Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
spanok 😀
ako spi tamarka dudu??
ty ho vies juliššš robit??
a co tak dobre sa napraskat a spat😝
ja nie,to svokra robila
dnes bola Lejla na spapanie,prespala cele doobedie,poobede sa napapala a nakazala nam ,aby sme ju opat ulozili,potom sa zase napapala,zahrali sme sa a opat zaspala na babinke,kupanie,papanie a spinka-takto by som to privitala,aj som si super vsetko porobila 🙂
inac ja som dnes piekla pernik aj s tou cokoladovou polevou a mal uspech jak svina 😎 😎 😎
vevi 😀 ja uz nemozem,cvicim jak blazen,ked neskoncim s infarktom,tak bude dobre 😅
mnammm,aky pernik??ja strudlu,ale mrazenu,mnam ,ta bolaaaa 😝
ja som zemiakovy este ani nejedla
lius, klop kloop Tamarka celkom dobre spinka, pijem kojenecky caj a feniklovym a teeeda prdi o sto sest 😀 takze ked placka tak to len od hladu alebo je pokakana 😉 , uvidim ako dlho nam to vydrzi
inac nezavidim ti ked su tie koliky..., ja som teraz nevyspata a to mala spinka celkom dobre
ahojteee
mam perniik
jul uff ten aqapark 😒
ze zemiakovy tatarak to som ece nepocula a uz som kukal recept na internete a urobim muzovi on tatarak moze ale ja mu ho zo suroveho masa robit nebudem hehehehe 😀 😀 😀 😀
sak liuššš ja pernik co len z vodou zarobis vykydnes na plech a pecies ,ale fakt bol dobry sa musim pochvalit
ja robim zajtra chrenovu omacku s udenym a knedlou a nejaku polievku spravim zeleninovu s haluskami
to mi ani nemas co,ja som uz bola vcera na prasky
to si uzivaj este dudu,lebo coskoro bude menej a menej spinkat 😒
to je polotovar??
prasok a zarobis ho s vodou
Dudu pozeram ze tamarka je este len pardnove mimuliatko tak sa ti necudujem ze z fleku volis spanok.
Jul a ty si aka velka kucharka.
A risko sa ma ako? ide v sept. do skolky?
ano, ano veva
my sme ani nie prvy tyzden doma 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀 jasneeeeeee vevi
vevi,no ide teraz v marci na zapis,ale neviem ci ho zoberu 😒
No to som citala ze tam na zapade mate riadnu tlacenicu v skolkach
veva , a priamo v Blave je to este horsie, rusia tu statne skolky a pribudaju len sukromne kde sa plati od 400 a viac na mesiac plus strava 2 na den 😠 , u nas tento rok zrusili dve statne skolky a teda nevyzera to ze by sa mali niekde otvorit nove 😒
ahojte- lia ak ti možem poradiť, necvič - pokial kojíš samozrejme, ak nie, je to ok. Ale ak áno, malej ide do mliečka adrenalín a to nie je dobré.
jul my ideme o chvilu, ked sa krpci zobudia, ks vokre na obed, dnes nevaríme, len sa povalujem- akurát ožehliiť som stihla. 🙂
luum,no super,ze nemusis varit a povalujete sa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
je dobry ten skakaci konik co su na nom chlapci na foto?
helou,
mala je u babinky a dedina v alpach 😀 srandujem 😀 na dlhych dieloch,mala spinka na balkone a maju tam 24°C 😅
ja som navarila za 5 minut cestoviny s rajc.omackou a ideme na nakup 🙂
my ideme prvy krat von 😅 😅 , mala bola na balkone tiez dnes doobeda a mali sme tam 19 stupnov 😕
dudu,davaj ju aj do postielky,lebo dopadnes ako ja,ze ti nebude chciet doma spat 😖
lius sak ona spinka len v postielke a raz za den bola na balkone 😉
mne si skor nechce odgrgnut, stale sa len mraci , cela sa krci ako ked ju brusko boli, poprdi si ale grgat sa jej nechce a potom samozrejme ze nechce zaspat , tak ju na rukach natriasam...., no uz vidim ,ze bude naucena na ruky... 😒 😒 😒
Dudu neboj,dietatko na rucky nenaucis. ono bud je ruckove,alebo nie je.
ahojteeee
kde ste?????????
pipi uz mas hotovy pocitac???
co budete kukat dnes??

veva, no neviem ale bez tataraku vydrzim ale ten soanok... 😕 😅 😅