icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

dudu
8. mar 2010

sak ece neni poskladana, to az ked T posklada a trosku vypachne ten obchodny pach az potom

pipka
8. mar 2010

julis, a niekde v bazari si nekukala? 😕 lebo 200€ je teda fakt dost na nejaky rok...dva 😒 a potom ho to nebude bavit

dudu
8. mar 2010

pekny domcek mas vybraty julis 😉

lia
8. mar 2010

pipi,aky jogurtovy kolacik??

wighy
8. mar 2010

wig je to 30 rocny dom ,byva tam muz krstny oni sa budu stahovat asi v decembri takze az vtedy by sme my mohli zacat prerabat co je min pol roka, cele je to hrozne komplikovane ale snad sa podari
a ja si budme musiat urobit vodicak pomooooooooooooooooooooooooooooooc

jul
8. mar 2010

este som nekukala pipi,ale to by som len chcela,je to take zlate,ale je to teda dost za taku umelu kravinu a je mi luto vyhodit tolko penazi

dudu
8. mar 2010

chalan mi dodkonca doniesol tu postielku az domov a teda je dobre tazka, tak som mu nechala 2,30 ako za donasku...

jul
8. mar 2010

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig 😅
hehehe

jul
8. mar 2010

wiiiiiiiiiiiiiiiig,to zvladnes,ked som zvladla ja,tak ty lavou zadnou 😎

dudu
8. mar 2010

wighy ten vodicak zvladnes aj ja som sa bala a v pohode... 😉

pipka
8. mar 2010

lius taky jednoduchy, vsetko do jednej misy, vykydnut na plech, na to akekolvek ovocie 😉

pipka
8. mar 2010

wigh, ty este nemas vodicak? 😕

evitkamalicka
8. mar 2010

ahojky

pipi chcela som ti poslat tu stranku, ale uz neexistuje 😒

ja som si tiez nedavno robila vodicak, takze od 2.2.2010 som vodic 😀

dudu
8. mar 2010

evi gratulujem 😉 a aj soferujes?

pipka
8. mar 2010
evitkamalicka
8. mar 2010

dudu ano, ale uz dlho nebudem, lebo mi zacina prekazat brusko a kedze mame len Feliciu po nasich tak tam sa volant neda nastavovat, tak potom znova az po porode

pipka
8. mar 2010

evit nevadi, ja som uz okukavala na viacerych strankach, tak mam zmapovane, ale ja este pockam.

a gratulujem k vodicaku 🙂

evitkamalicka
8. mar 2010

ja teraz zhanam nejake dobre skladne golfky, neviete mi poradit?

wighy
8. mar 2010

bab ynemam vodicak a ja sa aj strasne bojim nevie mco bude an ito neviem co je jlepsie urobot si vodicak ece tu v KN alebo radsej uz v nitre
mam z toho bobky lebo ja nema odhad bojim sa v aute nema reflexy no dalsie teľa na cesty bude super uff

pipka
8. mar 2010

my mame PP Pliko P3 a sme max. spokojni, a ked ich mam zlozene, tak je to minimum miesta 😉

evitkamalicka
8. mar 2010

wighy neboj, nie je to nic strasne, isto to zvladnes

evitkamalicka
8. mar 2010

pipi a vojdu dobre do kufra, tak ze tam ostane miesto este aj na nieco ine?

pipka
8. mar 2010

evit, ja som PP kupovala prave preto, ze sme vtedy mali malinke auto, tak aby sa mi vosli do kufra, takze sa urcite vojdu aj do malinkeho auta ako je saxo , fabia a pod. 😉

pipka
8. mar 2010

a ked sme isli na ozaj velky nakup, tak sme ich dali nastojaka za predne sedadlo a kufor bol prazdny cely 😉

dudu
8. mar 2010

wighy neboj sa , to mas len normalny zodpovedny pristup a preto budes dobra vodicka, uvidis....
urob si vodicak radsej v nitre je to vacsie mesto a budes mat lepsi vodicsky zaklad, lebo asi ked si urobis vodicak teraz mohla by si sa asi potom vo vacsom meste bat...,

ja to poznam lebo ja som si spravila vodicak a potom som nesoferovala cca 12 rokov a mala som teeeeeda dost problem zacat soferovat, sak aj pipka mi robila raz instruktora 😉

pipka
8. mar 2010

dudus...sak ale ako si sa vypracovala 😎

wigh naozaj je to len o tom nebat sa 😉 lebo ak mas za volantom strach, budes zmatkovat, to nie je dobre...len treba zacat jazdit a ta zrucnost pride aj sama 😉

dudu
8. mar 2010

a este asi budes musiet trochu naburat 😀 😀 😀 😀 niekto mi raz povedal ze kym nerincia plechy niesi sofer 😀 😀 😀 😀 😀 , ze pipi.. 😅 😉 😀 😀 😀 😀

pipka
8. mar 2010

nooo to je teoria mojho V 😀 😀 😀 😀 😀 ze kazdy sofer raz musi naburat 😝 😀

dudu
8. mar 2010

sak preto som to... 😀 😀 😀 , ja som dorazila druhemu oboje dvere 😀 😀 😀 , mojmu autu ani skrabancek a oni mali skodu za 50 tisic 😅 😅 😅 😅