icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

pipka
26. mar 2010

mixi neblaaazni ☹ to je len kriza, uvidis, to prekonate a bude ok 😉 drzim palce 🙂

jul
26. mar 2010

to snad nie mixi,ved mate dve deti 😒 😖 😔

mixka
26. mar 2010

pipim nebude to ok, lebo ja tu nezostanem 😔

pipka
26. mar 2010

mixi, snad by ta tam teraz nenechal samu s detmi...uvidis, to prejde 😉

pipka
26. mar 2010

ale ved to ty si chcela ten dom, nie? 😕 ved si stale snivala o dome mimo BA 😖 ci?

jul
26. mar 2010

kriza je kriza,to sa da prekonat
u nas to kriza nebola,jednoducho mlady nevedel uz od dobroty co by robil a myslel si,ze moze pretiahnut kazdu brigadnicku co u nas robi 🙄 ´
chvalabohu je to uz za mnou

mixka
26. mar 2010

nechcem to pipi rozoberat takto verejne 😔

jul
26. mar 2010

a kam chces ist mixi?

jul
26. mar 2010

liuššš...uz si v prd...? hehe tak dobruuuuuuuu

pipka
26. mar 2010

aj my sme dnes absolvovali jednu hadku 🙄 a zas len kvoli peniazom 😠 ☹ ale ja uz nevladzem...setrim ako viem a stale mi len vyhadzuje ako minam 🙄 ☹ a to kupujem fakt len najnutnejsie veci a ked kupim nieco malej, tak je hned zle...ze ci to naozaj potrebuje...kua 😠 no keby to nepotrebovala, tak asi jej to nebudem kupovat...a pritom halierove veci, ziadne znackove...len vo vypredajoch nakupujem 🙄

jul
26. mar 2010

no vidite,ali by sme si zalozit fakt tu sukromnu temu,to nemoze nikto citat okrem nas,nie?

pipka
26. mar 2010

ok mixi, chapem. Ak chces, napis mi na skype, ak nie, tiez pochopim

jul
26. mar 2010

pipi 😀 😀 😀 😀
prepac ale musim sa teraz rehotat 😀 😀 😀 😀 😀 az sa mi sadlo trase 😀 😀

jul
26. mar 2010

maly sa kuka co sa tak rehlim 😀 😀 😀 😀

jul
26. mar 2010

ved tolko veci co ma hanka,nema ani anglicka kralovna 😀

pipka
26. mar 2010

no uz som nad tym rozmyslala...ze ci si fakt nezamkneme temu 😒 😉
mne teda nevadi ak ma niekto cita...zatial...ale clovek nikdy nevie 😅

mixka
26. mar 2010

pipi, rada s tebou pokecam o tom, ale nie teraz. idem do sprchy a spat, lebo zajtra idem s M mrknut kapelu a vratime sa v noci a budem neskoro soferovat 60km domov, tak sa musim vyspat. ale pokec mi bodne veru 😔

inak, tie tahanice o peniaze su aj u nas a presne ma M tento argument, ze ci to baby naozaj potrebuju... no comment 🙄

pipka
26. mar 2010

julis...prepacim 😀
sak ale ake lacne 😅 len v akcii nakupene a po bazaroch 😅

by som vedela aj drahe kupovat...ale sak setrim 😀

jul
26. mar 2010

😀 😀 😀 😀 ok pipi 😀

pipka
26. mar 2010

dnes mi vytkol aj tie plavky, co som za 1,90 kupila 😠 a pritom v utorok chvalil, ako super som nakupila, ze plavky sa zidu...no comment tiez 😠

jeho sere v prvom rade to, ze teraz prd zaraba 🙄 ale sak on chcel ist na zivnost...to nebol moj napad, v tejto krize 🙄 a este ani byt sa nam nedari prenajat ☹ budeme uplne bez penazi 😔

jul
26. mar 2010

huraaaaaaaa moj Vin Diesel 😵 😵 😵 😵

pipka
26. mar 2010

ja som si popolusku prepla 🙂 aj ked som to uz videla 😅

jul
26. mar 2010

tak je z toho nervny a vrsi sa potom na tebe co? akokeby vas vytrhlo z biedy tych 1,90 😒

jul
26. mar 2010

a co sa mu tam nepacilo v tom citroene?

veva1
26. mar 2010

No a my sa hadame naopak. moj nadava co tomovi nekupim aj sebe. len nechape ze nemam za co. A ked sa rozsoupnem tak sa dookola vypytuje kde som dala prachy

pipka
26. mar 2010

no ved...nekupim jedno salko a mam dalsie plavky 😀 😅 cierny humor...ale musim sa smiat, lebo keby som sa len rozculovala, tak ma dnes slak trafi 🙄 😅
a najhorsie je, ze jeho to po 5 minutach prejde, zacne sa muckat a ja to nedokazem...ja som vytocena este tri dni ☹

ja neviem julis...ludia ho tam srali..on je totalny poctivec a tam sa dost kradlo asi a on sa na to nedokazal pozerat...a ani bojovat proti tomu 🙄 to ako bol s veternymi mlynmi 😒 tak volil lahsiu cestu odporu a isel prec

jul
26. mar 2010

jaaaaaj no chudak 😒 ale aspon mu isli odvody 😒

ajoj vevi 🙂

jul
26. mar 2010

pipi,to by si ty potrebovala aby ti V nadaval,ze co si nekupis a aj malej 😅

pipka
26. mar 2010

vevi aj u nas tak bolo, kym bol zamestnany, ale odkedy podnika, tak je to des ☹ dufam, ze sa mu coskoro zacne darit, lebo inak neviem neviem... 🙄
a dve deti budeme mat 😔 nastastie, ze mame aspon tu babku s dedkom a braska a krstnu akoze ...co by im modre z neba dali 😉

veva1
26. mar 2010

no chlapi su asi fakt vsetci ini a asi zalezi,ako to my vieme rozchodit