Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
ze jul...,? a pipka ze mala duchov, ha ha ha 😅
pipi tak si si na testoch koonecne uzila vytuzene // 😵 😵 😵
drobcek je naaadhernyyy 😵 😵
ja som hladnaaaaaaaaa
nie, od teba su tie PVC biele kratke 😉
jasne ze som mu pogratulovala...kukal jak puk 😀 😀 😀 ze odkial to mam...a ked som mu povedala...povedal, ze no vidim, ze si musime zosumarizovat spolocnych znamych 😝 😀 😀
dudus, ten test s duchmi bol iny, ten som nefotila, dva so slabymi palicami som tam nedala 😉
acidum som si vypytala , tak mam 3 balenia 😉
wigh, presne tak som si to vzdy priala...najst ich tam...ale neplanovane...teda planovane...ale s prekvapenim 😵 😵 😵
to prajem kazdej jednej 🙂 😉 🙂
jjeeeeeeej tu fotku s usg som si nevsimla 😅
kraaasne pipi 😵 😵 😵
ja uz mam tu ziadost do skolky,ajj s riaditelkou som hovorila a mam to odovzdat na MU a potom mi do 30 dni pride odpoved ci ho prijali alebo nie 😅 😖
uz som ju dnes dala aj R,zajtra ide doktorke aby ju orazila....
kukate tie afery?
julis, drzim palce, nech vas prijmu 😉 svokra nelobovala u riaditelky? 😕
kukame dudus 😎
boooze vy ste skleroticky 😅 😠
svokra pozna len ucitelku nie riaditelku,nemam nic vybavene
vidis ako ti to prajeme... 😉
julis...sak svokra ucitelku a ucitelka riaditelku...vies kolkym detom som ja skolku pomohla dohodit...sak s riaditelkou je kazda ucitelka jedna ruka...aspon u nas to tak je 😉
aspon nech sa jej spyta, ved za to nic nedas 😎
no ved tu ziadost mam odovzdat az v marci....svokra ide na 3tt prec teraz.
preco sa to ma podat na MU? to vsetky skolky tak maju?
pipi a datum nastupu do skolky tam mam napisat 1.sept alebo 2.sept.....lebo 1.je sviatok 😒
nie julis...u nas sa to podava priamo v skolke a rozhoduje o prijati priamo nasa riaditelka...nechapem preco u vas na MU 😕 😅
2.9.2010, presne, lebo prveho je sviatok, tak oficialny zac. sk. roka je 2.-heho 😉
jul ja som napisala 2 sept a ja mam ziadost zobrat osobne 😕 riaditelke
baby tema od veci, nviete ktora blond farba na vlasy je najlepsia???ktora chyti poriadne a nie oranzovo alebo zlto????
julis, ved sa do tej skolky chod pozriet, ty si tam ani nebola 😕 ved to tam musia mat napisane na dverach, podla zakona...a tam mas vsetky info 😉
no ja teda toto neviem wigh 😅 😀 😀 😀 blond som zatial v zivote neskusala 😝 😀
wighy stou farbou to je tazke, tam je dolezite ake mas teraz vlasy...
jaaaj, inak som vam zabudla povedat, ze vas pozdravuje zulka29, tie ktore ju poznate 😵
na oranzovo ti to chuti vzdy ak mas tmavsi podklad..., ale ak uz mas odfarbovane tak potom by ti mala chytit dobre kazda blon
wigh...blond farba je ajuskina tema 😎
chuti dudus 😅 😀 😀 😀 😀
ja som tiez nemala nokdy blond, ja som vyuceny teoretik s dlhodobou praxou 😅 😉
nokdy 😀 😀 😀
pipi nesmej, sak ja aby som mohla poriadne pisat mam PC-ko na prsiach pod bradou 😀 😀 😀 😀 , a zle sa mi aj pise aj cita 😀 😀 😀 😀 😀

acidum ti predpisal?
a bola si u drabeka? pogratulovala si mu k prirastku?