icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

jul
16. feb 2010

wiiig,no super,aspon mas pekny den dnes 🙂

jul
16. feb 2010

vcera tu bol R,pekne sa cely cas s malym hrali a dnes ma prist tiez,ze pojdu spolu na prechadzku,tak som zvedava 🙄

wighy
16. feb 2010

no jul aspon nieco pozitivne 😵

jul ale to je dobre ze pride nie???aspon si oddychnes 🙂

dudu
16. feb 2010

wighy, suuuuuuuuuuper

tesim sa ze ti malu vzali do skolky uz len aby si tam aj navykla, asi do roboty hned nepojdes, ci?

dudu
16. feb 2010

inac cauko 😉

dudu
16. feb 2010

jul , sak to je super ze ti R maleho vezme von, aspon si oddychnes.. 😉

dudu
16. feb 2010

ja som dnes za silkulku

ranajky som spravila ja pre T aj pre seba, objednala malu na tie uska, spravila som brokolicovu polievku, umyla riad zo vcera, umyla cely byt a schody az na stvrte..., uffff som trosku unavena...
teraz cakam kym sa mala zobudi , nakojim a idem na vybratie stychov a potom uz nic nerobim len leniviem a spim... 😀

wighy
16. feb 2010

ahoj dudus ak osa mate???aku ste mali noc???

ja pojdem do prace hned,dufam ze mala si zvykne ,ked nie tak si trochu poreve, co uz a v horsom pripade ak ma zoberu naspat do prace tak im poviem ze prvy mesiac budem v pripade potreby odbiehat ale ani to nie je dobre lebo decko si na to zvykne a co potom???ved od toho su tam ucitelky, oni vedia ako na tieto deti aspon duuuufam,ja sa dnes stale kocham tym prijatim hehehhe som ale uchylna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dudu
16. feb 2010

uff stichy 😀 😀 😀 😀

wighy
16. feb 2010

duduuuuuuu preboha krot saaaaa 😠 ved si tyzden po cisarskom 😒 neprehanaj to ece sa musis setrit 😕 😕 😵

dudu
16. feb 2010

wighy sak ale mne to nevadi 😕 😕 😕 😕 😕

dudu
16. feb 2010

mala je uz hore tak idem na to 😀 😀 😀

ninka1234
16. feb 2010

čaute 😉

Jul aj mi sme mali hroznú noc, ani nepamätam kedy maposledy taká bola, v jednom kuse si sadala v postielke, stále niečo vykrikovala, v jednom kuse som vstávala a ukladala ju, a keď už o druhej v noci začali vykrikovať Kubo poď tu, a ked som jej vravela že Kubo spí, je tma a všetci spinkajú, tak ona furt svoje, príde Kubo po mna, nebuba už, tak ma napalila že dostala po zadku a v sekunde už spala

Aj Zojka ide od septembra do školky

jul
16. feb 2010

ninkaaaaaaaa presne 😒 stale si sadal a predtym som pocula ze nieco zo sna rozprava 😲
neviem co to bola za noc....svatojanska? 😅 alebo bol spln?

vivi77
16. feb 2010

duduska, setri sa prosim ta, ved si po cisarskom a rana sa ti musi poriadne zahojit... nehovoriac o tom, ze v sestonedeli by si sa fakt este mala setrit.... to je super, ze si takato fit, ale aby ti to velke upratovanie neporobilo neplechu 🙂 nechaj sa zatial ofukovat manzelikom, zasluzis si to 😉

mala inak pekne spinkava v noci? aka bola dokina vcera, bola si spokojna?

jul
16. feb 2010

duduššš,ta si ale sikulka,co si mala zachvat? 😀
ja som dovarila obed,trochu upratala a teraz sedim konecne,ledva kukam,som nevyspata jak fras a na postu by som mala ist....R tu este nie je,malemu sa nechce spat,vozi sa na odrazadle po byte 🙄

jul
16. feb 2010

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig,nalep si tu prihlasku nad postel 😀 😀 😀 😀
a vidis ,tolko stresu okolo toho,ze? 🙄

ahoj vivi 🙂

no idem ja zatim nieco robit 🙄

wighy
16. feb 2010

jul no veru dam si ju zaramovat, hehehe no poriadne nervy som mala ,rano som aj behala na wckoheheheh ale to len preto lebo citam somariny na nete 😔 ale co citam v blave je to poriadne o drzku ☹

ja caka mkym sa mi mala zobudi a idem ku svokre

duds presne aj ked sa dobre citis to je jedna vec, nechach nech sa ti vsetko priadne zahoji ved cisarak nie je sranda,oddychuj a venuj sa malej 😵 lebo oddychovat ta uz dlho nenecha 😀

vivi77
16. feb 2010

ahoj juliska 😉 tato noc bola tusim u viacerych deticiek nejaka zapeklita.... oni maju maju mozno svoj lunarny kalendar a tato noc bola v znameni aktivneho odpocinku 🙂

duduska, wighy ma pravdu, takze kredo dalsich tyzdnov je oddychovat a setrit sa, upratovat este budes dost, neboj sa.... a nedajboze by malu chytili nejake koliky alebo ine place, tak budes potrebovat energiu, ver mi, viem o com hovorim 🙂

jul
16. feb 2010

helou.....zachrana z 3 strany 😅

jul
16. feb 2010

my ideme kupkat,dufam,ze si dneskonecne kuknem v klude ordinejšn 😠

dudu
16. feb 2010

dobre dobre , ja som len nevedela co zo sebou T spal , mala spala a mne sa spat nechcelo a nudila som sa....., uz nebudem tolko pracovat...

Dokina vcera v pohode, pozrela malu, povedala nieco o ockovani dala recept na K a D vitaminy, boola celkom fajn... 😉

dudu
16. feb 2010

my sme uz okupkane a cucime v postielke..., od 5 poriadne nespala neviem co je snou, chvilku pospinka a potom cuci dookola, potom poplace , ja ju dokojim a kolobeh sa opakuje..., 😒 snad v noci bude spat.

dudu
16. feb 2010

steh mam vybraty

si predstavte mala som jeden steh z vnutra a vonku bolo vidiet len 4 uzliky, ked mi vytiahol 20 cm modru snurku kukala som ako puk, potom mi povadel, ze mi robili vnutorne zosivanie, ci co 😕

dudu
16. feb 2010

jul dnes nejde ordinejsn..., ide Batorycka

wighy
16. feb 2010

no ja sa hlaaasim, som dnes total grogy uff

dudu
16. feb 2010

inaaaaaaaaaaaac, mojaa vaha je 80 o desat menej ako pred porodom, snad to bude uz len menej a menej 😅 😀 😀 😀

dudu
16. feb 2010

wighy aj ja som nejaka unavena, asi zalahnem

dudu
16. feb 2010

dnes som mala na obed brokolicovu polievku a dozvedela som sa ze naduva 😒 , som to nevedela, dufam ze mala nebude mat brucha bol ☹

dudu
16. feb 2010

jaaaaaaaaaaaj dnes nie je batorycka sak dnes je utorok 😅 😅 😅 😅 😅