Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
ahoooj mixiiiii 🙂
v sobotu sa uz stahujete?
ahoj jul a ty si uz doma? 😅
ja idem prvy krat kupat sama malu 😅
julis, hej veru 😎
co pozerate? 😕 , panelak?
kde ste? 😕 😕
mixi a mate vela veci?
julis, no ako v 4 izbovom byte 😀
😀 😀 😀 😀 jasneeeeee
mixi a tesis sa?
ani neviem julis, mam viac strach ako radost 😖 ale asi preto, ze som cely zivot v meste v ba a je to velka zmena 😔
ja som sa hrozne tesila ked sme sa stahovali,hlavne ta prva noc...konecne klud,ziadny drb... a hlucny sused 🙄 😠
mixi,dufam,ze si zvyknes 😉
tak to hej, co sa susedov tyka sa neviem dockat. ale inak si uvedomujem, ze to bude mat milion nevyhod 😔
uvidis ake budete mat pekne leto s dievkami na dvore,kupite bazen,hojdacku... 🙂
hej, lenze tato romantika potrva chvilu a potom baby pojdu do skoly a kruzky, stredna skola... a bude to v haji 🙄
ty si uz na strednej? 😀 😀 😀 😀 😀
este ani v skolke nie su 😀
caute...co mate nove ?...ja tu po 1OO rokoch....hruza. Nemala som vobec cas 😝 .
Dnes sme boli v Polsku, kupila som si vitrinu na pohare a stol do obyvky....za peniaze, co som vybrala na 30-tku....tak sa vytesujem....este mi tu stale vonia ta novota 🙂
nie su este v skolke, ale ten cas tak rychlo utecie... proste sa toho bojim 😔 ale mozno zbytocne...
ahoj zabi....no supeeer 🙂
inak ten stol za 60 euri 😎 ...super cena...a vyzera canano.
mixi a kedy ides davat kocky do skolky ?....Filipko ide v septembri.
potom vam hodim foto...alebo mam teraz ? 😎
zabi, v septembri 2011
teraaaaaaz zabiiiiiiiii
juliska....rada by som....ale zabudla som fotak u nasich..boli sme dnes gratulovat mame....ale ved teraz tu uz castejsie nakuknem....idem teraz do hajan....dnes som vstavala o piatej a spat som sla o jednej...tak ledva kukam 🙄
caute baby
vcera som sa nevedela prihlasit na kona, neviem co bolo
kkate hokej???ja mam tlak jak........
ja kukam a vyhrali sme 😀 😀 😀 😀 😀 , hrame v semifinale 😀 😀 😀 😀
jupiiiiiiii jpiiiiiiiiiiiiii jupiiiiiiiiiii
chda moje dieta nechape co ta mama toooolko krici a vyska a skace 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

baby chcem sa spytat , to ze mala ma stale biele ustocka aj jazyk je normalne? ma to s mliecka? 😕