icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

pipka
24. mar 2010

lius a ty si nemala ist po sestonedeli? 😕 ci si akoze nestihala? To ti nemal kto malu postrazit? ☹

lia
24. mar 2010

vam deti uz od malicka spali deti cez den tak dlho??ze zaspia a spia 2 hodky??

pipka
24. mar 2010

dudus a keby si si ju dala do lehatka do kupelne aby sa na teba kukala...ani tak by nevydrzala?

jul
24. mar 2010

Akoze vazne uz je to sranda,zas mam na FB namiesto ignorovat ze: ic mi v ric 😀 😀 😀 😀

lia
24. mar 2010

mala ,isla som po 300nedeli 😀
on mi povedal,ze staci po mesiacoch a ja som sa troska aj bala a robi len 2 dni v tyzdni a to poobede,tak sa to oddialilo

ako tehulka??

pipka
24. mar 2010

no mne hanka spavala ako uplne malilinka velmi dlho...potom sa to postupne skracovalo, ale ked sme sa ustalili na dvoch spankoch denne, tak spala doobeda hodku a pol a poobede hodku + celu noc, a teraz spi raz denne cca hodku a pol az dve...

lia
24. mar 2010

julišššš 😀 😀 😀

pipka
24. mar 2010

julis 😀 😀 😀

lius, zatial ok, uzivam si kopance...ale zvonku...od hanky 😅 😝
a poradnu s 3D mam az 6.aprila...tak uz sa neviem dockat 🙂

jul
24. mar 2010

ja si to uz ani nepamatam ako spal ked bol taky uplne malicky

lia
24. mar 2010

mne sa zobudi niekedy po 20min a reve a reve od unavy.neviem,ci to nemam tyzden vydrzat s revom a bude uz spavat aj v postielke

lia
24. mar 2010

tebe spal furt julišššš 😀
mnooo,som zvedava co to bude,ale myslim a tipujem dievcatko opat 😉 hanka ta kope??

pipka
24. mar 2010

julis, ja to tam nemaaaaam 😅 aj ja scem vidiet ic mi v ric 😀 posli mi pozvanku 😀 😝 😀

jul
24. mar 2010

R mi volal,tak som mu zacla o tej mikine hovorit a ten pako,ze som malemu skoro usi odtrhla a vazy zlomila ked som mu ju dole davala 😀 😀 😀

pipka
24. mar 2010

jeeejda lius stale 😒 ...najma rano v posteli 🙄 😅 skace po mne jak po matraci 😝 normalne si nestiham brucho kryt...a laktami a kolenami do mna...ona podla mna si nevie este uvedomit, ked jej poviem, ze do bruska ma nesmie buchat...ona to este nechape, neberie to ako buchanie ked po mne lezie..ale ona je uz kvicht, sak ma 13 kil 🙄 😅 😝

pipka
24. mar 2010

julis, ty sadistka...vlastne decko si takto kantris 😅 😀 😀 😀

lia
24. mar 2010

ako to tu funguje??same to tu naskakuje ci ako uvidim nove odpovede??

jul
24. mar 2010

odfotila som to pockaj hodim to sem 😀

lia
24. mar 2010

ona spava s vami??

jul
24. mar 2010

no kuk

pipka
24. mar 2010

nespava lius, ale rano o tej siestej uz vstane a ked chcema by este hodku hajala, tak jedine so mnou v posteli, a po tej hodinke je uz nadobro hore a zacina jej raj...lozenie po mame 😅 😀

pipka
24. mar 2010

julis fakt 😀 😀 😀

lia
24. mar 2010

😀 😀

jul
24. mar 2010

liušššš,mna pipka naucila,ze chod o 1 stranu dozadu so sipkou a potom zas naspat a tak uvidis nove odpovede

jul
24. mar 2010

ja som hladnaaaaaaa
idem si supnut kalerab

jul
24. mar 2010

dnes som si kupila take tabletky na xicht,som zvedava ci mi to zlepsi plet,ale zevraj overene priatelkou 😀 😀 😀 ,ale vysledok bude az o 2-3 mesiace 😀 😅 🙄

dudu
24. mar 2010

pipi nemozem ju dat do lehatka, lebo ona reve ako keby som ju rezala, ja ju musim vziat na ruky a ucicikat, teraz som ju dala do postieelky a uz ju pocujem 😒

pipka
24. mar 2010

ale uz opravili konecne refresh,aktualizovat, tak aj tu zelenu dvojsipku v exploreri ked kliknes, tak ti naskocia nove odpovede 😉

lia
24. mar 2010

ok,dik

ja som furt nenazrana 😠 dala som si telku makovu a vinkooo cerveneeee,zajtra uz ideme od nasich 😝
mas zlu plet??mne vypadali vlasy ☹ 😢 som na nervy,idem objednvat ampulky

pipka
24. mar 2010

dudus, prid k nam, ja ti ju popestujem a ty sa u nas osprchujes 😅 🙂

lia
24. mar 2010

neboli ju brusko dudu??