Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
Tomo je u babky,a ja 1xdoma sama pred tv. a to mam ako bez neho do vecera vydrzat?
hehehehehehe vevi...to fakt 1x???
ja ked som sama bez maleho ked si ho zobere jeho tato,tak asi pol hodku sa tesim,ze mam klud a potom uz som hotova z toho 😒 😅
Ti verim julik. viem ze je v dobrych rukach,ze sa postaraju,ale aj tak ked je pri mne tak to aj vidim
cafet 😎
vevi, to ja by som hned vedela co robit bez hanulky 😅 😀 😀
ale priznavam, aj mne chyba ked nie je doma 😉
my sme dnes zase same, nas tata opat v robote 😖 tak sme sa napapali, fifi haja a o tretej sa mame stretnut u svokry 😝 tak budem mat fajne poobedie 😅 😀
sme boli doobeda v poluse na nakupe, tak som si kaleraby nakupila...mozem chrumat 😎 😎 😎 😎
a na obed mame nakoniec pecene kura, zemiakove pyre a mrkvickovy salatik 🙂
a fifinke som kupila gumaciky...za 3 eurace 😎 no nekupte to, take kraasne, bledomodre s margaretkami 😵
moze s dedom brazdit zahradu aj v dazdi 😀
sice su jej este velke, tak buduci rok budu akurat...ale za tu cenu... 😅
Aj u nas by sa toho kopec naslo co robit,no kedze je to 1x co mam volno,tak som povedala,neriadim,nevarim,len veget pred tv. ale uz je to nuda
aj ja chcem take lacne gumaky 😠
maly co mal take krasne Thomas gumaky,uz su mu maleeeeeee 😒
to moje decko zas echce spat,mala by som ist do tesca na nakup,ved mam vybrakovanu chladnicku,ale co mozem? Bude mi tam revat,lebo nespal ece ☹
pipi,V aj cez vikendy uz robi? 😒
najnovsie aj cez vikendy julis 🙄 😝 ale dufam, ze nie na stalo, len teraz dostal nejaku zakazku a ma termin na odovzdanie do 18.3. tak ak to spravi, tak snad to bude ok 😉
julis, tak sup do Carrefouru,maju gumaciky za 3 a za 7€ rozne vzory aj velkosti 😉
tak lets dance uz od 21. marca zacina 😎
ahojte....ako zijete ?...u nas je to hrozne....svokra potrebuje vazne odbornu pomoc....total jej zacina sibat.....a je tu z toho hrozna atmosfera.
ahojte,jul chod zaspi v aute 😉
ja som tomimu kupila krasne gumaky normalne v detskom obchode za 8e su uplne makkucke a lahko sa natahuju
no uz je hore maly,tak ideme jest a asi pojdeme do toho tesca
no mlady sa rozhodol,ze bude este lezat 🙄
Zazrak je doma,dobre bolo ani nechcel ist nazad.
smykacka je super. Dobre investovanych 25 e,tolko nakoniec stala,fical na nej ako sarkan 😀
😀 😀 😀 😀 😀 som zvedava ako to budeu nas,len sa bojim uz dopredu,ze z toho capne 😒
ahojteeee
jul tak ako nakupili ste???
co budete kukat???ja len prepinam 😒
Ahoj. tomo zletel do predu aj salto spravil pri tom,tak sa tak dolakal,ze uz da hadam pozor.
halooo, ja som tuuu, len este tlacim do lebky 😝
my kukame na CT1 cesky film
julis, no som zvedava, ked ju dostane, ako sa bude tesit 😎 😵
No mna nikdy nenapadne prepnut na ctv. ja uz lezim pri tomovi,mm spi
ja teraz kukam...a aj V uz chrni 😅 zase zaspal...potom sa zobudi o desiatej a v posteli nevie zaspat, truhlik 😝
my vacsinou v nedelu CT kukame...sak tie americke kraviny co davaju na jojke a markize dokola...to nas uz nebavi 🙄

Ajus o testovanie nejde,dolezite je ci cez ovulku daco bolo