icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

pipka
30. jan 2010

no moje fifidielko uz je hore..tak ju idem naobedovat a vychystat...nech iduuuuuuuuuuuu 😎

pipka
30. jan 2010

a kolko ma segrina malá..aky je medzi nimi vekovy rozdiel?

dudu
30. jan 2010

ahojte

aj ja som si ten receptik napisala, ale nechce sa mi piect, nejako ma furt taha brucho ci co 😕 , ledvaj som navarila a teraz oddychujem 😉

jeeemine snad je uz filipko OK 😕

pipka
30. jan 2010

ty uz len oddychuj maminka 😉 ....o take dva tt si uz nesadnes a nebudes dve hodky vkuse vegetit 😅

pipka
30. jan 2010

uz mam upratane, som okupkana, gebulka umyta...idem sa este napapat, kym tu mam klud 😉

dudu
30. jan 2010

pipi zacina ma chytat panika, T to uz ide na nervy 😅

pipka
30. jan 2010

to veriiiiiim 😅

neboooj, vsetko zvladnes, aj T to zvladne, len treba vydrzaaaaaaaat 😉 😉 😉
este si povedz, ze mas pred sebou dve poradne a potom si proste vsetko dopredu dohodnes a bude fajn.

dudu
30. jan 2010

pipi neviem ci stihnem dve poradne, dnes ma fakt to brucho boli ☹ , ako keby som mala kramy dostat , potom to prejde a o hodku dve to na chvilku zacne znova a potom prestane... 😕 😕

wighy
30. jan 2010

pipi giulinka ma 11 rokov takze je skor jej sestra ako kamaratka ale velmi sa lubia,dobre sme sa vysankovali a vyjasili v sneh ale ja uz chcem jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

dud no neviem neviem aj mna tak bolievalo brucho,porod je co nevidiet 😉 veru veru oddychuj o par dni to budes mat perne 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dudu
30. jan 2010

wigh dufam, ze do poradne v utorok vydrzim.. 😕 , lebo ved termin mam 20, sice ja som hovorila ze 15 budem rodit, ale sak mam este asi cas..., nie? 😕

dudu
30. jan 2010

co budete pozerat? ja asi primu ide tam komedia Slecna drsnak dva, tak si to kuknem lebo T isiel ku kamosom na pecene koleno, tal som sama 😉

wighy
30. jan 2010

dudu jasne ze mas ece cas 😉

sajn nemam co budem kukat ,co vobec pojde??

dudu
30. jan 2010

wigh nikde nic nejde, na stv posta pre teba, na jojke krimonalka CSI, na markize smotanka a silvester..., takze u mna vyhrala prima 😉

pipka
30. jan 2010

konecne sedim 😝

pipka
30. jan 2010

no urcite nekukame tu prisprostu smotanku 😅 😝

my tiez primu kukame...ale sak z nudze..ved zase nikde nic nie je 😠 ☹

dudu
30. jan 2010

ja som to tusim este nevidela, lebo zatial mi to nic nemhovori...

pipka
30. jan 2010

no idem si este cajik spravit, nech uz potom nemusim ritku zdvihnut 😅 😀

pipka
30. jan 2010

ja som to uz videla 2x 😅 sak ja uz som skoro vsetko videla 🙄

dudu
30. jan 2010

asi mi trosku kleslo brucho, urobili sa mi male cervene strie nad pipinou 😕 😕

dudu
30. jan 2010

pipi a ponozky mas? alebo deku?

pipka
30. jan 2010

mam aj ponozky aj perinku tu mam 😵

uz mam seeecko 😎 uz len ta huba keby ma tak nestipala, ze by som sa konecne schuti mohla najest ☹ 🙄

pipka
30. jan 2010

ak ti klesa brucho...hovori sa, ze porod sa blizi...ale este zo tyzden to moze trvat...ved uvidis v utorok na poradni, ako je na tom krcok 😕

dudu
30. jan 2010

akurat som rozmyslala, ze co si dam papat..., ci paprikasik s haluskami alebo nieco ine...., ale asi iba halusky

pipka
30. jan 2010

my sme dnes poobede mali debatu o vacsom byte...a V asi prvykrat povedal...ze maminka...budeme o tom uvazovat 😎 jupiiii, to by mohlo byt dobre znamenie 😵

pipka
30. jan 2010

ja mam ciabattu s masielkom, chrenom a udenym jazykom 😉 a cajik

dudu
30. jan 2010

jeeemine som zabudla nasolit kacku na zajtra...ked bude reklama tak to nasolim...

super pipi, uz len lokalitu aby ste si vybrali 😉

wighy
30. jan 2010

pipi ece stale ta to boli??ty koki uff

no super ze sa V uz k tomu naklana 😉

juuuj baby nejedzte ja mieram od hladuuuuu

pipka
30. jan 2010

sak Dubravka neee, tam mame byt zadara 😅

pipka
30. jan 2010

ja som za cely den zjedla len rano kusok tvarohoveho kolaca a kakao a okolo stvrtej tanier polievky 😅 vobec som nemala chut jest, ked mam tie usta stale take citlive ☹ mne ked sa nieco dotkne dasna, to je strasna bolest 🙄

dudu
30. jan 2010

idem nasolit tu kacku 😅