Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
pipi ano mam aj knedlicek
myslela si o poschodie nizsie...? nie vyzsie... 😕
jul v spalni aj my mame telku ale ja spim s malou v detskej
ale neznasam to ked som ece o 1 hore a vselico mozne sami prehana hlavou,sa mi vynoria niekedy take veci naco som uz roky nemyslela bleeee
presne pipi,to je len sila zyvku
no jo...ani nevrav wiiiig 😒
ja vacsinou kukam tv bez zvuku,lebo maly spi pri mne,ale vacsinou hned zaspim
ja to tiez nemam rada, lebo vtedy vyriesim vela veci a ked ich mam realizovat tak sa mi nedari... 😒
nešiel mi net 😠
mixi...ja sama neviem, normalne som sa oprela o kocik a isla ako na obrubnik a zrazu rach a normalne na jednej strane sa konstrukcia, ta jedna trubka na boku zlomila a cely kocar sa mi skoro rozsypal...ledva som dosla domov 🙄
a mne zase zobudili hanku, som ju bola uspavat 😠 🙄
pipi a to mas novy kocik ci z bazaru, reklamacka asi nehrozi? co?
dudus...to je jedno kde...proste niekde kde dojdem v papuckach 😀 😀 😀 😀
no mam dost pipi 🙄
pipi a co robia tí kreteni hore? 😠
nie to bol z bazaru, ten uz neriesim, V to opravi povedal a ak sa bude dat, tak ho hned predam, aj ked za facku 😉 aj ked nam posluzil dve zimy a bol fakt dobry...az teraz 😅
sexuju a kedze pipika nemoe tak zavidi 😀
jul bez zvuku???to musi byt tiez nic moc 😒
pipi, aspon mas dovod si kupit novy 😉
julis, ma tam asi nejakeho kamosa alebo co...tak sa bavia a rehocu stale a nadavaju...no hucia jak pilinaky...by som ich zabila 😠 radsej tam ani nejdem 🙄 uz len cakam, ci uz ti domaci dostali tu staznost, nech uz ich poslu do riti 😠
pipi uz pozeras kociky? ci ten co si posledne davala link je favorit?
dudu 😀 😀 😀 😀 😀
ale tym hajzlom by som to len tak nedala 😠
wiiiiig,ale sak to je dobreeeeeeeee,ved si aspon domyslam co hovoria a nemyslim na kraviny 😀 😀 😀 😀
ale ved maly vedla mna,tak ho nechcem rusit
mixi...ved to 😎 ale V sa tvari...ze snad len nechces kupovat novy kocik 😅 tak som mu povedala, nech to necha na mna 😉 a uz nepovedal nic 😀 vie, ze aj tak by si nepomohol 😅
hej julis, ta BEXA sa mi paaaci, len vaham ci tu B3 alebo B4...ale to ma este cas sa rozhodnut 😉
pipi 😀 😀 😀
aj ja momentalne riesim kupu noveho kocika, akurat zatial netusim aky by to mal byt ☹ taky co by mne vyhovoval zjavne asi este nevyrobili 😖
ja by som zavolala fizlov,ved uz je nocny klud...debili debilní 😖 😠
ved ale teraz nepotrebujes kocik, dokopes to s tym od julisky a na jar mala sa aj tak nebude chciet kocikovat, a na konci augusta uz nic nepovie...
alebo tento
http://www.e-kociky.sk/?65,bexa-b4
jul 😀 😀 😀 😀 😀 😀
pipi spraaavne si to V povedal 😀 😀

ahpj mixi, ved uz tam dlho nebudete 😉