Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
ja som dnes maleho strihala...aky je zlaty 🙂
presne lius 😀 😀 😀 ze dobry den, nie ste vy R? ja som pipka tesi ma 😀 😀 😀 by nechapal chudak 😅
jaajjj,juliššš,ty mas jane??tak to neviiimmm
ako ho strihas julis? strojcekom?
no uz bude na teba pripraveny 😀
ona neublizi ani muche
a ona ma zakaz tam chodit,ja jej nedovolim
ale vie,ze tam nic nemoze robit
chudak...uplneho strasiaka mu zo mna spravis 😅 uz ani s malou nebude chciet ist von 😀 aby ma nahodou nestretol 😅 😀
a s voditkom ju v zivote neuvidis,lebo by si sa sulala ked ju dam na voditko.ona ide pri nohe ked jej poviem,ale ked jej dam voditko,tak hruuuzzzzaaaaaa
co si pipi??nic som mu nehovorila
uz sa tesim na nedelu na lets dance 😉
ahojteeeeeeeeeeee bosorky 🙂
ano, aj mixka ma mariana, dik julis 😉
ahoj mixi,vsetko naj marianovi 😉
ako??uz lepsie??depka sa vytratila??
lius, nie nevytratila 😢 je to zle 😔 preto sem radsej ani nechodim 😔 a za mariana dakujem 🙂
no len aby si raz pokutu nedostala ze nie je na voditku 😒 u nas uz chodia mestski policajti a kontroluju...v Ruzinove je volny pohyb psa zakazany, u nas pred domom uz dali niekolkym psickarom...a vsetci tvrdili, ze ved ide pri mne...nezaujimalo ich, ma byt na voditku a hotovo...pes je pes, nikdy nevies, co mu skrsne v hlave...
to vazneeee??tebe to dlho potrva asi,ze??ale ved si vedela do coho ides
ajoj mixi 😉
uz ste zabyvaní? uz je lepsie? 😉
mixi to fakt? 😕 a co je take zle? ze si tak daleko? ci sama? ci co? ☹
a dodatocne tiez vsetko naj M 😉
Nellynke verim.takym bojovnym nie.mas pravdu,ale nech vybuduju nejake miesta pre psov,tu sa neda ist nikam so psom a vlastne nic tu v tomto prievoze neni na sirom okoli a to myslim aj obchody.aj rozmyslam,ze zdupkame stadialto,no to je hudba buducnosti
pipi, je to velmi zle 😢 😢 😔 rozpada sa mi kvoli tomu manzelstvo 😔 visi nam rozvod na hlavou 😔
liušššš dojdite sem do PK 😅
no ideme si lahnut,dobruuuu
k vam julišššš??
jooooj mixiiiiii,to ma mrziii ☹
jeeejjjjjj,aky je zlatunky 😵
mixi,to vazne?? 🤐 drz sa
jeeej julis, aky fesi 😎 uz vyzera strasne velky 🙂
jasne lius, sak ty vies 😉 aj ja by som niekam sla...ale neviem kam 😅 zatial aspon do Dubravky 😀 tam je raj psov a deti 😅
ale aspon je tam blizko do lesa 😉
mozte aj k nam liuššš 😀
julis, aj mna to mrzi 😖

piiiiipiiiiiii!!!vigyasz!!!! 😀