Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
minova mala tusim zacala najprv na velky zachod a az potom si uvedomila za tto iste moza aj na serbel
pipi sak uz pockaj na leto, bude chodit naholo v jakubove a tam ju to naucis 😉 😉
no s doskou na wc sme to skusali tiez 😅 ale nejako sa jej nepaci zatial ani ta 🙄 ☹
ved uvidime, mozno to chce este nejaky cas 😝
ved presne na to sa spolieham dudus 😵 v lete to snad zmakneme, babka s dedkom sa mozu realizovat 😝 😀
no saska malu dosku ani zasvet ona len na velku dosku..... 😀 😀
ved mozno to aj u nas nakoniec tak bude...hlavne ze mame novy serbel, novu dosku... 😝 😅 😀
jaj,som na nervy,nevedela som,ci jej mam dat tie antibiotika alebo nie.nakoniec som jej ich dala.
mala plakala a ja s nou 😔
lius, klud 😉 malej nepomoze ze ty budes plakat a budes nervozna 😖 musis verit, ze jej to len dobre spravi, bude sa jej dobre hajat a vyzdravie rychlejsie 😉
ja viem,ale ma uz podla mna nenavidi,ked ma uz vidi s kvapkami a vysavacom,tak uz place jak tur.
ja uz som fakt na nervy z tych soplov
pipi ja som skúšala tie odúčacie plienky a podla mna žiadna výhra, mala sa spoliehala nato že tam niečo ma a tak veselo cikala, my sme proste jedneho dňa plienku nedali/stale som jej dookola omieľala že jej kkámošky v centre už plienku nemajú a chodia pekne cikať na noččníček a že aj ona už je veľká, a asi si to zobrala k srdcu 😀 / proste od toho dna plienku nemá a pekne sa pýta a aj ked sme vonku aj dve hodiny a pýtam sa jej či nejdeme cikať tak povie že netreba , ako dobra gazdiná donesie domov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
lius, miluje ta , urcite 😵
aj hanka revala, ked videla vysavac...a dodnes reve chuda ked vysavam 😅 ale ku mne sa tuuuuuuuli o 106 🙂 🙂 🙂 🙂 mamina je mamina 🙂
ja ti verim, ze je to na nervy, ale su aj horsie veci na svete ako sople
no ninus, myslela som si...ja sa to chystam robit podobne...proste kaslem na to teraz, pockam do leta a jednoducho jej tu plienku nedam a hotovo 😝 a ked sa pocika...bude pocikana 😅 😀
ok,musim sa z toho vyspat ,mam blbu naladu dnes
dufam,ze zajtra bude lepsie
lius, urcite bude, drzime palceky, nech sa leuske rychlo polepsi 😵 😵 😵
dakujeme 🙂
mam strasnu chut na puding 😅 😝 ale leniva som si ist teraz navarit 😀
ale zajtra si spravim...aj s bananikom a piskotkami 😎
pipi odplienkvanie zvladnete v poho v lete
ninka moja je detto ale ce zden je jdudu uz nedovolilm, ja by som to tiez neriesila keby nebola taky zavislak a nechcem to nechat na neskor ved uz pojde do skolky
wigh, v skolke sa to odnauci, za to ti rucim 😉 ku nam tiez dosli zavislaci...jedna mala mala plnu igelitku 😀 a po tyzdni nedudlali 😉 ani doma...mamy si nevedeli vynachvalit 😎
asi sa zacali hanbit, ked ine deti nedudlovali... 😉
idem kuk AFERY 😎
a juliska kde zas je? 😕 😠 ta to tu nejako flaka 😅
no akurat reklama 😠 😝
ja ked som bola mala som mala 4 jeden na čele potom v kazdej ruke jeden a jeden v puse 😀 😀 😀 😀 , a to oducanie bolo ze vraj pre mamu hrozne ...., ja som si myslela ze som ich mala 3 , ale mamina mi minule povedala ze ked som spala musela som mat aj na cele 😀 😀 😀
vidis dudus...a tu si 😀 a nevyzeras nejaka postihnuta 😀 😀 😅
lius prestaaan ,malinka ta lubi
to aj moja revala a reve ked idem s odsavackou, teraz s a uz da ukecat navyfukanie nosa a kvapkanie kvapiek lebo odsavac neznasa hehe
pipi ja byso msa rada vyhla tomu ab yisla do skolky s dudlom, nechcem abysa jej posmievali alebo pod, a uz jej aj krivo rastu zubky troska 😒
lius to co taras? Vzdy ked ides odsavat si pomysli ,ze jej len dobre ides urobit. Neodsajes = este horsie bude. 😉 Aked dala dokina ATB tak jej ich treba dat,tomo uz mal tiez a ja som bola z nich taka stastna ze sa mu po dni hned ulavilo
pipka plienku dat prec uplne a za par dni to pochopi uplne 😉 pockaj kym bude teplo aby si mohla ist aj von bez plienky, tomo nesedel na nocniku predtym skoro nikdy,siel rovno na zachod
wighy u nas ro iste ,ak nefuknes vysavame 😀 a cumlik? bud rada ze ho ma aspon sa s nim ukludni. Nechaj ju nech sa s nim rozluci sama. Mozno by ho mohla darovat nejakemu dietatku 😉 aj tomo ma cumel,ale taky pre mna neprakticky naturalny
tak som si pokecala a peknu nocku vam prajem
vevi...aky suhrn dna 😀 😀 😀
tak dobru nocku 😅 😎
no padam uz aj ja, ked tu nie ste, tak paaaaaaaaaaaaaa 😉
ahojteeee
veva aj to sme skusali ze sme dali babatku, smetiarom ,nechali sme na dovolenke ,vyhodila ho nic nepomohlo tak som sa rozhodla ze ho len proste obmedzime na to nocne spanie ,cez obed skusim bez uvidime dnes ci zaspi, mna ani nie duda trapi ale jej zubky horne 4 aj dolne 4 jej idu smerom von
hlasim u nas svieti slniecko,snad aj dnesbude pekne 😵
ahojte,
tak my sa chystame von.konecne.uz som nebola vonku ani nepamatam

neskusali ste niekto tie oducacie plienky? 😕