Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
vevei...alebo sa s tym zmierit 😅
su skratka z marsu a my z venuse 😀
vevi to malo byt 😀
No lenze cely rozpocet robim ja a ked odidu platby,tak uz fakt vela nezostane,tak nemam za co nakupovat. tak sa hadame,ked mi povie,, co mu nekupis?,, alebo ,,si nevies kupit daco?pozri v com chodis,,
Niekto dokaze,ale ja asi nie. my sme asi az velmi rozdielni,ale to uz je o inom
vsade je nieco... 😒 to ale asi nikdy nikto nevyriesi 😅 🙄
Dobru a prijemne sobotne nakupovanie🙂
ake mam suchoty zas 😖 uz som si vyslopala vineu a uz mam len cistu vodu z vodovodu
dobru vevi 🙂
mna
ajviac serka, ked pride, ze potrebuje nieco do kancelarie kupit...ale total nepotrebnu vec...a ked ja poviem, ze treba kupit hanke to alebo to...napr nutrilon, plienky...sak nie zbytocnosti...tak zacne prevracat oci, ze uz zase 😅 a minule som sa ho uz spytala, ci ju mam nechat hladnu a pocikanu cely den 😒 tak uz bol ticho 😖
ale policu do kancelarie nevyhnutne treba 🙄 alebo inu hovadinu 😝
dobru vevi 😉
ja mam cajik 😵
julis ako chuti caro? ty to tusim pijavas
je to ako kava? 😕
to je ako taka melta
ale ja to pijem s mliekom preto mi to tak chuti ako melta 😀
maly sapokakal,tak som ho bola prebalovat
aked som sa ho pytala ci kakal,tak ma salil,ze nee nee 😠
dze si,V je doma?co robi?
jaaaj, lebo mali dnes v lidli v akcii a som nevedela ci je to ako kakao alebo skor ako kava, ale dobre ze som nevzala, lebo ak to ma kavovu chut tak tym, ze my kavu nepijeme ani jeden, tak by to u nas neslo 😅
doma doma...uz siel spat, sak mi tu aj tak chrapal pri uchu od osmej 😅
ja sa tesim uz na buducu sobotu,R maju meniny a budeme na dvore grilovat a popijat,tak dufam,ze nam vyjde pocasie
asi si idem spravit,si mi chute narobilA 😀
maly uz konecne spi 🙄
odmietla som ho masirovat, tak sa ofucal a isiel spat 😒
ale ja nedokazem zabudnut na hadku za minutu 🙄 on obrati kabat a ide dalej...a mne to lezi v zaludku este tyzden ako tu po mne ziapal 🙄 sedi na hajzli a pri otvorenych dverach vyhukuje na cely dom o nasich financiach 😠 😠 no cely dom vie ako sme na tom 😠 ma serie ked toto robi, ale on nevie potichu rozpravat, on musi vrieskat aj ked sepka 🙄
u nas fuci jak besneeee 😒
😀 😀 😀 😀 😀 domaca idylka
aj u nas 🙄
zajtra sa ma dobre ochladit ☹
no super 🙄 ale uz nebude snezit nie?
no 😔 idylka jak hovado 🙄
tak ja tu stale bojujem aby susedia nekricali...a on tu vrieska jak blb 🙄
a co aj ked bolo len sest hodin...sak akurat cely dom chodi z roboty po schodoch okolo nasho bytu...tak sa vsetci urcite bavili 😠 😔
no nestras 😅 snezit uz snad nebude 😒 ma sa na nejakych 10°C ochladit
ale ma aj prsat 🙄 😝

jaaaj aky je perfektnyyyyyyy moj Vinuššško 🙂