Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
julis, a niekde v bazari si nekukala? 😕 lebo 200€ je teda fakt dost na nejaky rok...dva 😒 a potom ho to nebude bavit
pekny domcek mas vybraty julis 😉
pipi,aky jogurtovy kolacik??
wig je to 30 rocny dom ,byva tam muz krstny oni sa budu stahovat asi v decembri takze az vtedy by sme my mohli zacat prerabat co je min pol roka, cele je to hrozne komplikovane ale snad sa podari
a ja si budme musiat urobit vodicak pomooooooooooooooooooooooooooooooc
este som nekukala pipi,ale to by som len chcela,je to take zlate,ale je to teda dost za taku umelu kravinu a je mi luto vyhodit tolko penazi
chalan mi dodkonca doniesol tu postielku az domov a teda je dobre tazka, tak som mu nechala 2,30 ako za donasku...
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig 😅
hehehe
wiiiiiiiiiiiiiiiig,to zvladnes,ked som zvladla ja,tak ty lavou zadnou 😎
wighy ten vodicak zvladnes aj ja som sa bala a v pohode... 😉
lius taky jednoduchy, vsetko do jednej misy, vykydnut na plech, na to akekolvek ovocie 😉
wigh, ty este nemas vodicak? 😕
ahojky
pipi chcela som ti poslat tu stranku, ale uz neexistuje 😒
ja som si tiez nedavno robila vodicak, takze od 2.2.2010 som vodic 😀
evi gratulujem 😉 a aj soferujes?
julis, tento je len 149€
dudu ano, ale uz dlho nebudem, lebo mi zacina prekazat brusko a kedze mame len Feliciu po nasich tak tam sa volant neda nastavovat, tak potom znova az po porode
evit nevadi, ja som uz okukavala na viacerych strankach, tak mam zmapovane, ale ja este pockam.
a gratulujem k vodicaku 🙂
ja teraz zhanam nejake dobre skladne golfky, neviete mi poradit?
bab ynemam vodicak a ja sa aj strasne bojim nevie mco bude an ito neviem co je jlepsie urobot si vodicak ece tu v KN alebo radsej uz v nitre
mam z toho bobky lebo ja nema odhad bojim sa v aute nema reflexy no dalsie teľa na cesty bude super uff
my mame PP Pliko P3 a sme max. spokojni, a ked ich mam zlozene, tak je to minimum miesta 😉
wighy neboj, nie je to nic strasne, isto to zvladnes
pipi a vojdu dobre do kufra, tak ze tam ostane miesto este aj na nieco ine?
evit, ja som PP kupovala prave preto, ze sme vtedy mali malinke auto, tak aby sa mi vosli do kufra, takze sa urcite vojdu aj do malinkeho auta ako je saxo , fabia a pod. 😉
a ked sme isli na ozaj velky nakup, tak sme ich dali nastojaka za predne sedadlo a kufor bol prazdny cely 😉
wighy neboj sa , to mas len normalny zodpovedny pristup a preto budes dobra vodicka, uvidis....
urob si vodicak radsej v nitre je to vacsie mesto a budes mat lepsi vodicsky zaklad, lebo asi ked si urobis vodicak teraz mohla by si sa asi potom vo vacsom meste bat...,
ja to poznam lebo ja som si spravila vodicak a potom som nesoferovala cca 12 rokov a mala som teeeeeda dost problem zacat soferovat, sak aj pipka mi robila raz instruktora 😉
dudus...sak ale ako si sa vypracovala 😎
wigh naozaj je to len o tom nebat sa 😉 lebo ak mas za volantom strach, budes zmatkovat, to nie je dobre...len treba zacat jazdit a ta zrucnost pride aj sama 😉
a este asi budes musiet trochu naburat 😀 😀 😀 😀 niekto mi raz povedal ze kym nerincia plechy niesi sofer 😀 😀 😀 😀 😀 , ze pipi.. 😅 😉 😀 😀 😀 😀
nooo to je teoria mojho V 😀 😀 😀 😀 😀 ze kazdy sofer raz musi naburat 😝 😀
sak preto som to... 😀 😀 😀 , ja som dorazila druhemu oboje dvere 😀 😀 😀 , mojmu autu ani skrabancek a oni mali skodu za 50 tisic 😅 😅 😅 😅

sak ece neni poskladana, to az ked T posklada a trosku vypachne ten obchodny pach az potom