icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

veva1
15. mar 2010

ahojte 😉

wighy
15. mar 2010

ahojte

pipi mnaaaaaaaaaaam salkoooooooo

jul no super to muselo byt 🙂

ja som sa konecne vyvalila, lebo mala cez den nespala ta ksom mala dost ale o 7 isla haji tak som ece pospratala bordel a mam frei

pipka
15. mar 2010

wigh...cele som ho zlupla na šupu 😝 ale som ho sto rokov nepila, mnam 😅 🙂

pipka
15. mar 2010

no my sme dnes s duduskou tesco prepadli...tak sa tu vytesujem z veciciek 😎

veva1
15. mar 2010

vzdy ,ked sem kuknem z PC tak tu nikoho niet a ked sa pripojim z mobilu je tu plno. Z mobilu mi potom nejdu dat dlhe prispevky a vseto to je opozdene tak reagujem len strucne a velakrat mi prispevok ani neda,tak vam trosku napisem co som za posledne dni chcela.

pipka myslim ze Hanka uz cikanie ovlada,staci uz len plienku dat prec a po par pocikaniach sa to urcite hned nauci. Zbytocne budes cakat do prazdnin 😉 Sudim podla toho ze sa ti uz na nocnik pytala. a myslim ze to ze ju nechas bez gatiek,tak nic neurychli. Nech pekne pociti mokre. Okrem toho ked bude bez gatiek potecie jej do topanok

jul smykacka je super,len ho na nej krot a ked bude divoky tak bud poruke ak by zletel ,nech sa mu nic nestane. Ma inac super sklon som spokojna

dudu kila pojdu dole neboj,teraz sa viac staraj kedze kojis,aby si mala vsetko co potrebujes,bo Tamarke ide to najlepsie a tebe vela nezostava 😉

wigi- stastny clovek tvoj manzel ,ze si odspal vase placlive obdobie,si macherka ze si to sama zvladla. Ked tomo plakaval tek sme sa s muzom striedali,kto s nim bude drepovat,aby bol chvilku ticho. Manzel spaval od 1 DO 5 a siel soferovat. V aute si potom cez obed zdriemol na hodku,alebo ked bol na dva dni prec tak na hotely.Skoda ze ked to najhorsie obdobie preslo a tomasko uz v noci zacal sice spavat,ale budil sa aj kazdu hodku,tak manzel polavil zacal spavat v obyvacke a zostalo to na mne. V noci vkuse hore,kym som zaspala tak presla aj polhodka a cez den nas zazrak len v kociku pospal ,tak som nabehala okolo tych 15-20 km bo stacilo s kocikom zastat a panko bol hore, no a na jednom mieste 4 hodky kocikovat nie je bohvie co. Od vtedy sme s muzom nejako od seba dalej a dalej,preto som sa pytala ako ste to s muzom zvladli.

pipka
15. mar 2010

julis, si ich mala pofotit...ako to kura svorne papaju 😀

veva1
15. mar 2010

pipka kuk foto ako u nas v obchode ide salko posledna foto v albume tomasko

pipka
15. mar 2010

vevik, sak ja by som ju aj nechala...ale ked ona kotuha sa nepyta..to len vezme serbel a sadne si...tak ja jej dam plienku a pancusky dole a sedi...ale stale odchadza z neho...len 2x nahodou sa nam podarilo, ze zacala cikat v tej chvili, ked som ju tam podrzala 😅 ale sama si nanho nesadne, ze idem cikat...to keby urobila a posedela az kym sa vycika...tak to neriesim a necham ju bez plienky uz teraz...

