icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

ajka23
autor
2. feb 2010

julis, skoda, ze nie su dlhsie, ale koncom mesiaca su jarne prazdniny, len aby aj ta jar uz dosla... 😒 😠 😀 😀 😀

jul
2. feb 2010

😀 wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig ze hladna jak pec 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vzdy sa rehocem jak svina ked nieco skomoliš 😀 😀 😀

jul
2. feb 2010

aji ja som myslela,ze uz su jarne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a jar este v nedohladne 🙄

jul
2. feb 2010

wiiig presne aj ja tak jem 😠

rano len kava ,potom caj......niekedy ani neobedujem,lebo nie som hladna alebo nestiham a ked ulozim maleho a mam konnecne klud,tak zistim,ved ja som tusim nic nejedla a som hladna,tak vybrakujem chladnicku a milujem tlacit nieco do hlavy ked idu moje oblubene serialiky 😒 😅

wighy
2. feb 2010

jul to som rada ze niekomu sposobujem zachvaty smiechu 😀 😀 😀 😀 😀 😵

presne tak jul a a tym padom aj ked jeme nemej nemame velku sancu schudnut, ono to chce fakt 5x denne nieco male ale kto na to ma cas a furt vymyslat ze co jest 😝

jul
2. feb 2010

vcera vecer o 8 mej som jedla este cestoviny a 2 jogurty 🙄

jul
2. feb 2010

ale sa cudujem,ze som nepribrala furt mam tak isto

jul
2. feb 2010

ozaj vcera sa vam pacil ten novy serial Afery?

wighy
2. feb 2010

co ja viem tie afery,ved uvidim aka bude buduca cast, ale tato nic moc

co si varila dnes??

mne sa nechcelo nic extra tak som urobila rychlo svieckovu,vlastne iba omacku bez masa a rychle knedliky, laura sa nadlavila jak dospelacka 😨

jul
2. feb 2010

ja dnes nemusim varit chvalabohu mam este zo vcera zeleninovu polievku a bravcove kare na sampionoch

jul
2. feb 2010

mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam svieckovaaaaaaaaaa 😝 😝 😝 😝 😝 😝

jul
2. feb 2010

zajtra mozem spravit ,vsetko mam k tomu

ako robis tu omacku?

wighy
2. feb 2010

rychlo a jednoducho 😀 😀 😀

wighy
2. feb 2010

cibulu osmazim na malse pridam na kocky nakrajanu mrvu a petrzlen a spolu poprazim,nech to chyti torcha farbu,pridam 1-2PL cukru a necham trchu skaramelizovaat, podlejem vodou a dusim kym to zmakne, posolim
podla chuti, orzmixujem a zjemnim slahackou a dochutim citronovou stavou, je to mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

wighy
2. feb 2010

zase same hovadiny pisem 😀 😀 😀 😀

wighy
2. feb 2010

ale rozumies mi ne?????????????? 😀 😀 😀 😀

wighy
2. feb 2010

sa tu sulam ake hovadiny viem popisat, bud prehodim pismena alebo tato muzova klavesnica neda pismenka 😝

pipka
2. feb 2010

no konecne som sa sem prepracovala 😝

dnes sa mi nic nechceee, navarene mam, tak sa cele doobedie s fifinkou len tak povalujeme 😅 😎

wighy
2. feb 2010

pipi a ako hrdlo??uz lepsie???

pipka
2. feb 2010

co hrdlo..wigh, to je uz tyzden super...to ma davno neboli...horsie je to s tou pusou, stale mam to podnebie nejake citlive...ako napuchnute alebo co 🙄

pipka
2. feb 2010

ale akoze jem uz normalne, lebo sak som bola hladna jak svina 😝 ved by to ubohe babatko nemalo z coho rast 😖

dala som si kuraciu polievku aj s maskom, slizikmi, zeleninkou, mnamky 😉

wighy
2. feb 2010

jaaaj pipi ja som myslela pusu ani neviem preco som pisala hrdlo 😉

pipka
2. feb 2010

aj fifinka si dala plnu misku polievocky, a ked sa zobudi, tak tu mame este perkelt s cestovinkou 😉
a potom sa vyberieme von a na vecer sa chystam robit ten tvarohovy kremes, tak snad sa k tomu aj dokopem...lebo vcera som sa chcela...ale nejako nevyslo 😅

wighy
2. feb 2010

pipi aky kremes????

mi ideme tiez ece poobede von, idemu ku svokre

doobeda som bola zaniestp rishlasku do skolky a vies co mi povedala riaditelka????som sa jej spytala ka oto vyzera s prijatim a ze ci dostanem pisomne vyrozumienie a ona ze nech sa zastavim po 15 feb. osobne 😕 😕

pipka
2. feb 2010

ja jem presne jak vy...cele doobedie skoro nic, ledva co sa napijem...a az naobed si nieco male dam...a potom az vecer ma taky hlad chyti...ze by som aj vola zjedla 🙄 😀
ale to len teraz...jak som bola chora a stale sa to taha...dovtedy som sa snazila jest pravidelne 😉

pipka
2. feb 2010

tvarohovy 😉

rozvalkas na plech listkove cesto, a na to rozmixujes 2 tvarohy, 1 zlaty klas, 1/2l mlieka, 4 zltky,15dkg prask. cukru a 1 vanilkovy cukor, to cele vylejes na to cesto a das piect, a cca po 25 minutach, ked to stuhne, tak to vyberies a zo 4 bielkov a 10dkg pr. cukru vyslahas sneh a to na to este natries a das este zapiect, aby ten sneh taku farbu chytil...ako keby skaramelizoval povrch, a hotovo 😵
vypnes, vyberies ale treba nechat uplne vychladnut, kym zacnes krajat, lebo by sa ti mohol roztekat.

pipka
2. feb 2010

ano wigh, aj u nas sa rozhodnutia rozdavaju osobne...a len ten kto si nepride, tomu to posielame postou

wighy
2. feb 2010

pipi mnaaaaaaaaaaaaaaaaaam aha tento poznam ale pre mna to je makacka 😀 😀 😀 😀 cokoladu navrch nedavas???

pipka
2. feb 2010

inak som bola v tej socialnej poistovni sa spytat na to DNP, ale zial, ja uz to nestiham...ono sa to totiz rata 270 dni nie do porodu, ale do nastupu na MD, co je aj pri prechode z RD na dalsiu MD 6tt pred porodom. Teta bola naaahodou velmi mila a vypocitala mi to, k terminu porodu, ze by som musela prenasat minimalne 2tt a aj to by bolo na knap 😒
ze idealne je to, ked si to zena plati tak cca 3 mesiace pred planovanym otehotnenim, a vyratava sa to z platu, cize podla toho aky mam zaklad v hrubom, ked som bola zamestnana....proste mne to uz nepomoze 🙄

ale kaslem uz na to, doteraz sme zili bez toho, tak snad prezijeme aj potom 😉 hlavne aby babo bolo ok 😵

pipka
2. feb 2010

niekedy posypem hoblinkami 😉 ale mne staci navrchu aj ten sneh 😎 on tak krasne skaramelizuje a take hnede gulôčky sa tam spravia 🙂