icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

zabka132
31. jan 2010

pipiiiiiiiiiiii 😵 😵 😵 .....gratulujem....ja som nevedela...len taraz kukam, ze tam mas nejake tt v pase 😵 ..tak sa s tebou vytesujem.
Filipko uz ok.....trocha kasle, ale to je zevraj normalne. Mali sme to 1x....je to virusove ochorenie...takze sme to kdesi chytili.
Inak baby pre informaciu...keby sa vam niekedy stalo, ze sa vam v noci drobec zobudi s hroznym kaslom (ako keby mu malo pluca vytrhnut)...to urcite spoznate, ze je to "iny" kasel.....a nemoze poriadne dychat....treba otvorit okno dokoran....zabalit dieta do deky, ciapku na hlavu...a byt v chlade a vlhku.....cez leto otvorit mrazak a dat mu dychat vzduch z mrazaka....potom dat lyzicku kalcioveho sirupu. ked sa dieta ukludni ist na pohotovost alebo volat sanitku.
Dufam, ze sa vam nic take nestane....je to hruza....zevraj to maju deti vacsinou 1-3 roky.
My sme este chodili 2 dni na inhalacie rano aj vecer....teraz je to ok....len uz mame vypnuty radiator na noc....a riadne vyvetrat...aj v noci mam okno na mikrovetranie. A budeme musiet asi kupit zvlhcovac...kvoli prevencii.

wighy
31. jan 2010

dudus juuuj tosa tesim, aspon sste si dooobre pochutili 😵 😵

zabi hlavne ze ste uz ok 😵 , aj u nas v teme to uz deticky mali a tiez im radili to iste ako vam,dufam ze nas to nikdy nepostretne

aby ja som dnes 1x v zivote robila trdelnik, lebo vcerajsi kolacik sa zjedol a hovorim vam ze uz v zivote ziadny nekupim, je to hrozne jednoduche a takto ma 2 kusy vysli na mozno 10 korun, muz povedal ze su chutnejsie ako tie co vonku predavaju,som velmi prekvapena ale je to tak a oni za to pytaju 36sk za ks 🙄

lumah
31. jan 2010

dudu neboj, ak možeš rod normálne, je to aj pre bábatko lepšie- prirodzenejšie, zvládneš to v pohode neboj.
pipi vidíš, ja som to nakoniec mala jedným vrzom dve deti a mám pokoj. 😀
dnešnu noc spal dado u babky vedla, dcera bola u frajera, MM na chate slopal-oslavoval ešte meniny s kamošmi, tak sem gazdovali doma s filipkom sami, ani som nevedela že ho mám, o trištvrte na osem som ho uložila do postielky, odišla som a spal do rána do siedmej v kuse, dala som mu mliečko a spal ešte do pol desiatej asi. 😀 No to bola krásna noc! 🙂 Bol celý večer zlatý, nepišťal, lebo mu dado nič nekradol, ked su doma obaja, je tu vreskot v kuse, lebo david mu všetko berie.

krivka5
31. jan 2010

bry den!
dievcata prepacte ze vam sem tak vstupujem,ale som cakatelka na dve //.
ked si kuknete moj album uvidite ze od siedmeho dna po ET mi uz silneli ciarocky na testiku,ale okrem toho ze mi uz 9 dni meska mrska nemam ziadne tehu priznaky. je to normalne? v utorok je 15 dni po ET a idem na krv,ale bojim sa ze som sa predcasne radovala... vy ste v prvych dnoch alebo tyzdnoch mali nejake priznaky tehu?

dudu
31. jan 2010

ahoj krivka 😉
nemusis mat tehu priznaky , ved je to este skoro..., ale babo tam asi mas, ved aj nasa pipka to mala podobne, volame to ze duch sa ukazal, len sa pekne tes a hladkaj brusko... 🙂

zabka132
31. jan 2010

krivka...mna troska pobolievalo v podbrusku....ako pred mrchou...a citila som si prsia...inak nic.

krivka5
31. jan 2010

dakujem vam dievcatka a verim ze tie ciarocky su naozaj tehu. ved utorok je uz zachvilku a krvicka vsetko povie 🙂

dudu
31. jan 2010

krivka tak daj potom vediet ake budu vysledky 😉 , nech sa mozene tesit z dalsej tehule 😀

dudu
31. jan 2010

idem sa okupkat sak to brucho sa znovu zacina hlasit, tak sand mi naky vlazny kupel nachvilocku nezaskodi... a ked aspon pohne veci dopredu 😅

pipka
31. jan 2010

boooze, od osmej sa mi zapina pocitac 😠 🙄

a ten kon je tusim zase spomaleny 😝 🙄

krivka5
31. jan 2010

dudu,zabka...tak som si kupila dalsi testik a su uz riadne silne.uz mam klud na dusi ,mala buchticka,alebo dve ,lebo som si dala vlozit dve,su tam 🙂 kuknite testik v albume...

pipka
31. jan 2010

zabi dakujem, ale zatial sa stale nechcem vytesovat predcasne, uvidime az zajtra po utz 😉

dudus...no vidiiiis, aka ty si sikovna kucharka 😵 😵 😵
neodlozila si mi? 😕 😀

pipka
31. jan 2010

krivka, to uz urcite si tehulka, gratulujem, prave som kukla album 😵

pipka
31. jan 2010

julis, dnes sme boli na rodinnom vylete s novym kocikom 😎 fifi sedela jak 5 penazi 🙂 🙂 🙂

jul
31. jan 2010

pipi dufam,ze to budu dvojicky 😀

jul
31. jan 2010

supeeer a kde ste sa boli tulat?

jul
31. jan 2010

co pozerate? ja euroviziu...no otras zatial 😖

pipka
31. jan 2010

julis ty si takaaaaaaaaa prajnaaaaaaaaaaaa...kam ty na to chodis 😕 😀 😀 😀

boli sme od nas z domu pesi v Poluse, tam sme nakupili nejake drobnosti, co sme potrebovali a zase peskom naspat, ale V vybral taku obkluku trasu...tak sme sa presli. Tam kocikoval V a spat ja 😎

wighy
31. jan 2010

ahojteee

pipka
31. jan 2010

my na CT1 cesky film...a sa tu na tom valame 😀

jul
31. jan 2010

zabi,ja teraz malemu kurim,lebo som mala vypnuty radiator,ale ked pojdem spat,tak ho radsej vypnem 😖

jul
31. jan 2010

uz som prepla na ct1

pipka
31. jan 2010

ja tiez na noc stisujem radiatory, vykurim, len ked ju po kupani prezliekam...ale ked ju ulozim, tak stisujem 😉

pipka
31. jan 2010

ajoooj wigh 😉

jul
31. jan 2010

inac dnes na stv davali uputavku,ze budu davat ZASE Kamenak...to co uz je,uz to davali asi 1000x 🙄

wighy
31. jan 2010

no ja vypinat ani nemusim 😔 😔 😔 dnes osm merala v krajnej izbe kde mame detsku a je tam 17 stupnov 😔 😔 😔 😔 😔

pipka
31. jan 2010

no sak tam uz nemaju co davat 🙄 😠 tam tisic krat to iste dokola 😝 🙄

pipka
31. jan 2010

zajtra zacina na jojke nejaky novy serial AFERY, som na to zvedava, co to bude...mozno nahrada za KBK 😉

zabka132
31. jan 2010

julis, je to virusove ochorenie....a prenasa sa medzi detmi....ono je to len na prevenciu....hlavne, ked to uz raz mal.

zabka132
31. jan 2010

pipi..aj tak sa s tebou tesim.....a aj ja chcceeeem.