Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
caute kocky, idem do haji, som sa zakukala do popolusky a tera zcitam co tu pisete
ja by som bola za sukromnu temu lebo takto tu mozme kecal len o normalnych veciac lebo verte ze tu smiruje vela ludi
a k chlapom by som aj ja vedela co dodat ale takto nehccem 😒 😉
do buducej soboty sa hadam zase vycasi 😉
ok wigh, ja som tiez za...len teraz uz nevladzem 😝
zajtra mozeme zalozit 😎
idem uz aj ja, dobruuuuuu 😉
ok,zajtra zalozime🙂))
oki baby idem aj ja haji dalsiu reklamu uz nevydrzim kukat, dobruuuuuuuuuuuuuu papapa 😵
čauko, dobré ráno 😉
dúfam že v tej súkromnej téme na mna nezabudnete 😉
cafet, co idete zakladat? 😕 😕 😕
dufam, ze aj ja som v tej teme... 🙂 🙂 🙂 🙂
v lidli som bola vcera aj ja, ale cestou do prace, tak som len schmatla dve flase vina na oslavu a vypadla odtial, strasne vela ludi tam bolo a to bolo mozno 10 hodin a len dve pokladne, katastrofa, ale na tie plechy som aj ja pokukovala... 😀 😀 😀
a hlasim, ze hrach aj redkovka zasadene, neviem, ci mi tie semienka vcera nepoodfukovalo, lebo uz aj tma bola, kym som sa k tomu dostala, ale nevadi, snaha bola... 😒 😀 😀
ku teme chlapi, no coment, sme mali aj my tichu domacnost od stvrtka a vcera dosiel ako by sa nic nedialo, stale je nervozny, ma zaujima, ci by bol taky, ak by sme uz byvali, lebo tvrdi, ze je z domu nervny... 🙄 🙄 🙄
mixi, vydrz, chce to zvyknut si na domcek, ja ked som dosla do Blavy, tiez som tu nikoho nepoznala a bola som tu sama a aj som si poplakala nie raz, ale prezila som to a som tu, neboj, zvladnete to... 😉
de ste? nemam doma otrokara tak mozem vypisovat, len nemam s kym... ☹ 😀 😀 😀
lius, co je s Nelynkou? 😕 😕 😕
ahoooooj ajuššššš 😉
haloooo, mne uz fifi haja od dvanastej, tak som tuuuuuuuuuuu 😉
no vecer ked bude ditko na poradku, tak zalozime tu sukromnu temu...a sme tam vsetky...len tusim to funguje tak, ze pridavat clenov moze len zakladatel temy, tak podla toho kto ju zalozi, tomu musime napisat IPcko a ten nas tam popridava 😉
ideme sa napapat, lebo uz slintam 😝 😀
hotovo...spapane 😵
no sak ty si veduca,mas to na starosti 😎
to je ta zemlovka? taku som este nevidela
hej zemlovka, len ja ju robim zo sendvica rovno na porcie 😉 ako u nas v skolke 😎
ty si uz robila ten karfiol na kyslo? 😕 ako to robis? ako na kyslo zemiakovy salat? s cibulkou a v naleve? alebo ako?
nieeee skyslou smotanou,cibulku oprazim aj cervenu papriku pridam...ako kuraci perkelt
akolko porcii zvladne V? 😀
mne maly uz spi konecne
len ja davam kyslu smotanu do toho,mne to tak chuti viacej ako sladka
jaaaj, cize normalne perkelt z karfiolu 😉 no to moze byt mnam, to niekedy skusim 😉
V spraskal tri kopky, ja som dala dve 😝 😎
ja som robila tvarohove slize a zo vcera mam este brokolicovu polievku,no ja som si spravila pizzu a taka pikantna bola jak fras 😅
idem si spravit kavu,taka mi je kosajak slak,nevyspata som,maly uz o 7mej rano buntosil 🙄

no fasa,dufam,ze nebude na buducu sobotu 😒 😖