Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
hej drzi 😉
brrr co ti beha po streche???? 😨 😝
😀 😀 😀 😀 😀 😀
a maly ci velky? 😀 😀 😀 lebo u maleho by som to brala...len nechapem preco ho v noci nechas behat po streche chudatko 😀 😀 😀
mnam wigh, vyskusam 😉
nekukam julis
ale idem uz asi haji...dnes som od siedmej v pohybe 😝
dobruuuuu 😉
kuko tu prebehol wiiig
dobruuuuuu idem kuk ten receptiik
dobru pipi
jaaj svina jedna ,pasce nezabrali co??? 😠
no idem aj ja hajiiiii
dobruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😵
to je sila,ja nemozem uverit,ze to drzi pokope,mne by sa to 100% rozpadlo...co to moze drzat pokope?
furt mi to nejde do hlavy 😀
tak cafet 😉
asi ta natierka to drzi pokope si myslim 😉
tak ja uz mam navarene, som napapana, zeleninovu polievocku s krupicovymi haluskami, a karfiolik so zemiakmi a tatarkou 🙂
ledva funim, jak som plna 😝
ake uzasne gumaky maju v zenskom magazine 😕 😎
teraz by mala duduska volat...mozno by jej jedny dali 😀
no fifi ma uz volaaa, uz je hore, tak my sa nakrmime a padame von, je naaadherne 😎 😵 😵
cafet
co ste dnes robili? a varili? okrem pipky 😀
uz som si zapisala konecne do debilpapieru karfiol a spravim aj karfiolovu polievku a na dalsi tt aj karfiol nakyselo s cestovinou
zajtra robim grilovanu zeleninu a brokolicovu polievku a dnes som piekla kuracie stehna a k tomu salat tzaziky a vecer sme si este pizzu spravili 😅
ahojteeee
ja som KO
doobeda sme upratovali, na obed mala nespala, potom sme isli na nakup do kauflandu potom som bola s malou na prechadzke, potom vecera, kupanie, ritual a som tu 😝 😀 😀 😀 😀 😀
ja som nevarila mala som ece francuzaky
mnaaam karfiol,ja som ho dnes okukavala ale skoro 2 € nedam 😝
ahojte
juliššš,aky je karfiol na kyslo??
ja som si musela naliat,otec bol dnes na nejakom pristroji,ktory vam zisti vsetko co vam je a nedopadlo dobre 😔
jul mnaaaaaaaaaaaaam robis mi tu chutky
juuuuuuuj liuska to ma mrzi ☹ ☹ ☹
cafte
lius, ja som dnes vonku videla R s leuskou a nelou 😎 teda predpokladam, ze to bol urcite on, lebo po prievoze taky kocik s takym psom asi dvojmo nechodi 😀
aj som po nom kukala, ze ho oslovim, ale asi by nechapal 😅 ze cau...ja som pipka 😀 😀 😀
som bola s hanulou na ihrisku nedaleko cintorina s dracikom a malymi 😉
julis...karfiolik je mnam, som ti narobila chutky, co? 😀
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15142
toto vypada dobre
liušššš a co je to vazne? 😖
dnes sa nam hanka vycikala na koberec pred kupanim 😠 😅 si stiahla plienku a miesto na nocnik si cupla na koberec a kym sme zareagovali, uz bola mlacka 😝 🙄 😅
jul vyzerato supeeer mnamiii
pipi asi skusa vase nervy, aj mne to mala davnejsie robila ked bola asi vo veku hanulky ;-
pipi takych mlak este bude...aj maly curalkade chodil 😒

kukavate dextera?