Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
kedy si mala dostat mrchu? pipi,
jul, nehnevaj sa... ☹ , sak ja ti to prajem 😉
wigh, ja bolestive kopance este ani nemala 😕
tatar 😀 😀 ja som este bolestive kopance nemala 😀 😀
ja uz mam tiez tlaky z tej skolky 🙄
19.teho januara plus minus 😒
no veru jul...prvu stafetu po tebe, druhu po liuske 😉 dufam, ze po duduske ju ajka preberie uz konecne 😉
naco im je prefoteny preukaz poistenca??co ak zmenim poistovnu???aj ked to sa da len raz rocne ale aj tak no ale neva radsej bdem mat vsetko so sebou a uvidim co vypyta riaditelka
pipi no jedine,dufam, ze im to uz konecne vyjde
jul a sak si nehovorila, ze mas skolku vybavenu? 😕
asi aby vedeli dat zachranarom keby sa nieco stalo
wigh, keby sa malej nieco stalo...nedajboh...a musime ist s nou k lekarke my, tak potrebujeme preukaz 😉 a ked zmenis poistovnu, tak novy zase prefotis a v skolke odovzdas 😉 v tvojom vlastnom zaujme 😉
dudu ja som mala lebo ja som krpata laura mal 3300g a na konci mi tkae stuchance davala do rebier a mocaku ze som mala obcas dost 😀 😀 😀 😀 😀 😀
nemam ju vybavenu duduššš,mne len donese svokra prihlasku,ale vybavenu ju nemam
to staci ciernobiela kopia prednej strany 😉
svokra byva hned pri skolke a robi tam jej kamaratka co tu prihlasku po svokre posle,aby som sa tam nemusela trepat
no mojej malej sa tam pekne sedka na pravej strane mojho bruska, tak ona si kopka trosku pred seba a do mocaku a rucickami tiez tak pred seba a to ani necitim.. 😀, setri ma 😉
pipi to je jasne ale naco odovzdat kopiu teraz k prihlaske???ved ece ani nie je iste ze ju zoberu tak preto mi jeto cudne
ja som dostala taku prihlasku ze tam je ich peciatka takze s kopiou by som asi nepochodila a je obojstranna lebo na druhej strane som msela dat opeciatkovat u dr.
jaaaaaaaj , jul ja som si myslela ze svokra tam robi...? 😕
ale ja mam taky citak,ze mi ho nezoberu do tej skolky v septembri...neviem preco 😅 ale sak uvidim co povie ta svokrina kamoska
dudu mile od nej 😀 😅 😵 😵 😵
to sa ti asi polietlo dudušš,ona byva vedla skoly len
asi julis..., 😉 😀
idem sa napapat 😀
jul zoberu neboooooj svokra vybavi hehehe
ale co ty budes doma bez maleho robit??he????
pojdem do roboty....este uvidim,sak mozno svokor mi neco zozenie
wigh, nemusis to davat hned, len to tam mame tak napisane, aby na to rodicia nezabudli a hned od prveho dna aby sme to mali...lebo niektori nam to nosili aj dva mesiace 😠 🙄
ved R hovoril,ze nemusim robit kym sa mu dari...ale sak co budem tu zavreta 🙄
jul ale ved si povedal ze R s o vs postara tak naco sa hrabes do roboty 😀 😀 😀 😀 😀
srandujeeeeem 😉
wiiiiiig,ved to,co budem hrat doma zatial nejake hry,kym maly dojde zo skolky? hehehehe

no bolestive kopance ani mne nechybali ale ked sa len prevalovala a hmyrila to so mmilovala
pipi prosim hodis mi sem ece raz ten link z tvojej skolky??som zabudla co mama pripojit ku prihlaske lebo tam nie je nic napisane