ale ak jej ju dam, ked ideme von, tak je to aj tak na nic...ked uz ju raz nebude mat...tak ani doma ani vonku 😉

pipka
15. mar 2010

pofotila som fifi v gumakoch 😀

idem kuk vevik 🙂

pipka
15. mar 2010

vevi 😀 😀 😀 😀 😀

a to ja som zlupla rovno celu plechovku 😅 😝 co budem trocharit s nejakou minitubou 😀

veva1
15. mar 2010

jasne s tym suhlasim,ze nedat vobec,preto ale myslim ze treba vydrzat kym sa otepli a dat ju prec. Pipka do tyzdna ma v tom uplne jasno,tomu ver 😉 do tasky zbalit zo dvojo krataskov a gatiek a pohodicka 😉

pipka
15. mar 2010

sak sak presne...pockam, kym sa otepli a ideme na to 😎

veva1
15. mar 2010

pipka mne amam n ameniny spravila taky balik a dal tam 4x salko konzervu z lidla. Neviem ake je to salko ale ked pridem do Ba tak ti to donesiem bo sa mi piect veru nechce. A to ti nebolo sladke tolko salka?

jul
15. mar 2010

jeeeeeeej vevi...super fotka 🙂))

jul
15. mar 2010

R dnes postavil malemu tu smyklavku.....cely den sme sa smykali,ale stale som pri nom,lebo sa jasi a stava sa na nu uplne hore,az ma v riti vtedy picha 😒

jul
15. mar 2010

inac ked sa smykne dole apotom ide slapat na schodiky a ja mu hore pomaham radsej ,lebo je jak besny,tak my pokazde kopne,strasne ta smyklavka elektrizuje 😅

veva1
15. mar 2010

jul tak mu to zakaz. Sak povedz sa postavis a smykacka ide prec

veva1
15. mar 2010

julik dak mu ten madrac co z postele stahuje za smykacku,okolo vankuse a skus ho nechat sameho. On ked bude vediet ze ho neistis a moze sa buchnut tak da pozor.

jul
15. mar 2010

hura dnes su afery 🙂

veva1
15. mar 2010

tomo uz 3 tyzdne na obed nespal. To uz asi len v skolke znovu zacne ze?

jul
15. mar 2010

vidis.....zajtra mu dam podusky dookola

veva1
15. mar 2010

drzim palce jul. Ja som tiez dlho bola tomovi vzdy zachranarka,no nemozem ho tak obmedzovat a musi sa nauci davat na seba pozor sam. Jasne ze ani nedycham ked ide hore ale vidim ako pevne sa drzi aby sa neprevratil dozadu tak snad sa to nestane

pipka
15. mar 2010

vevi bolooo, ale mne to chutiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😝 😀 ale len raz za cas...denne by som to nejedla 😅

jul
15. mar 2010

nooo vevi,ja si vzdy dopredu predstavujem strasidelne hororove scenare,ze co samu moze stat 😖

pipka
15. mar 2010

vevi, mozno uz spavat nebude vobec 😒 kedy vstava rano? 😕

pipka
15. mar 2010

julis, neber to tak tragicky...sak to by nemohol nikdy nikam ist a nic robit...male dieta musi sem tam aj padnut 😅 samozrejme nie z velkej vysky, alebo z okna... 🙄

pipka
15. mar 2010

ale cigani aj pad zo stvrteho posch preziju bez skrabanca 😅 videli ste spravy vcera? 😕 😀

pipka
15. mar 2010

jeeej ozik, dnes su aj afery 😎

to mi akurat skonci poistovna 😵

wighy
15. mar 2010

jul no super maly musel byt prestastny zo smyklavky 😵

vevi no tazko som to zvladala, veeelmi tazko, muz pracoval na novom mieste, kazdy den dochadzal, chcela som aby sa vyspal ale obcasna pomoc by mi veru bodla ale co uz, a tak som bola coraz unavenejsia , frustrovaniejsia ,hasterivejsia a taaaak unavena z tohto zivota,nestastna a taaak mali sme krizu dooost dlhu a tak som pochopila ze vobec nema zmyslel nieco riesit lebo nemam ziadnu sancu na normalne riesenie, s chlapmi sa proste neda a ked so murcite veci prestal riesit tak sa to ako tak dalo doporiadku, kopec veci si aj vycitam co som robila zle a uz ich aspon nerobim

jul
15. mar 2010

hehehehe,nooo pipi videla som spravy vcera 😀