Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
vcera som mala stretko vecer, tak tatino kupal a uspaval...a fifi tak spala, ze sa npezobudila absolutne...az rano o siedmej 😎 som povedala, ze je frajer, ze moze aj denne ju uspavat 😀
hahahahahahaha aka vyskerene je 😀
ved videla objektiv, tak sa nastaylovala 😀 😀 😀
ja som si dnes poprdkavala autom cez mesto a videl ma moj ucitel z autoskoly.....hned som ostala v pozore 😅 😅 ,zacal mi mavat o 106 a ja vystresovana,kukala som este do spetaka a kukal az kym som za roh nezasla ako idem 😅
ale co si...musel byt pysny na teba 😎
mne sa maly zobudil,dosiel za mnou,ze chce a a a 🙄
kedy je ta sedmina 😠
no sedmicka skoncila...ja sa poberam do postielky...dnes mam za sebou narocny den 😝 som drhla cely ten Vilkov byt, aby sme ho mohli prenajat... 😉 som grogy...takze dobruuuuu 😵
sak prave skoncila 😅 na jojke bola 😅 😀
tak ho posad na serblik 😉
padam uz ja, dobruuuuuu 😉
uz nech je konecne teplo,uz mi tie capice a bundy,mikiny lezu na nervy a tie pancuchy 😠 kym sa obleceme,tak aj hodinu zabijeme
no super,zneskala som ju a ja cakam na nu na markize 😀 😠
ahojcek, 😉
no tato nova verzia nic moc 😝 😝 , nepaci sa mi...
ja sa musim pochvalit mne mala , neviem co sa stalo , ale uz treti den v noci vstava az o tretej 😅 😕 😕 , tak sa celkom vyspim , teda ked idem okolo deviatej spat.
Dufam, ze jej to dlllllllllllllho vyderzi ze to nema len na skusku a potom mi bude hore celu noc
ahojte, tak ja som tu poriadne dlho nebola, ked uz aj nova verzia fici... 😕 😕 😕
nejako si neviem zvyknut, sak ale co ine mi ostava... 😒 😀 😀 😀
u nas na stavbe sa pracuje, tak sa tu nemozem dlho zdrzat, mam tu brata a zajtra dojde druhy, okrem toho otec a dvaja susedia, tak mam co robit a dojde aj svokra, aby toho malo nebolo... 🙄 🙄 🙄
pomooooc, sa tu nevyznam... ☹ ☹ ☹ ☹
ajiii a co robite na dome?
ani ja sa tu furt nevyzam 😒
no super Duduššš.....a hod nejake nove foto malej do placu 😠 ved uz sme ju dlho nevideli ako rastie 😉
ja som sa vcera natlacila tych tlstych spekackov,aj pleskavicu robila teta aj tie dlhe klobasky piekla...cigaro sa to tusim vola,tie boli stiplave jak fras....no a dnes uz zas kilo navyse 🙄 😔
helou bambulky 🙂
ako sa mame??co varite??
my sme boli vcera na oslave,kamoska porodila,konecne medzi ludmi,hned mi je lepsie 🙂
helou lius 😵
ja dnes dojedam zo vcera, lebo V zase v robote, tak nevarim 😉
a zajtra robim svieckovu na smotane s knedlou 😎
dudus, ajus...nie ste same co sa tu nevyznaju 😅 😝
som zvedava, kedy si tu na to zvyknem 🙄
mne poobede dojde brasko zase vziat hanku do parku...tak jupiiiii mam volno 😵
sme boli doobeda na nakupoch v trznici a na trhu, tak mame ovocia a zeleninky...ale pri nasej spotrebe myslim, ze tak do utorka 😅 😀
ajus, ty sa teda nenudis nikdy...predpokladam, ze ty aj ked budes v dome byvat, tak sa ti tam stale niekto nasačkuje 😅 😖
idem kuk my vsichni skolou povinní a oddychovat, kam fifi spi 🙂
to tu cely den nikto nebol? 😕 😒
ja som tu cakam na film
ja uz kukam daVinciho 😎
hehehehehe ake peknee 😉

no pockaj...kuknem nejake, co tu este nemam 😉