Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
vidis, pri prvom sme sa natrapili...a teraz ani neviem ako a je to tu 😅 😵
jaj pipi....my tak za rok za dva.....v septembri chcem ist do roboty...aspon na ten rocik....potom hadam cosi poriesime.
mozno to fakt bude tym, ze ked to nejako moc neriesis, tak po pride 🙂
aj panelak ide zajtra?
idem na chvilu off....drahy je nervny.....tak mu vadi, ze sedim za pc....dam filipka spat....a hadam este dojdem 😅
ano panelak ti zacina 😎
my sme boli dnes zas len na dvore...ale stacilo,sak zima zas jak v prdeli
chvalabohu,zajtra kukam
no ja sa uz ordinacie neviem dockat 😅 😝
aj ja a na tu vymenu hercov z panelaku do ordinacie a opacne 😅
a kto z panelaku ma hrat v ordinacii? 😕
bajzova v ordinacii,studenkova v panelaku
ja som kedysi kukala aj panelak aj ordinaciu ale ked zacali davat 3 ordinacie tak som uz nestihala a ta ksom prestala kukam panelak a na afery som zvedava aj ja
no to bude... 😅 a budu tam hrat akoze sami seba alebo ine postavy? 😕
ine postavy...Bajzova bude hrat kronerovu zenu
fiiiha...obohatili zapletku 😀 sak kroner nemal zenu...len nejaku co s nou mal decko...ale manzelia tusim neboli 😅
nenapisala som manzelku pipi
hehehehehehehehehehehehehe
jaaj, no sak ja berem, ze ked niekoho zena...tak manzelka, inak je to len priatelka, nee? 😅
zase mi ti dementi hore zobudili malu 😠 🙄 som ju bola uspavat a som im riadne zatrieskala na stenu 😠 ja uz ich mam v pazi...nech si myslia, co chcu 😠 😠 😠
potrebujem sa ist osprchovat a oholit, ale ked sa budi, tak nemozem 😒
musim zase pockat, kym tvrdsie zaspi ☹
tak ma zacalo pichat pri lavom vajecniku, ze neviem co to je ☹
hajzli
ja som sa uz nevedela dockat kedy pojde maly spat a teraz miuz chyba 😒 😅
co? a co ta to moc boli?
teraz ma napadlo, ze zajtra pride babka s dedkom a ja neviem co uvarim 😅 budu tu az do poobedia, tak ich nemozem nechat hladnych 😝 😀 aj ked dedo bude zase odvravat a nebude chciet jest...ale ja ho asi nakrmim 😠 😀
asi im spravim palacinky, to mi snad neofrfle, on je sladka riťka 😀 a karfiolovu polievku s vajickom 😉
ani nie ze moc boli, len ma to picha a je to take neprijemne ☹ neviem, ci to aj zo zimy nemam 😒 musim sa v tej sprche trochu vyhriat a potom hned pod perinku 😉
a ta duduska sa este kupe? 😕
a uz to vedia?

zabiiii, posielam virusik TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT a uz len pekne snazilkujte 😎