Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
a kedy ste kupali babatka??
my kupeme kazdy den,to uz mame take zauzivane,ze vie,ze ma ist spat,ze je vecer a neprotestuje,neviem ,ci ju aj cez den nebudem mocit nech pochopi,ze treba spat😀
aku liuska? 😕 ja mam tiez nejaku...ale nepomaha mi moc, to mam z DM, a kloktam aj fluorsalmin a repik a stale rovnako...o nicom ☹
aj my denne, od narodenia stale rovnako...o siedmej...dodnes 😵
ja kupem o 7 alebo o pol 8 mej
aj my denne o 19.15 som musela cakat kym pride tato z roboty, ked uz bola vacsia tak jedne den len v umyvadle omyla a druhe den kupala 😉
nie,toto je z lekarne,CURASEPT 220!!
dajte mi nejake dobre radyyyyyyyy 😔
lius...nevyberaj ju z vanicky cely den 😀 😀 😀
lius dik, no skusim este toto 😅 posledna zachrana 🙄
a kedy zaspia??aj ste ich masirovali alebo co ste si zauzivali??
kde zmizla ajka??som sa jej chcela spytat ako sa im dariiiii
ze?? 😀
a z coho to mas preboha??
lius tazko je radit, u mna nic nefungovalo, proste desko cez den nespalo, furt vrestalo no nervyyyyyyyyyyy apotom po 11t vsetko prestalo, zacala spavat pol hodinku doobeda a potom od 1 do 5 poobede hajala potom kupanie pospala si pol hodku a potom islaspat o desiatej vecer
a ked bola vacsia asi od 4 mesiacoh sa to ustalilo a chodila spat okolo 8-9
a teraz chodi o 8 ani o minutu neskor hehehehehehehehehehhehe
lius po kpani som ju pekne pomasirovala, medzitym nam furt isli detske pesnicky potom papala isla haji
liuššš ja si to uz nepamatam,ale ja som maleho uspavala tak,ze som si musela lahnut s nim a pockat kym zaspi a potom som ho prelozila
lius, my sme ju okupkali, pomasirovali, ponatierali, obliekli napapala sa, dali sme ju do postielky a isli...a ona tak do 10 minut zahajala 😉
teraz ked je uz velka, tak ju musim hladkat po chrbatiku, nastastie zaspi obvykle do 5 minut...inak by som o chrbat prisla, taka zohnuta...ale niekedy ked nevie zaspat...tak chvilku ju hladkam ale potom si uz len k nej sadnem a cez mriezky jej hladkam rucicku az kym nezaspi...a ked pocujem, ze pravidelne dycha, tak opatrne odchadzam...lebo ju nevidim, ked je tam tma 😅
ale ked bola babatko, tak sme jej tu malu lampicku nechavali zazatu 😉
tak my sme kupali doteraz o 18:30,sak niekedy by som si chcela kuknut televizne noviny,ci az v 7mich rokoch ich uvidim?? 😅
dnes sme jej to potiahli,lebo sa nam to uz cez den pokazilo
potom uz ked mal rok,tak zaspaval sam
pipi,aj cez den ti tak zaspala??vecer to aj ja tak robim 🙂
a potom ti pukne kost v nohe a mozes ist odznova 😀
to by som aj ja rada vedela ze z coho to mam 😠 🙄 mala som hnisavu anginu, tak mozno sa mi ten zapal preniesol...co ja viem 😒
😀 😀 😀 😀 😀 liuššš
aj cez den juliššš??ale Rišššško je spachtos sam o sebe,ze??
tu som, len odbieham a asi to na dnes vzdam, som isla spat o 1,15, nejako sa mi nechcelo spat a rano do roboty vstavat, joj, jak to nemam rada... 😖 🙄 🙄 🙄
ano liuššš...on mi od narodenia v kuse spal a celu noc mi prespal
julis, po mamine... 🙂 🙂 🙂
jaaaaaaaaaaaaj lius...ja som spravy cele nevidela uz rok a pol 😅
s vynimkou teraz, co bola mala u nasich...ale ked je doma, tak nemam sancu kuknut spravy...ked chcem mat o osmej klud 😝 😅
mne cez den odkveckavala stale...ona prvy rok pospavala kade tade aj dve-tri hodinky doobeda aj poobede 😉 niekedy som ju v tom lehatku drncala...az zaspala 😉
liuššš aj poobede zaspi sam,staci mu dudel a flaska...bez toho nezaspi a ta flaska musi byt komplet plna,inac mi to zvyhne reklamovat 😠
zavidim julišššš,aj mne kedysi 🙄
aji presne 😎 😎 😎 😎 ja by som mohla furt spat 😅
lus hehe zetelevizne noviny ,nehrozziiiii u nas prave vtedy ide minimax lebo slecna kuka rozpravku na dobru noc 😝 😀 no idem sa umyt hned so mtu
ja tiez, bozuzial nemozem... 😠 😠 😠

ja mam tiez taku vodu na vyplachovanie az slaham ohen z nej