icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

ajka23
autor
2. mar 2010

tak ja som sa akurat vratila z vychadzky, 2oj hodinovej a mam dost, okrem toho som dosla spinava ako prasa, este je vsade pekne blato, ema pojedla vsetko, co stretla po ceste a na zaver ponahanala zajaca, takze z jej pohladu kladne hodnotena vychadzka, teraz tu lezi jak mrtvola... 😀 😀 😀 😀 😀

ajka23
autor
2. mar 2010

pipi, inac, navsteva u teba sa mi komplikuje, asi mi dojde mama... 🙄

pipka
2. mar 2010

ajus...a ja uz som sa tak tesila ☹ som ti vyprazany syrik so zemiakmi a tatarkou chcela spravit...ja som to uz asi rok nejedla 😝

pipka
2. mar 2010

no my sme dnes doobeda absolvovali onkologiu, nastastie sme aj zaparkovali, aj sme dobre pochodili...hanulka ma znamienko ok, a zase o pol roka na kontrolu 😉

pipka
2. mar 2010

dnes nevarim...som sa rozhodla, ze mam chut na trojuholnikove tousty, sunka syr, paprikovy krem...a cajik 😀

fifinka ma navarene, tak varim az zajtra 🙂

veva1
2. mar 2010

wigy dakde som citala ze zo nema vplyv na nove zuby,tak neboj a nejako sa to podari,sak ono sa vsetko aj tak najlepsie samo vyriesi,aspon u nas je to vo vsetkom tak

dudu
2. mar 2010

lius a malej je uz lepsie? 😕

aji, skooooda ☹ , aj ja som sa tesila , aj taminka sa tesila ☹ ☹

pipi supeeer, 😉 😉

ja neviem co mam varit, teda viem ale sa mi nesce 😒 , neviem akurat polievku aku si mam spravit.....

dudu
2. mar 2010

wighy, ved su aj strojceky na zuby, pozri ja som mala č dudle az do skoro 4 rokov a vobec nemam vypucene zuby, skus mam normalny....

dudu
2. mar 2010

idem si tu polievku uvarit kym mala spi a potom sup na poradnu 😉

pipka
2. mar 2010

dudus...rascovu si sprav s vajkom...to je dobre na mliecko 😵

sice poprdite obidve...ale bude mliekaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀

pipka
2. mar 2010

a ked sa vratis z poradne, tak cakame aktualne vahy a miery 😎

jul
2. mar 2010

caute

mna boli brucho z tej otrasnej mrchy 😝 je mi na hovno 🙄

malymi vcera buntosil skoro do 2hej v noci,co mam robit? ja uz neviem 😒

jul
2. mar 2010

pojdem s nim zachvilu von,taaaak sa mi nesceee 😝

pipi,podla mna ty to mas uz taku chorobu z povolania,ze zdrobnis aj boha krista 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ajka23
autor
2. mar 2010

baby, tak mama ma prichod o 12tej zajtra, ak by som mohla dojst doobedu, este predtym, tak dojdem, co ty na to pip? 😕 😕 😉

ajka23
autor
2. mar 2010

julis, ja uz domrchovavam a tento raz mi nebolo ani spatne, tak sa cudujem... 😨 😨 😨

lia
2. mar 2010

juliššš nezavidim ti,mna uz brucho prestalo boliet,ale hlava boli stale 😖 .dufam,ze nebude teraz kazda mrcha 🙄 .to bolo hrozne inak.
malej to trosku ustupilo,tak asi atb pomahaju.a je tak vysoko vsade,tak aj to pomaha.aj predtzm mala vsetko vzssie,ale teraz som to vsetko musela este pozvysovat.
a boli sme v sade,bolo super,len mi skoro mozog odmrzol,brrr 🤐

ajka23
autor
2. mar 2010

som si od nervov ostrihala ofinu, samozrejme za mokra, ked som si to vyfenovala tak mi to vybehlo az neviem kam, tak mi treba, stoji mi to jak vyrom obocie... 😠 😠 😀 😀 😀 😀

ajka23
autor
2. mar 2010

lius, hadam uz jej bude lepsie... 😉

ajka23
autor
2. mar 2010

pipi, uz tu dnes nebudem, tak mi daj SMS vediet, ci mozem dojst zajtra, ok? 😉

lia
2. mar 2010

aji,si mickey mouse?? 😀
dufam aj ja aji.ked su taketo deticky chore,to je uplne utrpenie 😔
ale na stastie len sopliky
som u nasich,ale stiham vsetko 😀

dudu
2. mar 2010

hlasim miery a vahy 😀 😀 😀
3360 a 50 cm
pri prpusteni z nemocnice sme mali 2780g, takze za dva tyzdne sme pribrali 580 g a narastli 3 cm 😅 😀 😀 😀 😀

dudu
2. mar 2010

samozrejme mala sa u dokiny posr...a 😅 😅 , skoro ospriechala aj doktorku 😀 😀 😀 😀

dudu
2. mar 2010

ja idem zajtra naa kramare s malou , na ocne 😒 , drzte palceky aby nam povedali dobre spravy

wighy
2. mar 2010

ahojteee

dakujem baby ste zlate

ja viem ze na trvale zubky by to nemalo mat vplyv ale ja som sa chcela vyhnut tomu aby ju nahodou nevysmievali v skolke 😔 , zatial to nei je velmi vidietelne iba trosku zboku ale aj tak

no takze na obed zase mezaspala kedze nemala dudel a cely den bola ako duracelka no mam dost ale uz spi od pol 8 ale ja mam dost, skusich dchvilu vydrzat aked to nepojde tak jej dudel vratim,teraz na noc ho ma ale teraz ako zapalasom jej ho vybral hehehehehe ved ked bude chciet tak si ho v posteli najde

duds wooow tamarka krasne rastie

pipi to je super sprava

ajka23
autor
2. mar 2010

pipi, ja ze tu budes a teba niet... 😠 😠 😠
daj mi potom vediet ci mozem prist, ci budes doma.... 😉

lius, ze Mickey mouse... 😀 😀 😀
manzel uz okomentoval, ci som normalna... ☹ ale celenka to isti.. 😀 😀 😀

pipi, cakam na SMS.., 😉

pipka
2. mar 2010

ajus...pip suhlasi 😀 😀 😀 idem ti poslat sms 😎

dud, prides aj ty? 😕 😀

pipka
2. mar 2010

julis...aaale ako si na to prisla 😀 😀 😀 ja a zdrobneninky? Nikdy 😝 😀 😀 😀 😀 😀

sa budes divit, ale ked som V na prvom rande povedala, ze som mala zachvatik kaslika...tak mi po case povedal...ze prave toto na mne zerie 😀 😀 😀 on miluje zdrobneninky, tak ja uz som aj z neho taka zmagorena, lebo to on stale praveze zdrobnuje a ja sa od neho kazim 😀 😀 😀

pipka
2. mar 2010

duduska, gratulujeme, kraasne miery 😵 😵 😵 😵 😵

pipka
2. mar 2010

fiiiiha, ordinacia pri dunaji 😎 ja ze len v PK v parku tocia 😀 😀 😀

dudu
2. mar 2010

pipi ja neviem ci dojdem , sak idem na tie kramare k ocnemu a neviem dokedy tam budem a potom by som si mala nieco naobed uvarit..., neviem ,neviem....