Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
hej pliecko, na horcici a hribiky 😉
pipi,ved tam mas blizko tesco
sak ja ti to prajem 😉 , aspon sa nebudete tlacit...a kedy sa budete stahovat, budete aj prerabat?
som nestihla kliknut na tu reklamu naboku, chcem objednat tu sadru aby som mohla melej spravit otlacok ruky a nohy...
uz sa mi to tam neobjavu 😠 je
naaaaaa kam ste sa??? 😕 😕 😕 😕 😕
sak tesco mam, aj lidl vedla je aj dve billy, aj jednota...ako obchodov kopec...myslela som skor rozne male obchodiky, co tu mam v meste, galanterky, kino, a tak...proste na co som tu zvyknuta, ze vsade chodim pesi 😉
prerabat budeme len uplne najnutnejsie, bo nemame prasule, tak len malinko v kuchyni, vymalovat a roll door v spalni, inak zatial nechavame tak ako to maju nasi a ked nasetrime, tak prerobime vsetko podla seba 😉
ved nasi postupne poprerabali vselico, okna su nove plastove, vchodove dvere vymenene za bezpecnostne, kupelku a wc robili , sice davnejsie, ale povodne tam uz nie je a nam zatial staci 😉
ja musim pockat kym sa mala nezobudi na kojenie a to je medzi dvanastou a jednou 😒 , neoplati sa mi ist teraz spat
ale kedze nam stale zostava trvaly pobyt tu a nasi si nechaju dubr, tak aj na postu sem budem musiet chodit 😝
pipi to budete mat dobru stahovacku, vy sa nastahujete do ich dvoch izieb , tym im vypracete cely byt a oni sa potom prestahuju.. 😅
kokos mne sa tak huba otvara
dudus..vymyslene to je tak, ze oni idu zatial do jakubova, a veci znesu dole do vyprazdnenej kocikarne, aby my sme mali prazdny byt na malovanie a robotu a my ked porobime, tak napr.obyvkovy nabytok mi tam mama nechava, beru si len sedacku a my si donesieme svoju a ja im tu nechavam nasu obyv. stenu a berieme si len komplet spalnu, takze az take kriticke to snad nebude, fifinke ostane prazdna izba, kde je zatial len roll door a dam jej tam len koberec a postel, sak a kopec hraciek tam bude mat...auto, kocik, hupacka...no rarohy 😀 a hned ma izbu zapratanu. Petova izba bude zatial ako pracovna, tam to necham tak, akurat mozno novy koberec kupime 😉
boooze, idem ja spat asi 😝
tuto noc som do tretej nemohla zaspat 🙄 len som v mysli stale prerabala...tapetovala a malovala 😀 😅 uz mi hrabe asi 😉 😝
tak padam ja, dobruuuuuuuuuuuuuuu 😉
dobru pipi 😉
ahojte, som taka svieza z toho hokeja... 🙄 🙄 🙄 a ten vykon, na infarkt... 😖
no pipi, ja sa ucestujem, kym ku tebe dojdem... 😒 😀 😀 😀
fuuuj, ste to videli? 🙄 🙄 🙄 😖
http://sportky.topky.sk/c/42939/barteckov-stav-...
tak sme prehrali? 😒 ci?
mne to nejde otvorit ajuššš 😠
to mas pravdu aji s tym cestovanim od teba k pipi do dubravky 😅 😝 😖
ja idem dnes na nakup,potom spravit kluc pre segru ,aby sa dostala k nasim,lebo im menili na vchode,potom idem k nasim a odtial k segre,tak tu budem az vecer wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig,aby si nenadavala 😀
julis, vyhrali, ale odrete usi mame... 🙄
julis, mne to ide otvorit, tak neviem... 😒
to faaaakt? supeeeeer 😎
uz mi to ide Ajuššš
predtym mi to nechcelo nacitat 😠 😠 😠
je to len pre silne zaludky... 😖 😝
dnes zase pekny den bude a ja v robote a od piatku som doma a dazd... 😠 😠 😠 😠
aji ty si ten hokej pozerala?
mohlo to byt dobre,ale to je ten ich sport,hajzli,biju sa tam a sacu jak idioti,ale vzdy len nasich dodr.. my sa tusim nikdy netlceme 😠
vyzeralo to teda hrozne,akomu to tieklo 😒
a kolko to vlastne skocilo?

nekaz mi radost, ja sa na to stahovanie tak tesim...konecne budeme mat zivotny priestor a snad aj od susedov klud... 😅
akurat lokalita mi veru bude chybat...teraz mam vsade blizko 😖 vsade pesi...a ked odideme do Dubr, tak okrem klasika nakupov vsade autom... 😒 ale co uz...nieco obetovat treba 😵