Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
som urobila paprikasik a co sme nespapali na obed som este supla do mrazaku, ved mozno sa zide 😅 😅
a trosku som si popapkala 😀 😀 😀 , ja taaaaaaaaaaaaaak milujem halusky aj samotne 😀
dudušššš....mozno sa este zide T ked ty budes v porodnici 😅 😀
pipi no to je uplne super, ja nechapem co tym muzom tolko trva kym im dojdu veci 😝 😀 😀 😀 😀
ked ja budem v nemocke tak nech sa T stravuje ako chce 😅 , ja to budem mat ked pridem..., asi... 😅
ja zajtra robim paprikasik fifinke 😉 s cestovinkou, to ona miluje 😉
dudus, ja som najprv citala..ze poplakala 😅 😀 a uz som sa divila, ze co ta tak dojalo 😀
wiiig...ani ja...ale oni su z marsu 🙄 to preto 🙄 😀
aj milujem haluskyyy mnaaaaam
pipi a ked ti deticky pojdu do skolky to je super lebo ich budes mat aj tak po drobnohladom 😵
wigh...lebo to su chlapi 😠 😀 s tym nic nenarobime...len sa s tym musime zmierit...a naucit sa s nimi nenapadne manipulovat 😅 😀
mne dnes maly nic nechcel jest 😒
mozno zubky julis 😒 aj hanka mava take obdobia 🙄
nastastie teraz ma zrave...vsetko chlamce jak kyselinka 😀 take obdobia mam rada 😉
😀 no ved chlapiiiiiiiii juuuj,tak nech sa vratia na mars 😝 😀 😀 a hoveju si tam,ved su aj tak najlepsie, najsikovnejsi ,najmudrejsi
lety na mars su strsne drahe wigh...musela by si ho tam vykopnut 😀 😀 😀 😀 😀 😅
tehu demencia ma poriadne dohnala, v stredu som bola nakupit nieco u mesiara a kupila som aj vajicka, netrepla som ich? pat prasklo a jedno sa rozbilo. 😅 😉 T sa len uskrnul, tak som mu spravila take falosne volske oka, a ze mu pod ne dam aj cibulku a slaninu... 😉 , slaninu som dala ale nakrajanu cibulu som nechala na doske..., T sa zacal smiat, a ked som mu ti cibulu hodila na to a trosku pomiesala, tak sa isiel popukat, ze kde som dala rozum.. 😀 😀
nechce verit ze tehu demencia funguje 😉
strasne 😝 😅
by som si zobrala pozicku 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dudus 😀 😀 😀 😀 😀
ved si mu mala povedat, nech si to sam spravi 😅
nie vykopnut ale vystrelit 😀
dudušššš 😀 😀 😀
boooze nechce sa mi...ale idem sa pustit do toho zehlenia 😖 🙄
budem nakukat 😉
ahojte 🙂
pipi, co to citam... konecne V zvazuje stahovanie do dobravky, supeeeeeeeer 😵 v dubravke sa byva uplne uzasne 😵
dudus ked sa dari tak sa dari 😀 😀
mixi 😀 😀 😀 a ze z tej dubravky tak prchas 😅 😀
ale u nasich v dome by so susedmi nemal byt problem...aspon dufam 😉
ale ja som dubravcanka, ja som tam zvyknuta, mam tam kamosky, robotu...tak mne tam bude dobre 😉
a aj brasko tam byva...tak stryko na varovanie bude po ruke 😀
pipi, zdrham presne kvoli susedom, nie kvoli dubravke samotnej ☹
no a vcera boli sme nakupovat a ja ze videla som v akcii neviem ci v datarte alebo v tom druhom elektre , tie teplomerove dudle avent za 19,90, ze pojdeme a kupima...., zaplatime v hypernove a ja si to sinoem do garage k autu... T sa zastavil a hovori a ten dudel nechces kupit? ja ze aky sak jeden uz mame a ine netreba a on sa zacal uchcechtavat ze sak ten teplomerovy, a vdedy mi docvaklo 😀 😀 😀 😀
ja viem mixi 😉 tam je pekna priroda, vela ihrisk, zeleň a hlavne klud, co v meste az tak nie je...
ale aj centrum ma vyhody...ja teraz vsade zajdem pesi...co z Dubravky uz hrozit nebude 😅 😖 ale co uz...nejaky ustupok musim aj ja spravit 😉
chvilu mi je teplo chvilu zima...boooze tie hormony
no idem na to piglovanie, lebo uz sa potom k tomu nedokopem 😝
dudus, dobraaaa si 😀
pipi a ked by nechcel do dubravky za ziadnu cenu? ta predate trento byt a kupite iny?

julis...na to sa najviac tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😀 😀 😀