Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
idem si vysmazit toho pangasia.., takze vidime sa vecer 😉
dudus...uz som ju dnes tepovala 😅 sak bola cela biela 😠 🙄 cela ta dvojsedacka pri stene mala tu cast, kde sa sedi potretu kremom 🙄 🙄 😅
moja sedacka aspon nebude mat vrasky 😀 😅
ajoj evit a aku mate zajtra oslavu? 😉
pipi dr. jej povedala, ze mlieka ma akurat pre maleho a on vsetko spotrebuje a preto nema stolicu..., sak ona potom kupila tu rurku a odvtedy sa maly bez toho nevykaka...
paa dudus 😉
MM babka ma 90 tku a kvoli vysokemu veku kedze uz sa nemusi dozit dalsich okruhlin tak pozvala komplet celu rodinu, takze to bude ako svadba cca 80 ludi....tu je moj vytvor http://www.tortyodmamy.sk/?q=narodeninove/na-90...
pipiiiii...no parada 🙄 😖
a co je teraz zo sedackou?
dudus, Lukasko mal tiez taketo problemy ked bol babatko...ale nastastie len tak do roka, potom sa uz vykakal pravidelne aj sam 😉
mne povedala doktorka ze 5 dni ked nekaka je v pohode..
julis...teraz schne...som ju celu kefovala vanishom 😅 😝
najprv som tu hlubu vrstvu dala dole papierovymi vreckovkami a potom normalne namokro tepovat...
ja som tiez par krat musela tu rurku pouzit....ta Beba ho furt zapekala,tak som presla na Nutrilon a odvtedy kaka az dodnes az moc dobre 😅
no ten maly bude mat len pol roka...,
evit, nadherna je ta torta, ty kokso, klobuk dole ja by som to nezvladla 😒 😉 😉 😉
evit kraaaaaaasna 😵
ty si ina sikulka 😉 a ake je vnutro? 😕
ja mam celu sedacku mapovu,vcera som dala biele deky a dnes uz su tu mapy od caju a kydanec nejaky zlty...ani neviem od coho,co mu zase z pusy vapadlo 🙄
pipi je kavova
a dakujem za pochvaly
jaaaj dudus, to sa este upravi, on je este malinky 😉 este nema spravne rozlozene crievka, ale to sa spravi 😉
ta torta je nadhernaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😎 😎 😎 😎
ta masla ako ozajstna 😲
aj u vas dnes snezi?
prierez torty nemas nafoteny? 😕
u nas vala od rana...uz je kalamita 😀
pipi nemam, rezat sa bude az zajtra
tak zajtra nafot 😎 nech nam slinky tecu 😝 😀
pipi budem sa snazit, len dufam ze ju rozrezu, lebo naposledy ked som robila takto na rodinnu oslavu tak im bolo luto do nej zarezat
tak som sa dovolala...hcg 2760 😎
Som tehotnaaaaaaaaa 😵 😵 😵
v pondelok ultrazvuk 😵
pipi jeeeeeej gratulujem 😵 ....kedy ti vychadza termin?
26. septebmra tusim... 😉
super, ja som mala pri Adamkovi termin 28.9.

ahoj kocky, ako sa mate? ja som prave dorobila tortu na zajtrajsiu oslavu a strasne ma boli hlava