Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
ja tu mam koooopec zehlenia 🙄 kukam na to s najvacsim odporom 😝 😅
ale aspon nieco by som mala spravit, lebo cez den nemam kedy zehlit 😒
neuveritelne kolko to uz trva, a schudla si????
pipi to by som ja potrebovala aby ma tak huba bolela,aby som furt ezrala 5-te cez 9-te 🙄 🙄 🙄
no jasne wigh, stale mi vaha ide dole...ale neviem, ci je to akurat teraz to prave 😒
julis...no toto ti teda neprajem ☹ to je strasne tak trpiet co i len jogurt ked jes 🙄
ja som dnes piekla muffiny a la pipka a ece aj svokra vypekala strudlu....tak som zase neodolala 🙄
pipi no ved to to....inac jest neprestanem 😅 🙄 😠
pipi no ved prave ze teraz to chdnutie nie je to prave orechove ☹
strudlu svokrinu ja tiez milujeeeeem
jul mnaaaaam muffinyyyyyyyyy
ty kokos.....akoze dnes fakt nic nedavaju v bedni..v sobotu 😠
pipi konece sa V rozhybal s tym stahovanim 😉
co by ste si len vymenili byty s dedkovcami? ci?
mnaaam strudlicka 😝 😵 hned by som si dalaaaaaaaaaaaaaaaaa
inak nad muffinmi som aj ja dnes rozmyslala, ale uz som nestihala...sankari dorazili skor, a ked uz sa tu fifinka motala, tak uz som sa na to vykaslala a V zbehol do Carrefouru pre cerstve pecivo a kupil aj vianocku...a neodolal a kupil si tresku 😅 😀 ze mamina...take male balenie som si kupil...a ja kuknem a to 500g kybel 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zlatyyy
no vymenili...len by sme ho trosku prerobili...teda vynovili a mozeme byvat uz navzdy, 4 izby by nam uz mohli stacit 😉 akurat ze nie su take ako mas ty obyvku 😅
super pipi 4 izbaaak 😎 tam sa mozte nahanat a zvlacat dalsie rarohy pre drobcov 😀
no ved...raroharen z toho bude 😅 😀 😀 😀
a bicykle a trojkolky sa zacnu len tak hrnut 😝 😀
no ved dedkovcom to bude bohato stacit a este komplet prerobeny
duduššš ma aku velku tu kačku? 😀
no ved oni uz budu casom menej a menej pocut...tak im ani ten ramus tu nebude vadit 😀 😅
veeeeeeeeeeeeeeeeelkuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀
solí a solí 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jasneeee
urcite nieco tlaci do hlavy 😀 medzi tym solenim
pipi to je super ze mate taku moznost 🙂
papaaaaaaaaam 😀
ozaaaj pipiiiia testiky nenafotiiššš?????
wigh, nasi nam to nukali uz ked som hanku cakala...ale V ani pocut...on do Dubravky ani za svet...ze to je kraj sveta, ale ja tam robim, mala by som aj do skolky blizko, a on moze mat kancelariu aj tam...nemusi dochadzat do Race na opacny koniec mesta 😠 😝
no zda sa, ze mu jemne zacina dochadzat...len to nesmiem uponahlat, lebo cukne 😅
julis, ak budem mat v pondelok utz, tak si spravim novy album a tam dam vsetko, ok? 😉
ok 🙂
pipi,este 4 roky nepojdes do roboty 😅
sme si mysleli dudus 😀

ale ked mam usta prazdne akurat vyplachnute, tak sa mi vzdy rano zda, ze je to lepsie...len kym nezacnem jest 😖 vtedy to zacne boliet a je po radosti ☹
dudus, reklama...ic nasolit kacku 😉