Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
vam deti uz od malicka spali deti cez den tak dlho??ze zaspia a spia 2 hodky??
dudus a keby si si ju dala do lehatka do kupelne aby sa na teba kukala...ani tak by nevydrzala?
Akoze vazne uz je to sranda,zas mam na FB namiesto ignorovat ze: ic mi v ric 😀 😀 😀 😀
mala ,isla som po 300nedeli 😀
on mi povedal,ze staci po mesiacoch a ja som sa troska aj bala a robi len 2 dni v tyzdni a to poobede,tak sa to oddialilo
ako tehulka??
no mne hanka spavala ako uplne malilinka velmi dlho...potom sa to postupne skracovalo, ale ked sme sa ustalili na dvoch spankoch denne, tak spala doobeda hodku a pol a poobede hodku + celu noc, a teraz spi raz denne cca hodku a pol az dve...
julišššš 😀 😀 😀
julis 😀 😀 😀
lius, zatial ok, uzivam si kopance...ale zvonku...od hanky 😅 😝
a poradnu s 3D mam az 6.aprila...tak uz sa neviem dockat 🙂
ja si to uz ani nepamatam ako spal ked bol taky uplne malicky
mne sa zobudi niekedy po 20min a reve a reve od unavy.neviem,ci to nemam tyzden vydrzat s revom a bude uz spavat aj v postielke
tebe spal furt julišššš 😀
mnooo,som zvedava co to bude,ale myslim a tipujem dievcatko opat 😉 hanka ta kope??
julis, ja to tam nemaaaaam 😅 aj ja scem vidiet ic mi v ric 😀 posli mi pozvanku 😀 😝 😀
R mi volal,tak som mu zacla o tej mikine hovorit a ten pako,ze som malemu skoro usi odtrhla a vazy zlomila ked som mu ju dole davala 😀 😀 😀
jeeejda lius stale 😒 ...najma rano v posteli 🙄 😅 skace po mne jak po matraci 😝 normalne si nestiham brucho kryt...a laktami a kolenami do mna...ona podla mna si nevie este uvedomit, ked jej poviem, ze do bruska ma nesmie buchat...ona to este nechape, neberie to ako buchanie ked po mne lezie..ale ona je uz kvicht, sak ma 13 kil 🙄 😅 😝
julis, ty sadistka...vlastne decko si takto kantris 😅 😀 😀 😀
ako to tu funguje??same to tu naskakuje ci ako uvidim nove odpovede??
odfotila som to pockaj hodim to sem 😀
ona spava s vami??
nespava lius, ale rano o tej siestej uz vstane a ked chcema by este hodku hajala, tak jedine so mnou v posteli, a po tej hodinke je uz nadobro hore a zacina jej raj...lozenie po mame 😅 😀
julis fakt 😀 😀 😀
😀 😀
liušššš,mna pipka naucila,ze chod o 1 stranu dozadu so sipkou a potom zas naspat a tak uvidis nove odpovede
ja som hladnaaaaaaa
idem si supnut kalerab
dnes som si kupila take tabletky na xicht,som zvedava ci mi to zlepsi plet,ale zevraj overene priatelkou 😀 😀 😀 ,ale vysledok bude az o 2-3 mesiace 😀 😅 🙄
pipi nemozem ju dat do lehatka, lebo ona reve ako keby som ju rezala, ja ju musim vziat na ruky a ucicikat, teraz som ju dala do postieelky a uz ju pocujem 😒
ale uz opravili konecne refresh,aktualizovat, tak aj tu zelenu dvojsipku v exploreri ked kliknes, tak ti naskocia nove odpovede 😉
ok,dik
ja som furt nenazrana 😠 dala som si telku makovu a vinkooo cerveneeee,zajtra uz ideme od nasich 😝
mas zlu plet??mne vypadali vlasy ☹ 😢 som na nervy,idem objednvat ampulky
dudus, prid k nam, ja ti ju popestujem a ty sa u nas osprchujes 😅 🙂
neboli ju brusko dudu??

lius a ty si nemala ist po sestonedeli? 😕 ci si akoze nestihala? To ti nemal kto malu postrazit? ☹