Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
a kolko ma segrina malá..aky je medzi nimi vekovy rozdiel?
ahojte
aj ja som si ten receptik napisala, ale nechce sa mi piect, nejako ma furt taha brucho ci co 😕 , ledvaj som navarila a teraz oddychujem 😉
jeeemine snad je uz filipko OK 😕
ty uz len oddychuj maminka 😉 ....o take dva tt si uz nesadnes a nebudes dve hodky vkuse vegetit 😅
uz mam upratane, som okupkana, gebulka umyta...idem sa este napapat, kym tu mam klud 😉
pipi zacina ma chytat panika, T to uz ide na nervy 😅
to veriiiiiim 😅
neboooj, vsetko zvladnes, aj T to zvladne, len treba vydrzaaaaaaaat 😉 😉 😉
este si povedz, ze mas pred sebou dve poradne a potom si proste vsetko dopredu dohodnes a bude fajn.
pipi neviem ci stihnem dve poradne, dnes ma fakt to brucho boli ☹ , ako keby som mala kramy dostat , potom to prejde a o hodku dve to na chvilku zacne znova a potom prestane... 😕 😕
pipi giulinka ma 11 rokov takze je skor jej sestra ako kamaratka ale velmi sa lubia,dobre sme sa vysankovali a vyjasili v sneh ale ja uz chcem jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
dud no neviem neviem aj mna tak bolievalo brucho,porod je co nevidiet 😉 veru veru oddychuj o par dni to budes mat perne 😀 😀 😀 😀 😀 😀
wigh dufam, ze do poradne v utorok vydrzim.. 😕 , lebo ved termin mam 20, sice ja som hovorila ze 15 budem rodit, ale sak mam este asi cas..., nie? 😕
co budete pozerat? ja asi primu ide tam komedia Slecna drsnak dva, tak si to kuknem lebo T isiel ku kamosom na pecene koleno, tal som sama 😉
dudu jasne ze mas ece cas 😉
sajn nemam co budem kukat ,co vobec pojde??
wigh nikde nic nejde, na stv posta pre teba, na jojke krimonalka CSI, na markize smotanka a silvester..., takze u mna vyhrala prima 😉
konecne sedim 😝
no urcite nekukame tu prisprostu smotanku 😅 😝
my tiez primu kukame...ale sak z nudze..ved zase nikde nic nie je 😠 ☹
ja som to tusim este nevidela, lebo zatial mi to nic nemhovori...
no idem si este cajik spravit, nech uz potom nemusim ritku zdvihnut 😅 😀
ja som to uz videla 2x 😅 sak ja uz som skoro vsetko videla 🙄
asi mi trosku kleslo brucho, urobili sa mi male cervene strie nad pipinou 😕 😕
pipi a ponozky mas? alebo deku?
mam aj ponozky aj perinku tu mam 😵
uz mam seeecko 😎 uz len ta huba keby ma tak nestipala, ze by som sa konecne schuti mohla najest ☹ 🙄
ak ti klesa brucho...hovori sa, ze porod sa blizi...ale este zo tyzden to moze trvat...ved uvidis v utorok na poradni, ako je na tom krcok 😕
akurat som rozmyslala, ze co si dam papat..., ci paprikasik s haluskami alebo nieco ine...., ale asi iba halusky
my sme dnes poobede mali debatu o vacsom byte...a V asi prvykrat povedal...ze maminka...budeme o tom uvazovat 😎 jupiiii, to by mohlo byt dobre znamenie 😵
ja mam ciabattu s masielkom, chrenom a udenym jazykom 😉 a cajik
jeeemine som zabudla nasolit kacku na zajtra...ked bude reklama tak to nasolim...
super pipi, uz len lokalitu aby ste si vybrali 😉
pipi ece stale ta to boli??ty koki uff
no super ze sa V uz k tomu naklana 😉
juuuj baby nejedzte ja mieram od hladuuuuu
sak Dubravka neee, tam mame byt zadara 😅
ja som za cely den zjedla len rano kusok tvarohoveho kolaca a kakao a okolo stvrtej tanier polievky 😅 vobec som nemala chut jest, ked mam tie usta stale take citlive ☹ mne ked sa nieco dotkne dasna, to je strasna bolest 🙄
idem nasolit tu kacku 😅

no moje fifidielko uz je hore..tak ju idem naobedovat a vychystat...nech iduuuuuuuuuuuu 😎