Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
mne teraz volal V, ze dnes v noci ani nedojde, lebo preklapa nejaky server, ci co...a ze to bude robit mozno aj do stvrtej do rana...a kedze nema auto, tak dojde az rano prvou elinou 🙄
tak som zase slamena 😖
a samozrejme anglictinu zajtra nema, lebo su prazdniny a bude cele doobedie doma spat 😝 🙄
aspon ze ta ajuska dojde, lebo by ma tu len slak triafal 😝 😅
takto ho zavreme v spalni a nech si tam chrni, my si spravime damsku jazdu v obyvke 😀 😀 😀 😀 😀
ja som strasne ospala, to asi preto ze prsi 😅 😕 , pozrem ordinejsn a panelak a idem na ucho
prsi? 😕
ja ani neviem 😅 mam tu tmu a kukam ordinaciu tiez 😀
prsi, prsi 😀 😀 😀
mne to tu tuka na okno tak viem 😀
cakam kym mi T zavola , je v cechach na skoleni a povedal, ze zavola o deviatej tak sa premaham a cakam ako poslusna manzelka
dnes mi prislo zo socialky priznanie materskej, 😀 konecne 😝 , aj som tej tete volala a povedala, ze tento mesiac mi to vyplatia 😅 😉
pipi materska chodi mesiac dopredu alebo ako? ked mi teraz pridu peniazky tak to budem mat ja januar?
no vidis...konecne 😵 budes bohataaaaaaaaaaaaaaaaa, ked ti to vyplatia spatne 😀
mesiac dozadu 🙄 cize v januari za december...atd
jaaj tak to je potom dobre, lebo 9.1 som nastupovala na matersku tak to akurat tak vychadza
zato mne este ten zvyseny rodicovsky stale nenabehol 😠
a este ked mi vymerali ciastku na den to akoze mam krat 30-31 dni ?
som zvedava, kedy mi to vyplatia 😠 🙄 ak mi to nenabehne 15 marca, tak ten bordel, co im tam spravim este nevideli 😠 😠 😠
ano, pdla toho, kolko ma mesiac dni 😉 akurat ked prejdes na rodicovsky po 6 mesiacoch tak to bude stale rovnaka suma
ahaaaaaaaaa 😉
pipi ale sak tebe to vyplatia aj spatne, nie?
to ti akoze za januar poslali staru sumu rodicovskeho?
oni tam maju takyyyy bordel
no mali by...sak uz na to cakam mesiac...jak kura na sopel 😠 😝
ta polnisova je uz ale pekne gulata 😉 😉
chcela by si minat? cooooooooo? 😅 😀 😀 😀 😀
zatial poslali este stale len tu mensiu sumu, teraz by mi mali vyplatit 256€ za februar a + doplatit rozdiel za januar
boooze, dlane ma svrbia...a nemam ani fuka 😀 😝
a hlavne do toho noveho bytu budem chciet kopec drobnosti...ale tu euro, tam euro...a bude po vyplate 😅
dnes som volala aj do internetoveho obchodu kde som si zaciatkom januara objednala postielku a teta, ze nooo bohuzial ale v tom prevedeni ju nemame ani mat nebudeme 😠 😠 😠 , tak som s nou vyjednala aspon zlavu na druhu postielku 😀 😀 , ze aspon nech neuctuje postovne , co je 10 eciek, tak som zvedava co mi v pondelok pride a za aku cenu
a aku si nakoniec objednala? daj link 😉
vidis teraz ma napaadlo, ze by som mala vratit tie plienky co mi poslali a nemali mi poslat 😕
ty si to este nevratila? 😅 😀 dobraaa si 😝
nie nevratila, sak som nemala cas, a pravdupovediac cakam kym mi zavolaju a budu to zhanat tak ako som to zhanala ja
ja som dnes okukavala skejtiky ku kocikom, sak to ti je draheeee na hovado 😝 ja ze nejakych do 20€, a figu, najlasnejsi som nasla za 39 🙄 a to este nebol univerzalny, cize na ten kocik co ja chcem by mi ani nepasoval 😝
a na bazaroch som ziadne nenasla ☹
ale sak mam casu kopec, to budem riesit v juli, v auguste 😉
teda dufam...ze bude vsetko ok 😒 uz mam nervy z tej buducotyzdnovej poradne 🤐 snad jebabatko v poriadku 😉

ved jasne dudus...ja som si potom az vsimla, ze ides na kramare...zbytosne sa neuštvi...ved este snad niekedy dojdes 😉