam hra 😅

wighy
16. feb 2010

no laura by dudel aj cez den ona by ho stale ale ja nedovolim ach jaaaj

dobru dudus 🙂

jul tazko mi je radit sajnu enmam co by nanho mohlo platit, jedine len to ze ho poriadne unavit

jul
16. feb 2010

alw ako ho unavit,ved cely den skace,beha,aj vonku sme boli...a furt je hyperko 🙄

jul
16. feb 2010

ta bajzova jak dobre vypada,v panelaku bola uplne ina

wighy
16. feb 2010

uff jul tak ti potom len ostava sa s tym zmierit 😒

wighy
16. feb 2010

presne vp anelaku bola tka tuctova ale v odinacii je kocka 😉

idem do haji mam dost na dnes

ajka23
autor
17. feb 2010

ahojte, druha strana... 😒

ajka23
autor
17. feb 2010

wigh, gratulacia ku skolkarke... 🙂 🙂 🙂
julis, tak aj u vas sa kradne, som bola zdesena z toho, otras... 🙄 🙄 🙄
mna dnes od rana prezvana jedno dievca co mam v skupine, sa velmi tesim ako jej dnes osladim den, ked dojdem do roboty, som sa nevyspala poriadne... 😠 😠 😠 🙄 🙄 🙄

ajka23
autor
17. feb 2010

halooo, co este spite? 😕 😕 😕 😕

dudu
17. feb 2010

hlasim, ze celu noc neplakala, pekne sme sa napapali, odgrgli a spinkali presne tri hodky... 😀 😀 😀

uz by sa asi ta brokolica predviedla, nie? 😕 😕, takze si ju mozem dat aj dnes na obed.. 😕

asi som ju dobre spravila a mozno aj ten kmin co som tam dala urobil svoje lebo prdelaaaaaaaa 😉 😉 😉

jul
17. feb 2010

ajuuuuuuuššššš
ja som tu uz bola o 10 ej ,hned som ti odpisovala a padlo mi to 🙄 😝

jul
17. feb 2010
dudu
17. feb 2010

jul to je s tohoooo filmu...., Ridik?

dudu
17. feb 2010

ajus tak jej dobre nadel, 😠 😠 😠 😠 , opice jednej ...aa co si si nevypla mobil, ja si ho na noc skoro vzdy vypinam...

wighy
17. feb 2010

ahojteee
boli sme v meste mala so mvybavovacky 2 hodiny som behala s kocikom po meste uff mam dost, prave si dovaram kolozvarsku kapustu juuuj mnaaam

aji dakujeme 🙂

dudus ja na tvojom mieste by som s tou brokolicou nedrazdila, moja laura bola prve 2 tyzdne ukazkove babo a potom zacalo peklo do 11tyzdna revala den noc v kuse,nespala, no hruuuuha 😝

aji a preco ta prezvana??si mysli ze je frajerka??? 😠

jul aku ste mali noc??

jul
17. feb 2010

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmm ☹

jul
17. feb 2010

spravim aj ja nabuduce,nakupim vsetko a pokusim sa

wighy
17. feb 2010

jul vies co??robila som to prvy krat ale ja az tak nadsena nie som 😕 😕