Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
mas aj formu na baranka??ja by som chcela nejaky hcutny kolacik, urobim asi len syrovu roladu a konec
ja asi spravim rezne a salat majonezovy a nejake zakusky kupim,ale my mame v sobotu 2 dni pred sibackou meniny,tak mam co robit...ale chcela by som nieco grilovat vonku
mnaaaaaam syrova rolada,to som nejedla asi 100 rokov
wigh, zatial som si poziciavala formu od kolegynky, lebo to som jej akoze ja kupila 😀 tak vramci reciprocity 😝 😀 😀
ale chystam sa zajtra do Lidlu, maju vsetky teflonove formy v akcii za 5€ 😎
hmmm veru syrovu roladu som aj ja robievala...hmmm chrobak do hlavyyyy...asi aj ja spravim 😉
ja spravim krabie chlebiky, tie u nas maju vzdy uspech u sibacov...a okrem baranka aj strudlu, to maly lukasko musi u mna mat 😀
pipi ako robis krabie chcebiky??urobs pomazanku alebo ako??
ja roladu robim rychlo jednoducho a chutne , zadne roztapanie syru tehly a valkanie 😉
hej hej wigh, krabie tycinky, cibulka, par lyzic masla, majolku, cierne korenie a jedno vajko natvrdo nastruhat, a sol...premiesat a na sendvic dam list hlavkoveho salatu, na to natierku a ozdobim kolieskom rajciny a uhorky 😉
a ako robis roladu?
lebo ja len klasika, roztopit eidam v mikrotene, rozvalkat, naplnit a dat ztuhnut...ale sak to nie je az take pracne 😉
wigh, teraz kukam...ty tu nemas albumy? kam ti zmizli? 😕
a pritom v pase mas napisane, ze mas tri albumy 😒 😕
to sa tak robi? sak to by som aj zvladla tu roladu 😀
a co sa dava vsetko do tej rolady? a kolko eidamu?
a zase sa budeme nadzgavat,dufam,ze nepriberem cez sibacku ako cez vianoce do rici 😠
dze steee
pipi uz s V slzite?
pipi ja som sa registrovala na ceskom konovi tak ich mam tam minule mi to tuto na konovi vypisalo nehcapem 😝 preto mi zmizlo aj 5tis prispevkov 😠
roladu robim tak ze na alobal dam syr narezany na platky aby s prekryvali asi 5 ks vella seba po 2 rady, dam na to sunku a urobim pomazanku, ru dam na sunku do stredu dam este pasiky cervenej papriky a platky uhorky zavaranej a stocim pomocou alebalo a uz len supe do chladnicky, poamazanku naspamat neviem mozem vyhladat 😉
pomocou alobalu
😀 😀 😀 jasneee alebalo
aha wiiig...akoze eidam nakrajany na tenke platky a ani to neroztapas?
no to je pre mna tazsie 😅 uz vidim ako to rozbalim a vsetko sa mi to rozsype 😀
akurat mi ten hajzel behal po streche 😠 zase sa mi teraz 3 dni po sebe vysral na balkooon 😠 😠 😠 🙄 😅
bud kupis platkovy syr uz rovno alebo v obchode poprosis nech ti eidam nakrajaju na tenke platky ja to bezne tak robim a uz len nasvacam a zatocim a za 10 min mam hotovo a uz len cakam 😀 😀 😀 😀
wigh...ako hotentoten...ale chapeme 😀 😀 😀
a to ostane v kope?
julis...KUKO? 😕 svinuch 😠
wigh a drzi to pokope? musim to skusit 😉
nie Rišo 😀 😀 😀 😀
a kolko asi toho eidamu platkoveho treba?
jeziiis zase o zradle,ja by som si dala nieco

ajoooj lius...dobruuuu a cmuk leuške 🙂