Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
wigh hej, ti hore 🙄 a vedla steka bastard 😠 🙄 tak si vyber ☹ ja uz tiez chcem ist odtialto niekam do kluduuuuuu...ale kam ☹
duduššš...ale ty si tehuuuu,tebe je teplo z hormonov 😀
jul , pipi ma pravdu len sa poponahla do roboty, ked uz nie pre peniazky tak aspon niekoho ulovit, 😉
ja mam v spalni 21 a zda sa mi tam chladno 😒
ja som teplomilna kvetinka...v obyvke mame 23 a ja mam haxne studene 😅
jul, my mame takto stale..., aj ked som tehu nabola, lepsie sa mi tak spinka 😉
pipi aj ja v obyvke mame 18 v dovch krajnych izbach ani nemeriam ale ked spime mi to nevadi ale kuchyna s obyvacka mi vadi lebo tam sme cley den no hruuuza
a to rocne zaplatime viac ako 40 tis za kurenie hnus hnus hnus 😒
len neviem ake teploty mam mat ked sa mala narodi , asi zvysim stupne
neviem kto ju zobudil...ked tam nie som, tak nepocujem...ale ked tam dojdem, tak hore zase hlasno rozprava ten kreten a ona sa furt rehoce jak prisprosta...a este si aj niecim buchaju o zem...ja neviem, ci si lopticku hadzu alebo co 🙄
julis, sak vestica aj mne povedala, ze deti uz mat nebudem, ze v dohladnom case nehrozi...a kukni...tomu never, ty pojdes na MD ani sa nenazdas 😎
mna by strasne potesilo,kebyze R pride konecne na to co nam sposobil,ako som sa trapila a priznal mi to na kolenach s obrovskou kytickou a s placom a ja by som mu tu kyticu otrieskala o hlavu a vyhodila z domu...nech sa pre istotu trapi on.
jeeezis 23 stuonov v obyvke to by som chodial v plavkach hehehe
wigh aj cez den tak malo stupnov? 😕 😕 , tak to je naozaj kosa.. 😒
wigh, vy ste v byte? Ci v dome?
pipiiiiii fakt! a mne stale toho muza a nist 🙄
jul pekne si zacala, a ja som cakala ze skoncis ako si mu odpustila, aty takto? 😀 😀 😀 😀 😀
julis...neruhaj sa...bud rada, ze je to tak ako to je, ze je mily a sprava sa slusne...lebo ked ta este raz opusti, tak uz to moze byt navzdy a uvidis, ze ti lahko samej nebude...aj ked teraz sa ti to nezda, ale Riskovi by tatino velmi chybal...si myslim 😉
ja mam dost v kupelni aj v spalni,spime v kratkych rukavoch 😅 ,ale v obyvacke mam chladnejsie,lebo je velka jak telocvicna a neda sa to dobre vykurit,ale beham tu normalne v teplakoch a s dlhym rukavom
jul 😀 😀 😀 😔
pipi v byte ale uplne hore a na kraji 😖 z jednej strany je to super leobo som totalka uzavreta nikto mi nebucha nic nepocujem nikto ma nerusi ale mame tu kosu a v lete zas 35 stuonov bleeee
dudu hej aj cez den
tak to ti wighy nezavidim..., ja mam v obyvke 21,5 cez den a na noc 18
ja som naobleikana jak cibula 😝
no wigh tak aspon nieco ti zavidim...to ticho...tu kosu nie 😅
teda v celom byte..., T to tak nastavil na radiatoroch..
naaa kde je ajka? snazilkuje? 😕 😅
ja mozem mat aj 25 a bude mi kosa...ja som nenormalna 😅 mne je stale kosa ☹
lumici su uz zdravi?
dúúúúfajme ze snazilkuje...ale tusim ma od pondelka mrchu pisala 😒
pipi jja ked so byvala u nasich tak mi tiez bola zima, lebo bolo v byte velmi teplo a ked som vydala a T nasadil latku zimy trvalo mi to tri roky a teraz som rada..., lebo ja som predtym aj pancuchy aj leginy pod nohavicami musela mat, a teraz mi stacia silonky...
myslim, ze uz su 😉
jaaaj ano pisala, ze mrchuje..., tak potom co robi ? hra poker?
juuuj baby teplucko zavidim
fakt ajka davno nebola

jul 😀 😀 😀 😀