Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
prepinam
aj ja ece kukam...ale idem uz off, uz ma oci stipu 🙄
paaaaaaaaa 😉
idem si dat jablko som hladna 🙄
aj ja som hladnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak ja zasa podavam hlasenie....dnes nadranom sme utekali na pohotovost...Fifco mal laryngitidovy zachvat 😔 . Tak som sa zlakla....vcera vecer uplne zdravy...a o pol stvrtej rano hrozny kasel, nemohol dobre dychat, uplne sipavo dychal. Hrozila na hospitalizacia....ale nastastie po 2 injekciach a inhalaciach nas pustili domov.
Normalne sa bojim aj zaspat...dufam, ze sa to nebude opakovat ☹
jeeeej nová téma- konečne ajka 😀
ahojte!
pipi!!!! 😝 no teda!!!! čo to vidím!!!! 😕 😀 😀
GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEM!!!! 😀
pipi podla toho čo čítam vám to vyšlo prirodzene, že? 😉 Veľmi sa teším, a nech ti bruško rastie do krásy. 😀 😝
zabi preboha.... 😖 😖
ahoj lum 😉
ako sype zas co???? uz by mohlo aj prestaaaaat 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
neviem este co varit,idem kuk na mmb do receptov
cafet, ja idem akurat nakupovat... 😉
ahojte som nakuk
zabka juuuj az ma zamrazilo ☹ nech sa to uz nevrati a filipko je ok 😵
jul aj tu hrozne snezi sila
ja uz mam navarene aj napecene, pipi robila som kolacik podla teba mnaaaaam jevyborny len som musela pridat o jedno vajce viac a trosinku oleja lbo to bolo hrozne huste a dala som jahodky kedze som mala jahodovy jogurt je to mnamka
aj tvaroh tam mozem primiesat?
jul kam do kolaca??podla mna kldneee bude to ece lepsia mnamkaaa
zabka nech ste rýchlo zdravučkí. Už to mal niekedy?
jul my sme mali bryndzové halušky. 🙂 Veru ten sneh ma už vytáča, nedá s a skočíkom ísť von a bez neho ked idem sama s nimi, je to horor.
zabiii, boooze 😔 nech je Filipko rychlo zdravy...co sa to deje 😒 ☹
lum dakujeeeeeeeeeem, veru prirodzene, ani sami nevieme ako 😅
jul, podla mna mozes aj tvaroh dat...tym nic nepokazis 😉
u nas zatial nesnezi...ako to je mozne 😕 😒
V sa chysta aj poobede von, rozhodol sa, ze sa idu do Krasnan sankovat, tak hadam ich tam nezafuka 😖
doobeda bol kocikovat a veeelmi si chvalil...a madam sedela jak na trone, aj fusak som jej tam pripevnila uz 😎
a maminka si rano pospinkala 😉 😉 😉
a poobede sa chystam upratat a konecne sa okupat a gebulku si umyt v klude 😅
navarene mam, tak dnes uz len vegetim, kym pereput neodide na sankovacku...potom zacnem makat 😝 😅
a usta uz bolia menej?
ja akurat dovaram a maleho som ulozila,tak mam konecne klud 🙄
tu stale snezi ale aj sa topi lebo je teplo ale v byte kosaaaa uz mi z toho drbeeeeee 😠
a tu prerabaju 2 BYT a samo ze zacali buchat a vrtat o 12 ale nastastie mala haja a netankuje ju to tak tam nejdem robit bordel
ckaam kym s mi zobudi a pojdeme na sanky so segrinymi, pipi ty sa maaaaaaaaaaaaaaaaaaas 😵
strasna clapkanica je tu,ved vonku mi ukazuje teplomer + 7 😖
mne sa to zda stale rovnako...ale ja uz ani neviem co citim 😅 ☹
no o tom buchani mi hovor wigh 😅
u nas klasika o dvanastej, ked som ju uspavala, tak zacal niekto kladivom tlct 😠 a samozrejme cele doobedie ticho a o dvanastej zacnu 😠 to ja uz ale nemam sil niekam stale chodit alebo na stenu buchat...tak som ju proste hladkala a suchala, az kym nezaspala 🙄
no teraz mi V hovori, ze ked boli vonku tak aj tu snezilo...len ja som to prespala 😅 😀
ale aj u nas je teplo, na teplomeri mame +5°C 😒 tak neviem ako chcu ist na tie sanky...dojdu mokrí ako myši 😅
nevadiiii...hlavne ze budu na vzduchu a ja pospratavam zatial 😉
presne pipi len nech idu a ty budes mat pokoj a cas na sovje veci 😵
mne sa tiez nechce ale mala je cela hotova zo sneh tak je jmusim urobit radost 😵
ved to je jasne wigh, keby nebol V doma, tak sa idem sankovat poobede s nou ja...
ale ked on si radsej vyberie sankovanie s hankou ako by mal doma gruntovat 😅 😀
a ja zase rada vygruntujem..ked som sama a mam na to klud 😉
lebo robit nieco s hankou...to je o hubu 😝 ja vytriem a ona mi v sekunde po tom pobeha...ja vysavam, ona reve, lebo sa boji, ja umyvam riady...a ona veselo vytahuje vsetko z linky... 😅 🙄 akurat ked vesiam pradlo, tak mi podava pradlo aj stipce 😀
pipi presne aj ja bysom radsej doma gruntovala v pokoji juuuj to mam radsej ale co uz ece ze ide segra aj jej dcerka tak sa ja bdem len poflakovat 😀 😀 😀

jul si poklaaaaaaaaad 😀 😵 😵 😵