Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
hanka bola dnes hore uz pred pol siedmou 🙄 nastastie uz o dvanastej spala a vydrzala do druhej 😉
teraz som ich vyhodila von, tak idem rychlo poupratovat, kym tu mam klud 😝 😎
zabal sa do deky a maleho daj dedovi, ked uz nelyzuju, nech ho vezme von 😀
cafteee...je tu niekto ?
helou,
juliišššš 😀 uz som bola v prdelkeeee vcera veru 😀
nasa Lea bola uz o 5:15 hore,boze,keby aspon o hodinu viac potiahla ☹ .teraz este nespi,lebo spala do 18:30,okupala som ju a hra sa s kolotocom,som zvedava dokedy potiahne teraz
pipiiii,ja som dnes nerobila tu svieckovu,ako to robis??ta zelenina sa ma udusit na cibulke ci sa hadze do vody??mozno to teraz spravim
ja som bola na nakupe a kupila som aj karfiol aj lusky,ale zajtra spravim vepro knedlo zelo,vsetko som si pokupila,dufam,ze sa mi to podariiii
ja som robila minule svieckovu a bola superna,ale ja si uz nepamatam ako som to robila,ja mozem aj 100x nieco varit a 100x musim kuknut postup 🙄 asi mi uz odumieraju mozgove bunky 😅
co by sa ti nepodarilo juliššš,na tom nic nepokazis
bubina hned zaspala 😅
asi aj mne juliššš 🤐
ja som to robila s hovadzim masom a to maso som varila spolu s tou zeleninou a potom som ho vytiahla a zeleninu som rozmixovala a pridala sladku smotanu
fuj,ja som nazrata jak take male prasa 😒 som zozrala cele tie tvarohove slize,lebo malemu moc nechutili
ved ano,to viem,ale ci sa ma ta zelenina podusit ci nie??
ja neveceriam,lebo som jak hroch,dufam,ze vydrzim.uz teraz sa tesim na ranajky 😀
ahaa,uz som nasla,opeka sa to najprv
a kedy si to tu zavrieme konecne??
no pipka to zavrie
ja mam 58,1...ale teraz asi 70kg 🙄 😝 ledva fucim
ale uz tiez dnes nic nebudem jest az zajtra
no,nevydrzala som 😠
ahojteeeeee
sa tesim na sukromnu debaticku 😀 😀 😀
co si nieco zbodla liušššš 😅
ahooooj wiiiiig 🙂
boze ta mazikova je ale dobry pacient 😀
ajoj jul juuul juuuuuuuuuuuuuul 😵
no ta mazikova to je diagnoza sama o sebe 😝 😀 😀 😀
ano liuska, najprv na cibulkeoprazim to masko na platky, prudko z oboch stran, potom trosku podusim tu zeleninku a zalejem vodou aby to bolo ponorene, dam do maleho cajoveho sitka bobkovy list a cierne korenie a nove korenie, osolim a dam varit, ja to robim v kuchte, tak uuupne do makka, po hodinke vyberiem makkulinke masko a to korenie s tym sitkom, vsetku tu zeleninku aj s tou stavou rozmixujem ponornym mixwrom uuuuplne dohladka, pridam kyslu smotanu, premiesam a vlozim naspat tie platky maska 😉 a hotovo 😉
tak co...ideme do sukromia? 😕 😀
idem to otvorit, tak pioste potom Ip, nech vas tam popridavam, lebo ani sama neviem ako to funguje...mozno to pojde aj bez toho 😉
jeeezis ta vypatlana judyniova 🙄
cerstvy celozrnny rozok so sunkou,idem si ocistit zeleninu
no fifiny...mate zalozenu temu...tak hor sa pisat 😎
tak sa postupne presuvajte do temy trpezlivky pri cakani na cokolvek 😎
teda skupina je trpezlivky a tema ...ako byt trpezlive.... 😉

kebyze zace prsat,aspon by som nemuselaist von 😅 😅 hrozne mi je zima