Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
vcera tu bol R,pekne sa cely cas s malym hrali a dnes ma prist tiez,ze pojdu spolu na prechadzku,tak som zvedava 🙄
no jul aspon nieco pozitivne 😵
jul ale to je dobre ze pride nie???aspon si oddychnes 🙂
wighy, suuuuuuuuuuper
tesim sa ze ti malu vzali do skolky uz len aby si tam aj navykla, asi do roboty hned nepojdes, ci?
inac cauko 😉
jul , sak to je super ze ti R maleho vezme von, aspon si oddychnes.. 😉
ja som dnes za silkulku
ranajky som spravila ja pre T aj pre seba, objednala malu na tie uska, spravila som brokolicovu polievku, umyla riad zo vcera, umyla cely byt a schody az na stvrte..., uffff som trosku unavena...
teraz cakam kym sa mala zobudi , nakojim a idem na vybratie stychov a potom uz nic nerobim len leniviem a spim... 😀
ahoj dudus ak osa mate???aku ste mali noc???
ja pojdem do prace hned,dufam ze mala si zvykne ,ked nie tak si trochu poreve, co uz a v horsom pripade ak ma zoberu naspat do prace tak im poviem ze prvy mesiac budem v pripade potreby odbiehat ale ani to nie je dobre lebo decko si na to zvykne a co potom???ved od toho su tam ucitelky, oni vedia ako na tieto deti aspon duuuufam,ja sa dnes stale kocham tym prijatim hehehhe som ale uchylna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
uff stichy 😀 😀 😀 😀
duduuuuuuu preboha krot saaaaa 😠 ved si tyzden po cisarskom 😒 neprehanaj to ece sa musis setrit 😕 😕 😵
wighy sak ale mne to nevadi 😕 😕 😕 😕 😕
mala je uz hore tak idem na to 😀 😀 😀
čaute 😉
Jul aj mi sme mali hroznú noc, ani nepamätam kedy maposledy taká bola, v jednom kuse si sadala v postielke, stále niečo vykrikovala, v jednom kuse som vstávala a ukladala ju, a keď už o druhej v noci začali vykrikovať Kubo poď tu, a ked som jej vravela že Kubo spí, je tma a všetci spinkajú, tak ona furt svoje, príde Kubo po mna, nebuba už, tak ma napalila že dostala po zadku a v sekunde už spala
Aj Zojka ide od septembra do školky
ninkaaaaaaaa presne 😒 stale si sadal a predtym som pocula ze nieco zo sna rozprava 😲
neviem co to bola za noc....svatojanska? 😅 alebo bol spln?
duduska, setri sa prosim ta, ved si po cisarskom a rana sa ti musi poriadne zahojit... nehovoriac o tom, ze v sestonedeli by si sa fakt este mala setrit.... to je super, ze si takato fit, ale aby ti to velke upratovanie neporobilo neplechu 🙂 nechaj sa zatial ofukovat manzelikom, zasluzis si to 😉
mala inak pekne spinkava v noci? aka bola dokina vcera, bola si spokojna?
duduššš,ta si ale sikulka,co si mala zachvat? 😀
ja som dovarila obed,trochu upratala a teraz sedim konecne,ledva kukam,som nevyspata jak fras a na postu by som mala ist....R tu este nie je,malemu sa nechce spat,vozi sa na odrazadle po byte 🙄
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig,nalep si tu prihlasku nad postel 😀 😀 😀 😀
a vidis ,tolko stresu okolo toho,ze? 🙄
ahoj vivi 🙂
no idem ja zatim nieco robit 🙄
jul no veru dam si ju zaramovat, hehehe no poriadne nervy som mala ,rano som aj behala na wckoheheheh ale to len preto lebo citam somariny na nete 😔 ale co citam v blave je to poriadne o drzku ☹
ja caka mkym sa mi mala zobudi a idem ku svokre
duds presne aj ked sa dobre citis to je jedna vec, nechach nech sa ti vsetko priadne zahoji ved cisarak nie je sranda,oddychuj a venuj sa malej 😵 lebo oddychovat ta uz dlho nenecha 😀
ahoj juliska 😉 tato noc bola tusim u viacerych deticiek nejaka zapeklita.... oni maju maju mozno svoj lunarny kalendar a tato noc bola v znameni aktivneho odpocinku 🙂
duduska, wighy ma pravdu, takze kredo dalsich tyzdnov je oddychovat a setrit sa, upratovat este budes dost, neboj sa.... a nedajboze by malu chytili nejake koliky alebo ine place, tak budes potrebovat energiu, ver mi, viem o com hovorim 🙂
helou.....zachrana z 3 strany 😅
my ideme kupkat,dufam,ze si dneskonecne kuknem v klude ordinejšn 😠
dobre dobre , ja som len nevedela co zo sebou T spal , mala spala a mne sa spat nechcelo a nudila som sa....., uz nebudem tolko pracovat...
Dokina vcera v pohode, pozrela malu, povedala nieco o ockovani dala recept na K a D vitaminy, boola celkom fajn... 😉
my sme uz okupkane a cucime v postielke..., od 5 poriadne nespala neviem co je snou, chvilku pospinka a potom cuci dookola, potom poplace , ja ju dokojim a kolobeh sa opakuje..., 😒 snad v noci bude spat.
steh mam vybraty
si predstavte mala som jeden steh z vnutra a vonku bolo vidiet len 4 uzliky, ked mi vytiahol 20 cm modru snurku kukala som ako puk, potom mi povadel, ze mi robili vnutorne zosivanie, ci co 😕
jul dnes nejde ordinejsn..., ide Batorycka
no ja sa hlaaasim, som dnes total grogy uff
inaaaaaaaaaaaac, mojaa vaha je 80 o desat menej ako pred porodom, snad to bude uz len menej a menej 😅 😀 😀 😀
wighy aj ja som nejaka unavena, asi zalahnem
dnes som mala na obed brokolicovu polievku a dozvedela som sa ze naduva 😒 , som to nevedela, dufam ze mala nebude mat brucha bol ☹
jaaaaaaaaaaaj dnes nie je batorycka sak dnes je utorok 😅 😅 😅 😅 😅

wiiig,no super,aspon mas pekny den dnes 🙂