Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
no sak aj som volala ale bolo obsadene 😠
lius, ona je ece malinka, ju ti snad este rachot nezobudi...ale hanku tak po 30 min spanku (to spi tvrdo) uz zobudi aj suchot 🙄 ona ma slaby spanok jak ja...ja som hore okamzite jak zacujem nejaky zvuk ☹
a z coho by mala mat ekzem 😕
uz ked spi je dobre,lenze ked zaspava,pocuje vsetko,usi ma natiahnute ako radary
ja neviem pipi 😖 sak to nikdy ani nezistia,ze z coho,musim ju natierat na noc takym hnedym kremom,parada,vsetko bude zasrate.
vcera som zistila,ze nema poriadne co nosit,vsetky svetriky,mikiny uz som vyradila,musim ist po nakupoch
o kolko byva lacnejsie cez tie baby dni??oplati sa mi cakat na to??
idem daco pozehlit este
ozaj, viete co dnes zase vyviedla nasa milovana fifinka 😅
ukradla zo spalne krem na tvar a celu tubu vytlacila a rozotrela na nasu modru sedacku 😠 😠 🙄 a aj na tvar...asi v centimetrovej vrstve...jak pletovu masku si spravila 🙄 😅
ja som sa normalne musela smiat cez slzy...uplne som zostala paf a nevedela som, ci mam na nu kricat, alebo co... som jej capla po ruke, ze no no no...a akoze som sa rozplakala, ze co to spravila...a ona ma zacne hladkat a skeri sa mi do tvare tym zubatym usmevom 😅 😅 😅 😀
podla toho kde su tie baby dni 😉
ale teraz mas v tescu vypredaje, tie vecicky maju nadherne, najma na taketo babatka malinke 😉
duduska sa dovolalaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀
volaamm 😀
nic mi nedali, svine 😒
pocula som taaaaaaaaaaaaaaa 😀
a cenu ti nedali? 😠 😕
preco mi nic nedalai, sak tam maju nejaku knizku....., nevadi sak oni mi nieco raz daju... 😉
ja som nepocula do riciii 😠 😠 😠 😠
si sa mala teraz dovolat...Maršíka sa spytat na spermie 😅
aka som bola?
sa mi triasol hlas ako fras
varim akurat polievku a idem si zapalit,som odhrnala sneh 🙄
pipi, mne Zojka vyumývala celú stenu pri postielke s vlchčenými utierkami, som myslela že ma porazí 😠
a co si sa pytala duduššš?
ninka 😀 😀 😀 😀 😖 😖 😖 😖
inac to co som sa pytala je pravda, to povedala kamoske dr., ze 13 dni je uuuplne v pohode, ale maly uz ani jest nechcel a brusko mal ako kamen...
dobraaaaaaaaaaa si bola...herecka 😎
pipi kedy budes volat o druhej?
tak budem tu nasadenaaaaaaa 😎
o druhej...ale povedala mi sestricka, ze mozem aj par minut skor 😉
luj, ze ci je pravda ak kojene babo nekaka 13 dni?
prepacc jul 😉 😀 😀 😀
ninus...to uz mame za sebou aj my 😅 aj podlahu hroznom mi natrela...som sa lepila este tyzden na zem...a to som trikrat vytrela 🙄 😝
ninka 😀 😀 , to naozaj potesi
pipi, mozes rovno tepovat sedacku.. 😉
no mne keby babo nekakalo 13 dni...tak sa mi to rozhodne normalne nezda 😒 este tak 3-4 dni...ale potom uz by som jej asi aspon tu rektalnu rurku strcila...ved by ju to muselo boliet chudatko ☹ keby tolko nekakala

ale uvidime ci nema ekzem ☹