Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
a co mas s ksichtom 😕
ja tu take sipky nemam pipi
ja mam v exploreri dvojitu zelenu, ale tusim v mozille je taka zatocena modra...to je asi vsade ine 😉
liuššš,mne stale padaju vlasy,ja budem zachvilu plesata 😠
a v akom prehliadaci si lius? 😕
mne padali po porode desne 🙄 uplne trsy ☹ ale nastastie len tak do 5 mesiaca...potom zacali rast 😉
xicht mam v pohode,alwe zevraj je perfektna plet z nich,tak vyskusam,dufam,ze to zaberoe
ja mam explorer,ale mozno som farboslepa 😀
no len aby sa ti to prave nezhorsilo 😅
vpravo vedla toho okienka, kde napises www.modrykonik...... je dvojita sipka, jedna hore smeruje a druha dole...no ja ju mam zelenu...ale sak je to jedno...aj keby bola zlta 😀
jaajj,myslis sipku spat??mam modru -explorel
lenze mne sa spravili kuty 😔 a to z farby,dala som si odfarbit a tak mi odvtedz strasne vypadavaju
nie spat...to je vlavo od okienka...ale vpravo je zelena dvojsipka v jednom stvorceku 😉 alebo stlac F5 a to je to iste 😉
uz ju maaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm
aha uz vidim tu dvojsipku,ale mam ju modru
no slaaaaaaaaaaaaavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀
kukate panelak? som zvedava ako dopadnu tie kravy mlade s tymi lekarnami 😅
bravoooooooo 😀
ja zelenu 😀 😀 😀
ale tak mi to tu ide pomaly,sme na zahori a tu este aj net ide pomaly 😀
nie...my zase slzime pri modrom z neba ☹
kukam 🙂 ale uz odpadavam 😝
jeeezis pisete jak ceske zandarky 😀 😀 😀
dakujem baby, cely den mala okolo 37,5 A TERAZ VECER UZ NIC 😵
pipi ona uz ma vsetky zuby, podla mna je to nejaka virozna,snad nic ine 😉
dud,mne ked mala revalaa a nevedela osm sa umyst tak so msi ju zobrala do kupelne do lehatka, u nas to pomohlo som jej spievala hehehe a a casom pochopila ze mama nebude skakat na kazde zamrncanie, 😉
to ja uz nemozem pozerat
lius bud rada, ze vobec ide 😀 mohol by na zahori aj cuvat 😝 😀
inak dnes som si uvedomila ze buduci tyzden je velka noc,tento rok to akosi nevnimam, neviem co budem varit ani piect ak mate nieco dobre a jednoduche dajte tip 😉
😀 😀 😀 ze cuvat.....no vidis a mne pise yc my v ric 😀
wig super,ze uz nema teplotku 😉
ty si šišina pipi 😀
lucim sa babyyyyyy,dobruuuuu
wigh ja peciem baranka, a klasika len na studeno robim v pondelok pre sibacov misy...udene, sunka, salat, syry, zeleninka, vajka...
a v stvrtok klasika spenat, v sobotu rybku, a v nedelu asi nejake masko...to este vyspekulujem, ale mozno cinu 😉
dobru liuska 😅

zelenuuu pipi? ja ju mam modru 😀