Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
pipi jaaaaj ja ze to musim pripojik ku prihlaske hehehehe
jul to je fakt ale zas aby ta niekde stresovali alebo deptali tiez nie je vyhra ☹ ale zas je dobre pre istotu nieco robit ktovie dokedy bude taky R aby si neostlaa v problemoch
jaaaaaj ja by som si dala pizzuuuu alebo nejaku dobrotku 🙄
jul nepokusja pizzu chcem aj jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiiiii,ved ked mu prepne,tak tu mam nastastie svokra 🙂
jul 😀 😀 😀
innac dnes tu bol R a ten je stale jak med.....konecne sa znormalizoval a chova sa uplne normalne...nestacim sacudovat a stale vyprava jak stara papankova,zrazu mu furt huba ide a predtym bol furt ticho jak voš pod chrastou 🙄
jul tak to je sila a co take vyprava???ako sa chova k tebe?????
svokor sa aj tak stara o nas ako o vlastnych 😅 hovoril,ze nech to teraz este neriesim...tu robotu,ze este rok doma a potom nieco vymyslime
jasne jul ved mas cas a potom sa vsetko ukaze,keby som ohla aj ja by som radsej ostal adoma starala a o malu ale neda sa 😖
wiiig,vselicoooo,hlavne o robote...sak klasika,o malom,o svokrovi sa bavime a take zazitky co sa mu stali a tak a fuuurt v kuse mu ide huba
inacked tu bol predvcerom,tak mal aj slzy tusim v ociach...alebo ho boleli? ked sme sa rozpravali
a k tebe ako k zene???ci dobre vyzeras alebo pod??nic????
jul 😕 😨 😕
wiiiig...nie ,to nema odvahu
wiiiiig to mi nepovedal ani ked sme boli spolu...teda povedal,ale za tych 9 rokov 2x 🙄
😀 😀 😀 😀 😀
co by si mu vrazila jednu??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
somar 🙄 🙄 co bol slepy??????? 😔 😔 ale to su asi chlapi 😝
jul a co by si mu povedala keby ti povedal ze dnes vyzeras dobre?
fifinka sa mi zobudila ☹ alebo mi ju zobudili 🙄
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 wiiiiig
ach jo keby clovek vedel o co m ide 😒 aby ta znova neranil ale ty si sikulka a nedas sa 😵
dudušššš........povedala by som,ze JA VIEM! 😀 😀 😀 😀 😀 😀
som si myslela, ze sa nedas 😀
pipi juuj ti z hora???
inak baby my mame v byte 18 stupnov ideme zmrznut radiatory kuria ale aj tak je tu kosa hns neznasam tento byyyyyt
julis...len ty chod pekne do roboty...aspon si o to viac vychutnas druhu matersku 😵
KTO ti ju zobudil pipi?
uz si hovorila V ze sa stahujete? 😀
ja na noc mam tiez 18, a je to fajn 😉
pipi ano za 10 rokov 😠

ta komedia na jojke sa mi paci..., taka tvdrohlava mama.., aj dabing sa im vydaril