icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

ajka23
autor
24. feb 2010

pozerala, sak u nas normalne budik na 6tu nastaveny a zajtra zase, sa asi nikdy nevyspim... 🙄 ale lepsie ako o 2hej v noci, aj to uz bolo... 😠

jul
24. feb 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

to sa asi nasi museli pekne nasrat po tom uraze Barteckovom,preto sme vyhrali

jul
24. feb 2010

ozaj,ja som sa dnes vazila a uz mam 58,9 😎
a stretla som vcera pri tescu byvaleho sefa a ten ma vychvaloval,ze aka som chuda 🙂

jul
24. feb 2010

no uz aj ja sa konecne lepsie citim a hlavne ani v tom aquaparku som nemalavobec problem sa vyzliect do plaviek,ved je to rozdiel urcite a uz sa mi konecne stehna nesuchaju 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ajka23
autor
24. feb 2010

si sikula... 😉 🙂
prave ze oci z toho boleli, vobec nic nehrali, som to ani pozerat nemohla, radsej som na koniec sla emu vencit... 😖 😀 😀 😀

jul
24. feb 2010

a kolko to bolo aji? kolko sme dali golov?

ajka23
autor
24. feb 2010

4-3, pokial si dobre pamatam... 😉

jul
24. feb 2010
ajka23
autor
24. feb 2010

no blazni, som to uz dnes citala, hlavne, ze niekedy pred tyzdnom vsetko vyvracala, nechapem ich... 😒

ajka23
autor
24. feb 2010

asi ho tam splodili... 😒
meno Bratislava nikto neda? 😕 😀 😀 😀

jul
24. feb 2010

alebo pezinok 😀
a pre babu trnava

...alebo pre chlapca most 😀

ajka23
autor
24. feb 2010

...hít... 😀 😀 😀

jul
24. feb 2010

ako sa ma Ema?

ajka23
autor
24. feb 2010

nic moc, ideme s nou v piatok, nech jej nasadi nejaku silnejsiu liecbu... ☹

ajka23
autor
24. feb 2010

normalne, ked si sadne, tak sa neudrzi a preklopi ju az dozadu chuda, upne ma slabe tie zadne nohy a potom sa nevie postavit... 😔

ajka23
autor
24. feb 2010

...uplne... 😉

jul
24. feb 2010

to mal aj susedov Bruno 😖

ajka23
autor
24. feb 2010

a vyriesili to nejako? 😕 😕 😕

ajka23
autor
24. feb 2010

mozno jej budem musiet pichat injekcie, toho sa desim, ale ak jej to pomoze, tak to hadam nejako zvladnem... 😒

ajka23
autor
24. feb 2010

idem vencit a do roboty, papapa a uzi si dnesny den... 😎 😎 😎

dudu
24. feb 2010

haloooooo, ako?
my sme boli dnes na socialke, tak uz som prihlasena 😀 ,
mala mi nechcela v kociku spat, len co som zastala tak spustila sirenu a potom nie a nie uspat 😒,
ja som si myslela, ze kazde babo ma rado kocikovanie a vozenie sa v aute, ale nasa mala nie 😕 😕

veva1
24. feb 2010

Ahojte. dudu mozno si zvykne. ale co ja poznam tak sa chcu kocikovat len ked spia. tomo len co oci otvoril,reval aby som ho brala von

dudu
24. feb 2010

veve dufam ,ze si zvykne, lebo takto chodit po vonku sa mi teeeda nechce. Ludia po mne pozeraju ako keby som to dieta bila 😒 , ale ked sme prisli domov a vyzliekla som ju, tak kukuckovala, neplakala, iba sa pekne napapala a dokonca ani spat nechcela, len sa jej tak pusa otvarala..., som ju musela uspat na rukach 😒

mixka
24. feb 2010

ahojte 🙂

ja som dnes zacala balit a zacala som tusim neskoro ☹ mam pocit, ze do soboty to nemam sancu stihnut 🙄

dudu
24. feb 2010

mixi, trosu ti aj zavidim, teda to ze budete byvat v dome nie to balenie 😉

dudu
24. feb 2010

ked som bola vonku kupila som si tri zakusky , nezabudla som ich v kociku? 😅 , dole na prizemi 😅 a ja som na piatom bez vytahu 😅 😅 , 😀 😀 😀 😀 😀

dudu
24. feb 2010

idem zbehnut, dufam, ze sa mala nezobudi kym budem pobehovat po schodoch..., keby som nedostala chut na sladke aj by som an tie zakusky zabudla 😀 😀

dudu
24. feb 2010

zvladla som to a mala este spinka 😅 😉 😉

veva1
24. feb 2010

Dudu no to sa oplatilo po ne ist.este si ich hned aj vybehala

dudu
24. feb 2010

sak hned som si dala kremes, a potom ma napadlo, ze mi niekto hovoril, ze cokoladu nie je dobre si davat tak uvidim co to malej spravy 😒 , joooj ale aky bol dobry ... a hlavne ked ja som nemohla sladke, tak som si pochutila... 😀 😀