Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
to snad nie mixi,ved mate dve deti 😒 😖 😔
pipim nebude to ok, lebo ja tu nezostanem 😔
mixi, snad by ta tam teraz nenechal samu s detmi...uvidis, to prejde 😉
ale ved to ty si chcela ten dom, nie? 😕 ved si stale snivala o dome mimo BA 😖 ci?
kriza je kriza,to sa da prekonat
u nas to kriza nebola,jednoducho mlady nevedel uz od dobroty co by robil a myslel si,ze moze pretiahnut kazdu brigadnicku co u nas robi 🙄 ´
chvalabohu je to uz za mnou
nechcem to pipi rozoberat takto verejne 😔
a kam chces ist mixi?
liuššš...uz si v prd...? hehe tak dobruuuuuuuu
aj my sme dnes absolvovali jednu hadku 🙄 a zas len kvoli peniazom 😠 ☹ ale ja uz nevladzem...setrim ako viem a stale mi len vyhadzuje ako minam 🙄 ☹ a to kupujem fakt len najnutnejsie veci a ked kupim nieco malej, tak je hned zle...ze ci to naozaj potrebuje...kua 😠 no keby to nepotrebovala, tak asi jej to nebudem kupovat...a pritom halierove veci, ziadne znackove...len vo vypredajoch nakupujem 🙄
no vidite,ali by sme si zalozit fakt tu sukromnu temu,to nemoze nikto citat okrem nas,nie?
ok mixi, chapem. Ak chces, napis mi na skype, ak nie, tiez pochopim
pipi 😀 😀 😀 😀
prepac ale musim sa teraz rehotat 😀 😀 😀 😀 😀 az sa mi sadlo trase 😀 😀
maly sa kuka co sa tak rehlim 😀 😀 😀 😀
ved tolko veci co ma hanka,nema ani anglicka kralovna 😀
no uz som nad tym rozmyslala...ze ci si fakt nezamkneme temu 😒 😉
mne teda nevadi ak ma niekto cita...zatial...ale clovek nikdy nevie 😅
pipi, rada s tebou pokecam o tom, ale nie teraz. idem do sprchy a spat, lebo zajtra idem s M mrknut kapelu a vratime sa v noci a budem neskoro soferovat 60km domov, tak sa musim vyspat. ale pokec mi bodne veru 😔
inak, tie tahanice o peniaze su aj u nas a presne ma M tento argument, ze ci to baby naozaj potrebuju... no comment 🙄
julis...prepacim 😀
sak ale ake lacne 😅 len v akcii nakupene a po bazaroch 😅
by som vedela aj drahe kupovat...ale sak setrim 😀
😀 😀 😀 😀 ok pipi 😀
dnes mi vytkol aj tie plavky, co som za 1,90 kupila 😠 a pritom v utorok chvalil, ako super som nakupila, ze plavky sa zidu...no comment tiez 😠
jeho sere v prvom rade to, ze teraz prd zaraba 🙄 ale sak on chcel ist na zivnost...to nebol moj napad, v tejto krize 🙄 a este ani byt sa nam nedari prenajat ☹ budeme uplne bez penazi 😔
huraaaaaaaa moj Vin Diesel 😵 😵 😵 😵
ja som si popolusku prepla 🙂 aj ked som to uz videla 😅
tak je z toho nervny a vrsi sa potom na tebe co? akokeby vas vytrhlo z biedy tych 1,90 😒
a co sa mu tam nepacilo v tom citroene?
No a my sa hadame naopak. moj nadava co tomovi nekupim aj sebe. len nechape ze nemam za co. A ked sa rozsoupnem tak sa dookola vypytuje kde som dala prachy
no ved...nekupim jedno salko a mam dalsie plavky 😀 😅 cierny humor...ale musim sa smiat, lebo keby som sa len rozculovala, tak ma dnes slak trafi 🙄 😅
a najhorsie je, ze jeho to po 5 minutach prejde, zacne sa muckat a ja to nedokazem...ja som vytocena este tri dni ☹
ja neviem julis...ludia ho tam srali..on je totalny poctivec a tam sa dost kradlo asi a on sa na to nedokazal pozerat...a ani bojovat proti tomu 🙄 to ako bol s veternymi mlynmi 😒 tak volil lahsiu cestu odporu a isel prec
jaaaaaj no chudak 😒 ale aspon mu isli odvody 😒
ajoj vevi 🙂
pipi,to by si ty potrebovala aby ti V nadaval,ze co si nekupis a aj malej 😅
vevi aj u nas tak bolo, kym bol zamestnany, ale odkedy podnika, tak je to des ☹ dufam, ze sa mu coskoro zacne darit, lebo inak neviem neviem... 🙄
a dve deti budeme mat 😔 nastastie, ze mame aspon tu babku s dedkom a braska a krstnu akoze ...co by im modre z neba dali 😉
no chlapi su asi fakt vsetci ini a asi zalezi,ako to my vieme rozchodit

mixi neblaaazni ☹ to je len kriza, uvidis, to prekonate a bude ok 😉 drzim palce 🙂