icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

pipka
1. mar 2010

dobre 😀 😀 😀 😀 😀

a julisku nepozveme 😕 😀 😀

ajka23
autor
1. mar 2010

skolenie cez vikend? 😕 😕 😕 si si ista, ze bol na skoleni? 😀 😀 😀 😀

ajka23
autor
1. mar 2010

aj julisku pozveme, len sa bojim navrhovat.... 😀 😀 😀

pipka
1. mar 2010

nooo nahodou som 😎 nie skolenie..ale drupal konferencia

dostala som aj drupal tricko 😅 😀

pipka
1. mar 2010

tak tymto pozyvame kazdeho, kto chce prist 😎 😀 😀

ajka23
autor
1. mar 2010

stoliciek mas dost? 😕 😀 😀 😀

pipka
1. mar 2010

jasneeeee 😎

pipka
1. mar 2010

fifi vstava...tak koncim a vecer som tu 😵

ajka23
autor
1. mar 2010

ok, ja idem vencit, ale vecer neviem ci som tu... 😒

pipka
1. mar 2010

neva, sak sa uvidime osobne 😀

lia
1. mar 2010

tak chudatko dostala atb ☹ ja som zufala,taka majinka ☹ a aj fenistil dostala a teraz uz hodku spinka,asi z fenistilu.
ake kvapky do nosa pouzivate ked su deti chore??ja som kupila nasivin,ale ved ani neviem ci to kvapne a samozrejme ked ju mam na vyssom polozenu,vtedy to nejde 😠

tuzimpobabatku
1. mar 2010

ahojte, práve som sa vrátila z BA z gyn fivu...nooo, pekne veľa injekcii som si priniesla, fňuk ...od budúceho týždňa začínam pichať diphereline. Kočky, kam si ho picháte?

jul
1. mar 2010

cafet

tak ja som konecne sama,idem si zapalit a potom pozbieram vsetky sily a idem vysavat a umyvat 🙄 ☹ 😝 😝

jul
1. mar 2010

liušš,ja som malemu nos vytierala,kvapla som na tycinku do usi co je a tym som mu povytierala nos

lia
1. mar 2010

tak sa jej tam nieco dostane??
fuj,ako mi je zle.aj vy ste mali taku strasnu prvu mrchu po porode??ved to je skoro ako porod a uz to trva dva dni 🙄 ja nemam silu,takze nic nerobim.idem si uvarit caro,milujem ho 😝

jul
1. mar 2010

mne tiez akurat dosla mrcha 😠

a ja ze co ma tak krize bolia 😒

jul
1. mar 2010

ja uz sedim pred telkou a samozrejme tlacim do hlavy,sak bez servitky ide 🙄

liuššš,mne to tak kazala doktorka aj v lekarni teta,ze treba to len vytierat,ale mozno zalezi ake mas kvapky

pipka
1. mar 2010

naaa, de ste? 😕

ja som prave dotepovala koberec 😝

pipka
1. mar 2010

lius, ja som jej davala LIBENAR ked bola uplne malilinka, ale skor preventivne, ked sa mi zdalo, ze sa jej zle dycha, ale ona soplik ako taky mala prvykrat az teraz a to mi dokina kazala kupit OTRIVIN baby a za tri dni sme spolu s odsavanim o sopliku ani nevedeli 😉

wighy
1. mar 2010

ahojteee

liuska ja som malej kvapkala nasivin alebo libenar

ja mma dnes tiez den KO. kedze sa snazim dieta oducit od dudla tka ho naobed nedostal t.j. poobede nespala, cely den je ako utrhnuta zretaze, katastrofaaaaaaaaaaaaa mam dost hehehe

pipka
1. mar 2010

ja som dnes videla TAMARKUUUUUUUUU 😵 😵 😵 aj som si pokocikovala 😎

pipka
1. mar 2010

wigh a aj place bez dudky...ci len bez nej nevie zaspat? 😕

ninka1234
1. mar 2010

čaute 😉

wigh ja už dudu neriešim, Zoja je na nej doslova závislá, nenosí ju len vonku ona ju ma stále, ja už keď počujem , mami dudku prosím ide ma trafiť a ešte ju nemá keď ideme do centra, to si sama herečka povie, ideme do centra mami, dudku necham doma, veľké deti dudu nenosia, trubka a len čo prídeme domov tak ju hľadá

wighy
1. mar 2010

jeeej zavidim, aj ja chcem vidiet tak male drobcatko 😵

pipi npelakala len vymymslala 3x cikat 2x kakat, potom sa hrala pod paplonom,fnukala tak po hodine a pol som sa nasrala a isli sme do mesta hehehe ale vcera u svokry bez dudy zaspala tka preto som skusala 😖

dudu
1. mar 2010

no a ja na dudku ucim malu, lebo onna by bola furt len prisata a ja nechcem byt chodiaci dudel 😅

pipka
1. mar 2010

no ja by som to asi nechala tak, ak sama uzna, ze je na nu uz velka, tak ju zo dna na den prestane mat a basta 😉
nastastie hanula zavislacka nie je, ja som jej raz ked revala cez den, chcela strcit dudu..a normalne mi capla po ruke, ze to nechce, dnes aj zaspala bez nej, a ked s nou aj zaspi, tak ju po chvilke vypluje a do rana jej uz nechyba...dam jej ju, len ak place, ze sa jej nieco sniva v noci

dudu
1. mar 2010

ajiiiii, pozvanie prijmam 😀 😀

pipka
1. mar 2010

ja mam skor obavy z oducania od plienky 😝 🙄 ale uz sme spravili pokrok...vcera mi doniesla serbel, ze mama, kako? a ja ze aaano, tam sa robi kako...a ona si zacala stahovat pancusky, sadla si tam...ale vydrzala sediet asi 5 sekund a dost 😅 😅 😅

dudu
1. mar 2010

pipi tak to je naozaj pokrok, zachvilku uz bude sama don robit co sa ma 😉

pipka
1. mar 2010

no neviem neviem dudus 😅 jej sa podla mna len lubi si na to sadnut...ale asi este nevie, ze co tam ma spravit...podla mna by tam chcela to hovienko z plienky len presupnut 😀

ze ako vykakat do plienky a kedze kako patri do serbla, tak ho tam dame... 😝 😅 nech ma mama radost 😅 😀