Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
ahojteeeee
zase som volala do damskeho magazinu a zasek mi nic nedali 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
dudus, pocula sooooooooooooooom, 😀 😀 😀
ty mas smolu 😅 musis to skusat znova a znova 😀
teraz ked zavolas, daju ti psí oblečok 😝 😅 😅 😅
zeby do tretice? 😅 😅
mozes to potom navliect tamarke 😀
nevadi aj to beriem 😀 😀 😀 aspon nieco ...
tamina ale nama chvostik 😕 😒
len vymysli taku otazku aby ta possunuli do relacie nazvivo...., ja som mala dve otazky a jednu mi zavrhli
kokso ja neviem ci je tamarka uz naucena na ruky alebo co... 😕 , mam ju v klokanke lebo by som nic neurobila aked ju uz dam dole a do postielky tak za pat minut je hore... 😠 , zoberiem ju na ruky uspim na prsiach v sede, dam ju do postielky a znova pat minut a je hore 😠 😠 😠 😠
obsadene 😠 😠
nooo , pelech nechcem, si mozu nechat 😉 😀
som pridala nove fotos
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/dudu/album/t...
neviem sem dat fotku , tak musim dat link
dudus kraaasne fotky 😉 najma ta bez cigaretky... 😉 😀
to je po tebe taka zavislacka na cigu? 😕 😀 😀 😀
no my sme sa prave vyhajali do ruzova od dvanastej, tak ideme papat a vyrazame von 😉
paa vecer 😉
dudušš,tie usta ma po tebe
ahojteee
dudus tami je nadherna,juuuj malinkate babatko
my sme sa presli s kocikom do lekarne a hned domov aj ked by sme ostali najradsej vonku 😒
jul pofukaj riskovi bolacku cmuuuuk 😵
inak aj mna muz zvykne zrdbat za totla somarinu len aby odviedol pozornost hehehe to je typicky chlapske,nezansam to 😝 😀 😀 😀 kedysi som proti tomu bojovala ale teraz uz le nmavnem rukov nech si chlapec posluzi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
wiiiig a preco ste neostali vonku? nieco mi uslo?
no wiiiig,akoze nepoviem ani slovo,kebyze sa stara,ale sere nanho a este ide poucovat 🙄 sedlak
mne maly drochme,varoval sa dnes u babky na dvore,bola tam R sestranica aj s muzom s malym aj s R tetou a este 2 psy,tak sa tesiiil a ja som si zbehla zatial na nakup,ani nevedel,ze som tam neni,no ked ma potom zbadal,taky rev spustil jak sirena a na ruky mi vyskocil,cele ciste rifle som mala hned spinave ako ma dokopal 🙄
jul, vecer mala dostala horucku 38,8 1x v zivote,celu noc spala so mnou, mrnkala, rozpravala so san a cely dne ma okol 37,7 ale vyzera ok le nspala na obed len 40 min a zas sa zobudila s placom, tak som len skocila do lekarne pre panadol lebo doma malme len nurofen,nekasle, nesopli len ta teplota 🙄
jul to poznam,laura zacina byt hnusne naviazana na mna, dosli sme z lekaren,muz bol doma a ja som si zabudla kluce od bytu v kociku,tak mi muz ot vorila ja ze skocim do pivnice pre kluce, mala spustila taky revisko ze musela pobudit aj potkany v pivnici no hruza 🙄 🙄
😀 😀 😀 😀 😀 😀 ze potkany
my sme mali teplotu 3 dni 39,3 ...len teplotu ani kasel ani sopel a isli sme do nemocnice,ale maly mal aj hnacku
ahojjjttteeeee 🙂
Laurinke prajeme skore uzdravenie
wighy, laurinke skore uzdravenie prajeme a vies aj co jej je?
ja idem zajtra ku gyndasovi na kontrolu po porode a nemozem sa cely den osprchovat lebo mala spi sama len 2 minuty, ale ked si ju vezmem na ruky tak spi ako kladivom ovalena 😒
som zvedava aka bude noc 😒 😒 a to pred tyzdnom vecer zaspala a zobudila sa az o 3 alebo o 2
cafet...u nas sa uz haja 😉
ja som bola len minuly stvrtok na kontrole,nevedela som sa tam stale dostat,lebo moj dr.robi az poobede.a maternica sa mi zle stiahla ☹
aj my zelame laurinke skore uzdravenie 😉 mozno to len nejaka trojdnova viroza alebo zuby...ma uz 5-ky stolicky? 😕
ja som dnes mama super poobedie, V dosiel skor zo stahovky, tak vzal hanulu von on, a dosla ku nam moja teta, tak sme si super pokecali a ked sa vyletnici o piatej vratili, tak sme si spolu kolaciky dali a isli sme este tetu odprevadit 😉
potom sa sup sup okupkali a klasika vecerny ritual... 😝 😎
a my uz sedime pred bednou, ja papam pomaranc a V tu popija pivko 😝 a smrdiiii mi tu pod nosom 🙄

...no pokecala som si...mozem ist 😀 😀 😀 😀 😀