Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
zajtra aj ordinejšn aj odsudene,aj panelak...ty kokos co mam kukat? a este aj Life aj to pozeravam
Wighy drzim vam palce. tomo spava 12hod. 12je hore. tak cca o 7vstava o 19ide spat
a ja mam zas ordinejsn a preslapy 😅 ...preco daju vsetko naraz...a soboty o hovne... 😠 🙄
bohactvo ake gumaciskaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀
vevi, v skolke niektore deti zacnu spavat...a niektore nie 😅 to uvidis az potom...
ale zase ked zaspi na dve hodky v skolke, tak by ti mohol vecer vymyslat dlho...alebo aj nie...no ved uvidis 😉 kazde dieta je ine 😎
dobra je v nich, coooo 😀 😀 😀 jak na ryby 😀 ale buduci rok uz hadam budu ok 😅 😵
ale sa jej lubia..lebo miesto papuciek si ich stale obuva 😉
to my sme mali len take male do pol lytka
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vRefer...
skratka som im nedokazala odolat 😎
Frajerka gumacikova
ved aj tieto budu nizsie, ked dorastie do dlzky...to ma teraz aspon o 4 cisla vacsie 😅
jaaaaj a to mensie neboli pipi? a mali aj pre chlapcov? ake cisla mali?
skoda ze je tam ta kvecina 😒 mohli by byt aj chlapcenske
pipi uzasne su juuuj by som brala pre malu 😵
toto boli najmensie ake som vyhrabala 😅 ale mali asi 8 druhov, rozne farby...aj s hribikmi, tie boli zlate, ale tie mali najmensie 31, a vacsie...
Mam si dat banan alebo cokosku?
julis taketo iste mali aj v tmavomodrom a tusim auticko tam bolo 😉
vevi...banan s cokoladou to isti 😀 😀 😎
sa mi zda, ze dnesne afery budu zas dobre 😀 😀 😀 😝
ola olaaaaa 😀
oci mi klipkaju ale afery si pozriet chcem, tusim budu zaujimave 😕
ajooj dudus....uz si robila doma modnu prehliadku? 😕 😎
nie nestihla som 😒 , prisli sme domov malu som nakojila a plakalaaaaa a plakalaaaaaa , dala som si ju do klokanky zacala zehlit a trosku sa ukludnila, no a potom kupanie a spinkanie 😉
pipi a mali aj 25-26?
vevi,daj si aj aj
zato my sme tu prezliekali a prezliekali 😀 fifi na seba chcela aj tie minidupky narvat 😅 😀 rychlo som ich musela schovat 😅 ale tricka , saty, teplaky gatky aj tie velke papucky si vsetko ponatahovala 😀
jul a nemozes tu smyklavku vratit ako rozmysleny tovar a potom kupis znovu a lacnejsie...?
julis...no na dno som az nehrabala...ale tieto co som kupila ja su 28, a mensie som tam nevidela 😒
pipi zase si nakupovala??????????? 😀

wiiig,ano strasne sa tesiiiil,stale krical jeeeej jeeeej 😀 😵