Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
to Adela splechla na Puskarku?
Mazikova sa uz trepe 🙄
Kto sa tlaci? jul dobre porekadlo,zajtra ho poviem manzovi. wigi a vy ste s ockom ako zvladli to narocne placlive obdobie? bo u nas to bolo strasne a dalo to vztahu poriadne zabrat
no jasne...sak jej dala 😀 akokeby len zena co ma dieta je dobra...a ona ma decko a nelapi pri nom na riti 😠
vevi v pohode lebo moj muz vtredy vela pracoval a chodil domov az na kupanie tak on to zvladol v pohode 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 iba ja som bola mrtvola jaaaaj a v spalni spal sam takze on bol v pohode aked a ho niekto opytal ako spi mala v noci on ze velmi dobre 😝 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀 wiiiig
pisem jak tatar ale chapeme sa vsak?? 😀 😀 😀 😀
ostanem kukat na jednotke ten thriler co ide
no to presne aj u nas...V kazdemu, ze hanka od narodenia spi celu noc 😀 ale to ze som kedysi 2x v noci vstala a krmila ju on ani nevedel, sak drichmal jak drevo 😅
ale fakt je nastastie, ze ona sa napapala a zahajala vzdy. preplakanych noci mame za sebou nastastie malinko 😵
ja padam do haji dobru nocku babulky a krasne snicky 😅
ja som prepla na posledneho skauta 😎 B. Willisik 😀 ale na prime, to asi nemas 😅
dobruuuu wigh 😉
ty svicka 😠
pa wiiig 😉
a kedy zacina lets dance?
a showdance na jojke budu davat v aky den? lebo aj to by som chcela kukat 😅
tusim v aprili, sak uz chodi uputavka 😉
nie ze to budu davat v nedelu jak lets dance 😠
no dufam, ze to nedaju v jeden den 😅 to by ma nasrali 😠 😝
to by mohli v sobotu dat...soboty su take o nicom...aspon by si zarucili sledovanost 😀
Ked vam bude smutno precitajte si vo volnej dismkusii temu trapas. ja som pobavila dobru
vevi, hned idem 😀 😀 😀
hej sobota by bola dobraaaa
idem si aj ja precitat
jaaaaaaaj ten s tym gynekologom na predoslej strane je dobryyyyyyyyyyyyyyy 😀 😀 😀
ale aj s tymi parkami 😀 😀 😀 😀
hehehehehehehehehehe ten s tymi parkami je bohovskyyyyy 😀 😀 😀 😀
citas??
neee, kukam film 😉
ale idem uz asi off, nejako padam od unavy 😉
paaa a dobruuuu 🙂
prva...
keby som ota nepozerala v telke, tak vsetko viem z nasej temy... 😀 😀 😀
inac, ovulku som asi nestihla, som sa zacala testovat uz po funuse ja tela... 😠 😠 🙄

ze Boris kollar kam pride tam zalozi rodinu 😅