Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
nikdy ninus 😅 my sme narod, co stale musi nieco opakovat...ale mne to nevadi...ja vitam kazdy sviatok, kedy mam narok na darcek 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
urobil mi chute idem si aj ja nalozit 😀 😀 😀
dudus, nebud labut a aj sem posli 😠 😉 😉
sinndlerova vyhralaaaa...je dobraaa 😎
pipi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja mám rada prekvapenia, ked niečo dostanem a nemám sviatok, ruža ma vždy poteší
ja som si to dobre vymyslela, ja mam den matiek, den ucitelov, MDŽ aj MDD a narodky a meniny a Vianoce...no proste ja stale nieco dostavam 😝 😀 😀
my valentinaa neoslavujeme, lebo T poveda, ze ved to je sviatok zamilovanych a my sme uz neeeni zamilovani, my sa lubime a to je inee 😕 😅 😅 😅 , nevadi budeme mat Tamarku na ten sviatok 😉
valentina nai ja nemusim 😝
co sa zimy tyka ja sa toho bojim ako bude ked sa vsetok ten sneh roztopi 🙄
no a o necakanych darcekoch samozrejme ani nehovorim 😀 to aj denne mi moze nieco nosit 😀
ked este robil v Citroene, tak kazdu chvilku nejake firemne veci...to som milovala 🙂 😎
a ja mam co povedat.....ja nedostanem na valentina ani zuvacku 🙄 ☹ 😔
wigh...akurat sme dnes o tom s V hovorili...ze kolko hovien ten sneh odokryje 😠 😠 🙄 😝
pipi sak dondzi T ti nalozi na tanier 😀
jul, tak ti pošlem žuvačku 😀 😀 😀 😀 😀 😀
jaaaj, dudus, neprovokuj...keby ze si o poschodie vyssie, uz aj som tam 😝 😀 😀 😀
aj knedlicku mas? 😕 😝
dakujem ninka 😵
julis, ja ti aj ruzicku kupim 😎
jul nebaój an ija nic nedostanem 😝 😀 😀 😀
pipi som nemyslela hovna ale ta voda co sa privali 🙄
mne tu V aspon jablcko supe a kraja...sak som uz mala mdloby od hladu 😅
wigh, no ku nam sa snad voda neprivali, ty si niekde v udoli? 😕 😅
pipi ak sa rychlo roztopi tak sa privali aj sem, ja tu mam vody kopec lae nemyslela som nas, mna sa to tak nedotkne ale vela slovakov hej ☹
no idem asi do hajan aj ked nie som ospala ale mala sa nejako casto budi a prevaluje
zase bdem v posteli nad somarinami premyslat 😠
jaaaj, no to hej 🙄
no mozno an nam trochu do pivnice zatece 😖
wigh, to aj ja ked nemozem zaspat 🙄 ked mi dementi nad hlavou hucia a ja len nad tym rozmyslam ako sa ich zbavit a konecne sa kludne vyspat 😅 🙄
ahojte 🙂
pipi, aky mate novy kocik pre hanku ???
wiiiig,ja mam v spalni telku aby som nemusela rozmyslat nad chujovinami ☹
mixi, mame pozicany od Julisky, taky cerveny Jane terenny 😉 podobny ako ten co sa nam zlomil, len toto je trojkolka, tak udrziavame balanc 😉 ale naozaj je to asi len o zvyku, lebo ked ho soferujem dlhsie, uz mi to ani nevadilo 😉
fiha pipi, super 😵 a to co ste robili s vasim, ze sa zlomil 😕 ??? pozerala som teraz fotky hanky a aka velka kocka je uz z nej 😵 😵 😵
napapana 😀

kačička mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam