Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
a co porabas? mala uz hajka?
nuuram po nete hehehhehe
jasne uz daaavno a pomaly idem aj jaaaa
a ty co porabas???co nove???
zrzuska dakujem 😀 , sak uz sa zaciname aj zagulacovat, boooze ako sa na to tesim , ked ju budem cumlat
wighy ani som nasiroko nebalila 😕 , lebo sak v nemocnici ju nebalili a povedali ze nemusim
dnes ide mafstory, budu davat uz nove casti? neviete?
wiiiig,nic,vsetko po starom 🙄 furt to iste dokolecka dokola
mne maly uz kapruje,doteraz vystrajal,a to poobede pekne isiel spat,aj vonku sme boli dlho...jaaaa uz neviem co nechce spavat,vcera skoro do pol noci sa hral 🙄
zajtra chcem ist na socialku, co sa tam vlastne musi nahlasit?
dudu aha, ja som balila
jul hmmm
a cos adeje ze sem ledva chodis???
dudu chapem ma male babatko, pipi nema stroj ale ty???????????
ja som z tych vybavovaciek uz tak pometena 😅 😕 😕 😕
wighy aju jul nema o com kecat.... 😕 😅
dnes mam doma aj T boooze on je taky namakko z tej malej, kazdu chvilku sa chodi na nu pozerat...
halooo 😉
pippi cawes 😀 😀 😀
na tajnasa? 😅
joooj wiiiig,cez den moc nemam cas teraz,furt ma maly zamestnava,nakupy,varenie a tak a poobede vacsinou dojde R teta aj s R sestranicou a s malym k svokrovi,maju nove steniatko,tak stale vysedavame u svokra,potom hned dojde R,tak mam aspon cely den s kym vykecavat
jasneee, jak inak 😀 ale naahodou sedi vedla mna a uci sa na zajtra do skoly 😉
co budete zajtra varit? ja nemam fantaziu 😒
jul ff do polnoci to by ma vystrelo 😒 a ty si uz neodpadavala od unavy???
dudus ja si to uz nepamatam,ja som mala uz vsetko zistene do porodu, a muz po narodeni s pokynmi islie vybavovat takze ja si uz nepamatam
ahoj pipi 🙂
a ja sa tvarim, ze prerabam skolkarsku stranku 😅
akoze aj som tam nieco porobila, ale uz mam hotovo 😎
wighy, nevadi ze si nepamatas, sak ja tam zajtra skocim a opytam sa, snad ma nevyhodia 😕
wiiig,nie neodpadavam,ale stve ma,ze nemam o 8mej vecer pokoj 😠
pipi tak vy sa budete stahovat 😒 ☹ ☹ ☹
ajus, nerozmyslel 😠 🙄 je presvedceny, ze tri mesiace v A mu natolko pomozu, ze bude speakovat jak rodeny anglan...no necham ho v tom chlapca 😅 🙄 ale dohodli sme sa, ze akonahle by sa cokolvek stalo, hned prileti naspat
lebo aj moja mama sa ho uz tak nenapadko pytala, ci si trufa ma tu nechat...a on s kludom, ze ja som povedala, ze zvladnem a ze pri najhorsom tu mam kamosky, brata a rodicov...no comment 😝 🤐
my sme boli v nedelu na prechdzke a ja som akurat T hovorila, ze moze chodit cez vikend kocikovat s V, no ale ked sa odstahujete... 😒
dudus, neboj, kocikovat este stihame a ked sa aj odstahujeme, mozeme sa navstevovat, ved auto mas aj ty aj ja...a ked bude fifi u deda, mozes kocikovat s nasim dedom 😀 😀 😀
ja zajtra nevarim, mam z dneska kuraciu polievku a masko na stave s ryzou...tak len salat spravim 😉
no nevie, sak mne sa do saxa kocik nezmesti, musela by som ho naladovat dozadu za sedacky...
ake masko , pliecko?

idem kukat najbohatsieho policajta 😅
wig dakujem. 🙂