Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
ano ano pipi, sak ake je to prakticke, nemusim sa nikomu doprosovat..., sadnem a idem a aj s malou ku lekarovi je to dobre, lebo ved T nemoze byt hocikedy cez tyzden v Ba
kokos malu som o dvanastej uspala, a uz ju pocujemm ako sa zacina v postielke budit.... a to som si myslela, ze kym sa vyspi mi uschnu vlaaasky a mozem ist von 😒 ,ozaj pipi kam mate namierene von?
bola so na nu kuknut a vyzera to ze spi 😕 😕 😕 😕
niekam do okolia dudus 😉 prideme pre vas? 😕
mne fifi este haja 😅
predpokladam, ze sa zobudi okolo druhej a potom ju nakrmim a okolo tej tretej ako vzdy ideme von 😉
ale keby vyslo slniecko...nehnevala by som sa 😅 😎
no ja sa musim napapat, lebo mala sa zobudila necakane a ja som este nejedla, sak ja ti zavolam
baby dakujem ste zlate 😵
vodicak si budem robit az tesne pred odchodom alebo po prichode do nitry len peto som rozmyslal ci by nebolo tu dobre robit vodicak ze tu cesty poznam ale nitru vobec nie, ja som tam bola mozno 5x v zivote ale zas je pravda ze zaklad by bol lepsi,no neviem uvidim, najprv musim zaca robit aby som si ho vobec vedela zaplatit 😀 😀 😀 😀 😀
duduššššš 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to sa ti ako podarilo odrazit 2 dvere? 😀
wighy a to sa budete stahovat do Nitry? tak to budete blizko nas....my byvame nejakych 25km odtial
evit,vyzera to tak ze hej 😉
my dost casto do Nitry chodievame na nakupy, do nejakych obchodnych centier, MC Donaldu a tak 😅
urcite si urob vodicak tam, tam nebudes mat problem ho spravit, co som pocula od kamosiek tak tam nie su az takí prisny policajti na skuske
evit fakt?hehehe no na to sa budem musiet odhodlat ece ze na to mam cas 😀 😀 😀 😀
wighy hej hej, urcite lepsie ako u nas, radsej ani komentovat nebudem 😎
cafet 😎
kde ste? Este uspavate? 😕
My sme sa navecerali, kukam poistovnu stastia a papam rafaello, co som dostala k MDZ 🙂 🙂 🙂
JOOOOOOOOOOOOOOJ ani nehovor...ja som taka prezrata jak prasa 😝
a musim sa pochvalit, ze dnes vecer fifi sama sadla na serblik a vycikala saaaaaaaaaaaaaaa 😎 😎 😎
sice sedela trosku na krivo, tak tielko aj mimo...ale aj tak bolo BRAVOOOO 😉 😀
ake tielko 😅
tieklo 😅 😀
pipi bravooooooooooo 😉
jullis, no ja som isla preparkovat auto a nejaaako som zacuvala do auta co stalo bokom oproti cez cestu 😅 😅 😅 ,
dakujemeeeeeeeeeeeeeee 😵 a V aky bol pysny 😅 😀 normalne ju skoro zozral 😀 od lasky...samozrejme 😝 😵
dudus a co ta Lucka...dosla?
ja som uplne vycicana asi idem na ucho...
jasne dosla, ale keby jej nevolaal kamoska a nechcela nieco taka si sedi u mna aj doterz 😒
no bud rada 😅 😅 😅
baby aj vy ste sa citili cudne ked si niekto cuzdi vzal na ruky vase male babo? 😕 😕 , ja som normalne ziarlila na kamosku 😕 😕

zjavne je jedno čie plechy rinčia 😀 hlavne, ze uz si soferka 😎 😀 😀 😀